Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 34 281
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Ох аз още не съм пила Матергин, казаха ми, че се получавали ужасни контракции... като при раждането и ще ми намалее кърмата, която и без това не мисля е много и нз........дали изобщо да пия, сега ми тече малко

# 601
  • В реалността
Честно казано никакви конракции не усещам от него. Но аз пия Бусколизин 2 т. и след 1/2 час Метергина. И при мен на 5-я ден някъде изтече един огромен съсирек и затова отидох на лекар. Имала съм някакви ципи и кръв се събирала, но не било плацента. Сега пробваме с тази комбинация и дано да помогне, че...

# 602
  • Нейде из лудите гори...
 Confused Аз на четвъртия ден получих ужасно главоболие, придружено с болки в корема от този матергин  Confused Тогава и го спрях. Трябваше да го пия 5 дни, но аз на 4тия му казах "чао"!  Naughty
Той е точно за изчистване на остатъците, но според мен е крайно несъобразен с кърменето. Явно няма друго лекарство, щом масови ни изписват това. Утре съм на преглед (ехограф) дано съм се изчистила, че не ми се връща към м.а.т.е.р.г.и.н.  Close
Ънвисибъл защо не идеш на лекар , да те види и да имаш още едно мнение. дали изобщо ти е нужно това изчистване или организма ти се е изчистил вчера след "тапата"..  newsm78

# 603
Здравейте, момичета!

Днес излязохме малко на разходка и после се прибрахме да се храним. Моята принцеса си хапна и се разцърка и тя не зае защо, та я взех при мен на спалнята-много мило ми стана, сега си я преместих в креват4ето, 4е като не съм в стаята не ми се искад а я оставям там.

Ънвизибъл
- стискам палци всичко да се оправи много бързо и пове4е да няма6 такива неразположения. Praynig

Пепи- хубаво е, 4е Иво ве4е е добре и се кърмите успе6но Hug

Смуси- доволна съм от памперсите на Пуфис, азв4ера ги по4нах, но за сега нямам оплаквания.

# 604
Здравейте момичета, и аз преди седмица пих 5 дена Метергин (3х1), кървенето определено намаля, но все още не е спряло. И при мен изтекоха няколко съсирека докато го пиех и даже бяха  придружени с по-обилно кървене. Не знам след като го спреш Метергина кървенето веднага ли спира или намалява и постепенно спира. Мисля тази седмица пак да се обадя на доктора ми и да се консултирам и с него, но ще ми е ценно и вашето мнение (ако някой е минал по този път).

# 605
Хаха, относно секса бях писала и преди, но като че ли съм от най-смелите и от първите, които са се облажили.  Mr. Green Понеже не чувствах и преди, и сега никакъв дискомфорт от операцията - чистех си, носех си, кляках си и т.н. Та тук малко виновник е мъжа ми. Той като ме гледал такава все едно не съм раждала (не на външен вид де  Laughing) и отвори темата. Аз мислех, че е рано (става дума за 2 седмици след секциото), но тъй като не чувствах никакъв дискомфорт - нищо нито ме болеше, нито ми опъваше , реших да пробвам. РАзбрахме се обаче, ако усетя нещо да не е както трябва, да спрем. С операцията нямах проблем, но не ми беше много комфортно понеже не бях правила секс отдавна. На втория опит обаче нещата си дойдоха на мястото. Лошото е единствено, че нямам много сили и желание за секс заради умората.
Смуси, АМ което давам ми излиза около 120 лв/мес. (става въпрос за ХИП комбиотик с пребиотици и пробиотици). Лактаната е по-скъпо понеже за подобна цена е по-малка самата опаковка. По-скъпи са и Милупата и Аптамила. За момента няма проблем да ползвам това мляко, но понеже останах много доволна от успокоителния чай на Хумана и реших да се заинтересувам от млеката им. Аз също съм отгледана с Хуманата - едно време не е имало друго АМ. Гледах на сайта им, че са подобрили формулата- обогатили са млякото с пребиотици, но само 2 и 3. Засега мисля да пробвам 2-ката, когато стане бебчо на 6 месеца. Сметнала съм, че ще ми излезе 2 пъти по-евтино, но по-важно е как ще се понесе от бебето. Ще следя за реакция и тогава ще преценя дали ще сменя АМ или не.

