Добре се развива. Не е важно колко яде, а че си качва. Ние ядем по повечко на хранене - 130 мл някъде, но пък за сметка на това ядем 5 пъти на ден. Вие колко пътите ядете? А за млеката защо не пробваш Хип с пробиотик или Лактана Био? Ние сме с Лактана и засега съм много доволна.
Щом при повръщане сте успели да качите 1500 гр. Направо като гледам как качвате и се чудя ние с нашите 850 гр и то уж недоносените наваксвали.
Трябва да се организирам тези дни.

.Друг е въпроса ако не съм при тях дали го спазват това правило.Но от помощ не мога да се оплача.Майка събота и неделя е с баткото,през седмицата идва да ми помага,прави ми компания и за разходките.Свеки и тя се старае да помага,но работи на две места и едва смогва.Само снощи свеки дето реши в 8 часа чушки да пече и умириса целия апартамент ,после ги маринова та цяла вечер миришеше на гадно в кухнята и хола
Все някога щеше да се наложи. Баткото беше много послушен, освен, че трябваше да внимавам да не тика непредвидени неща в количката

Може и вече да е коментирано в темата, затова предварително се извинявам, но наистина още не мога да вляза в ритъм и не мога да ви прочета назад..Опитвам се да оригвам малката след всяко хранене..казвам опитвам се, защото незнам дали го правя правилно..педито ми обясни как, но малката не се оригва всеки път
. Кажете задължително ли е всеки път да се оригва? Повече време ли да я държа изправена? Тя ми засписва на гърдата всеки път, и когато се опитвам да я оригна се разбужда, през деня си заспива бързо, но вече две вечери незнам какво и става. Вдигам я да се оригне и започва едно мощно хълцане, тя започва да плаче с колкото глас и държи и по никакъв начин не мога да я успокоя, нито с люшкане, нито с песнички..с нищо. Незнам как да я държа като хълца изправена или легнала..изобщо нищо май не помага при нас. Моля ви ако някой може да ми помогне какво да правя. Извинявам се за дългото обяснение, но описах всичко, защото си мислех, че хълцането започва след като се опитам да я оригна. Но защо само вечер?
Вече две вечери не съм спала, не мога да я успокоя. Сега си спи, ама като си помисля, че може довечера пак да е същия сценарий тръпки ме побиват. Да не би да преживява някаква криза или пък да преяжда?
, но аз ще ти кажа че те хълцат като не са оригнали добре започват да хълцат поне при нас е така , айде успех и не се шашкай а за водете само да ти пиша аз не е меря с термометър ами е проверявам с ръката така че тачен градус не мога да ти кажа но на Дари много и харесва да се къпе и така

, а пише, че не се препоръчва при кърмене, и може да намалее кърмата, а и тя не е толкова обилна....
Какво да правя не знам. Някой пил ли е докато кърми Метергин.
Водата я правя 38'С и малката й се радва много
Доста неприятна случка се е получила снощи.. и отношението просто е под критика
Като ми изписаха Матергин ги попитах за кърменето и лекарката пишейки рецептата ми каза "Няма проблем"
Надявам се да не ти повлеяе като на мен 
Цяла вечер се кокори спим по половин - един час и започваше едно кокорене...
Делфините не ни помогнаха
, мъжът ми пък вика да бях й отговорила "е, как ще направим третото?"
, аз да не смея много де, чее..

.Друг е въпроса ако не съм при тях дали го спазват това правило.Но от помощ не мога да се оплача.Майка събота и неделя е с баткото,през седмицата идва да ми помага,прави ми компания и за разходките.Свеки и тя се старае да помага,но работи на две места и едва смогва.Само снощи свеки дето реши в 8 часа чушки да пече и умириса целия апартамент ,после ги маринова та цяла вечер миришеше на гадно в кухнята и хола