МОмичета дето имате проблеми с чистенето - дано скоро се оправите и нямате повече такива проблеми.  Hug

# 606
Уооооу!
Бях забравила що е то социален контакт... нормален. Не мама, тати, мъж, деца - ами пррриятелкииии Simple Smile, с които да си приказваш ала-бала, да се надприказваш за дрън-бръм и всякакви други важни теми. Днес бяхме с Косара на погачата на моя съученичка - живнах Simple Smile

marsssika Все забравям да ти кажа - много готино име - Ая. Имах на времето една любима книжка... по-скоро любима корица, защото май не я бях прочетла. Главната героиня се казваше така.
и АнБибиян - Яна беше едно от 'работните' имена за Косара. Заради тая песен:

Полудяхме с мъжа на сватбата на брат ми - нито той, нито аз я танцувахме правилно, но тропахме като за стадо коне. Grinning и обърквахме всички...

еееей целувам, целувам! утре ще се разпиша повечко

Косара най-накрая заспааа Simple Smile ще си пуснем най-после филма с извънземните и пуцалките...

# 607
Ох аз още не съм пила Матергин, казаха ми, че се получавали ужасни контракции... като при раждането и ще ми намалее кърмата, която и без това не мисля е много и нз........дали изобщо да пия, сега ми тече малко

На мен ми се случи същото преди време - много обилно кръвотечение, превръзката не можа да попие, изплаших се, изкъпах се и не се обадих на никой, защото беше късно и реших да изчакам, ако продължи - тогава. След час пак имах същото, пак се изкъпах и си легнах - реших да изчакам, ако продължи - тогава ще звъня  Crazy Течението си беше нормално на другия ден, а след някоко дни мименцето писа тук, че и на нея й се е случило същото и че са й казали ако продължи, тогава пак да отиде и аз реших на никой да не звъня, че още го мислех. И за лука пита по-напред - аз хапвах много първия път като кърмих в началото - и пресен и готвен  Simple Smile Не помня за ефект, но има голям (при мен) от овесени ядки, както и от всичко тестеничко.

Мари_84 - тази болка, която описваш, не е ли същата като тази, когато слиза млякото - само че при теб е през цялото време? Ти за стимулиране ли цедиш? Пробва ли ако хапваш повече? Аз ям за двама  Blush Знам, че бля бля, нямало нужда и т.н., обаче ако не ям много нямам кърма. Странно е, но си спомням, че когато Ники беше на 10 месеца и беше още само на кърма не се тъпчех толкова, явно с времето нещата се регулират. Сега забелязах, че Стела яде най-много вечер след 5 до 9-10 часа, когато заспива за 6 часа. Но от 5 до 9 яде много често, понякога през половин час и имам нужда от много кърма, така че гледам малко преди това да хапна добре. Знам, че ти писаха консултантите, ама да си кажа и аз  Crazy Mr. Green

Зелда, твоите постове ги чакам с огромно нетърпение и чета всяка буква с неистов хъс. Толкова ме зареждаш и така ме караш да се смея или да се замисля сериозно върху начина, по който възприемам света и живота си Simple Smile
Hug Момичета, надявавам се, че ако се взема много насериозно и стана досадна също ще ми кажете   Whistling

TОзи коледен филм ми препоръчаха,изтеглих го но нямам време да го гледам.А и ми се иска заедно с милото да го гледаме.

Много го харесвам. Не е поредната коледна лигоч, много е смешен и всяка Коледа го дават по всички канали поне по 2 пъти и аз все си го гледам  Mr. Green Направо ви завиждам, че ще го гледате за пръв път  Wink

Деси, останах си само с въведение от снощи, забравих какво щях да кажа в крайна сметка, обаче се надявам да си разкарала онова кантарче  Mr. Green А за депресията - ще поема щафетата от акушерката и ще кажа - Точно ти нямаш право да изпадаш в такава! Whistling Hug

Нурии, звучиш много свежо, чак на мен ми се прииска да се събера с приятелки. Само дето не знам откъде да намеря такива  Mr. Green

# 608
Добро утро Hug

Iveta76, дано да сте преодоляли проблема с храненето и да си спокойна, да с успяла да поспиш. Количката я поръчахме от www.babyonlineshop.de и пристигна мисля за 4 седмици - на 03.09 я поръчахме и като изписваха малката на 13 октомври вече беше пристигнала.

Silsa, ти направо пълно проучване на пазара на памперси си направила Laughing

MagieA, друго си е да се върне татко и да си имаш помощник.

Cvm, надявам се тази нощ да си успяла да се наспиш и дано днес денят ти е по-хубав от вчера.

Hubellena, относно уригването и Миа не всеки път се уригва, но аз я държа изправена 5-10 минути и ако не стане я оставам, досега проблеми сме нямали. С хълцането и ние сме така, често се разхълцва след ядене, но мисля, че е от това, че се нагълтва с въздух, не е от преяждане. За водата при къпане нашата ваничка си има вграден термометър с отбелязана зна на идеалната температура и там пише 36-39 градуса.

Unvisible, лошо преживяване сте имали, н по-добре, че организмът сам се чисти. Дано вече да си добре и да нямаш такива инциденти повече.

Още никой не се е отчел за днес, но се надявам, че това се дължи на факта, че спинкате сладко Grinning ние поспахме добре тази нощ - от 12 до 7 Grinning  Само към 2-3 замрънка, но като пуснахме сешоара и заспа пак блажено Party Сега хапнахме и пак спинка, аз мисля да подредя малко из къщи и след обедното хранене да излезем на разходка. Вие излизате ли въпреки студа?

Да почерпя, че днес ставаме на 2 месеца newsm38

Честита месечинка на Цветослава на zmz, Яна на kristinamil и Алекса на des_peteva  bouquet Само девойки сме се събрали на 14то число и в двата месеца Grinning

# 609
Смуси честита ви месечинка.
А на мен днес ми беше термина, ама на Николетка хич не й се стоеше в коремчето на мама - голяма любопитка да види какво има навън и кой е този дето всяка сутрин я цункаше за добро утро през корема (бати) Simple Smile

Unvisible аз също пих преди две седмици бусколизин и метергин (по схемата както някой беше писал), а метергин пих и с предната бременност. Контракции като при раждане предизвиква, ако се пие първите дни след раждането, сега най-много да предизвика болки като менструални. Не се притеснявай, че пиеше да не се приема от кърмачки - то на всички лекарства пише така - да не се приемат от бременни и кърмачки, застраховат се. Както на всички играчки пише, че не се препоръчват за деца под 3 години  Mr. Green Много неприятно изживяване си имала, но не подценявай лечението  Peace

# 610
  • варна
Смуси -честит ви малък празник Hug
От новата храна Габи май се чувства по добре ,ака два дни подред ,вече е жълто .А като казах на докторката, че е зелено тя вика така трябва -да бе да .Детето ми се спукваше да пръцка и да се превива от коремче.
Хич не ме кефи тая докторка ,можее би защото не я познавам още ли ...незнам дано да свикна с нея.
За оригването -сигурно 100 пъти съм казвала ,че леля ми е акушерка и като ме интересува нещо се допитвам до нея.Че тя ми каза ,че е задължително да оригваме детето ,ако трябва и половин час ще я държим,защото това е въздух в коремчето и така се получават колики.
И съм забелязала ,че като не я уригна след като се събуди от сън започва едно свиване ,пръцкане ..плачене.
Затова се старая да я уригвам винаги.Или и я давам на баща и тои я уригва светкавично Mr. Green

Като казахте приятелки -абе мого кофти като няма нараждали покрай мен .Няма човек с кой да излезе по бебешки Mr. Green
Има тука до нас една ама с нея не сме от една порода  Laughing
Иначе ми е тъпо да занимавам другите с моите проблеми.

За водата при къпане не ползвам термомртър ,а с ръка проверявам -досега не съм имала проблем.

Аз съм в голяма загатка-всяка вече нашта маимуна при пред последното си хранене т.е 8-9 часа наяжда се тя и след половин час пак търси ,кисела е нервна  и ние покрай нея.Яде като всеки път ,но всяка вечер прави така .Не ми прилича на колики ,защото не се свива .
Снощи например реве -реве и като я вземем да я дундуркаме ПРАВИ млъква и заспива ,оставим ли я пак почва .Даваме биба плюея-абе луда рабта .
А аз по това време вече ми е спрял тока и едва гледам ,само чакам да я нахваня в 11 и да лягам.
Онзи ден добре че беше мъжа ми да я донахрани със шишето заспала съм както съм я кърмила и няма събуждане братче.

# 611
ох, колко е хубаво да се наспиш и да си пиеш така кафето  kaffeetrmker_2 Дарина спинка и аз използвам момента , снощи след банята като заспа това дете и няма събуждане та използвахме момента с ММ да пием по една ракия ееее бях забравила колко е хубаво да си пийнеш на спокойствие  Mr. Green
Смуси честит малък празник   bouquet, как е окото на Мия оправя ли се при нас е същотото положение и с масажа все още съм гола вода
Съни къде си нещо хич те няма тия дни дано само да не се е случила нещо  Hug
Качих малко снимки в албумчето вчера

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 10:00 от cvm

# 612
mimenceto123, добре дошла в клуба мила Simple Smile аз го споделих този проблем при нас е от една седмица. Аз го отдавам пък на колики и общо взето решението е дундуркане около час и половина и накрая нахранване и дохранване с 30 мл АМ след което следва сън до 2-2,30 през нощта. Иначе през останалото време се нахранва само с млякото от едната гърда, а вечер и от двете не й стига че и АМ Simple Smile абе бебешка му работа.

# 613
Здравейте, момичета!

Смуси- Честит празник на Миа, да ви е жива и здрава и мнооого радост да ви носи!!! Hug Hug Hug

Мименцето-Кали е същата вечер, хапва си, оригва се и като я оставя в нейното креватче почва да мрънка, вземем ли я на ръце и веднага млъква. Та стигнах до извода, че и е скучно сама в стаята и я слагам на дивана при нас в другата стая, това само вечер, така тя си се кокори на дрънкалките, аз и пускам детски песнички от компютъра и всички сме доволни Simple Smile

# 614
Здравейте, момичета  Hug
Вчера правихме 40 дни на Дани  Heart Eyes Много съм доволна  Wink В църквата беше някак много тържествено /имаше и две кръщенки по това време и пееше хорът/. Попът беше много лъчезарен и молитвата беше хубава  Peace После вкъщи се събрахме с майка ми, свекърва ми и сестрата на мъжа ми. Беше много празнично. Доволна съм от вчерашния ден  Heart Eyes
Иначе аз май губя по точки с кърменето. Кърмата ми намалява, а и Дани не иска да суче от едната гърда. Когато я изцедя- потича кърма, но трудно и малко  Sad Сутрин след като е сукал се изцеждам и от двете гърди има общо около 80 мл., а вечер не повече от 20-30 мл.  Sad Хубавото е, че болките спряха- от само себе си  Thinking
zellda , благодаря ти, че си писала по моя проблем   bouquet
благодаря и на консултантите от ЛЛЛ - страхотни сте   bouquet
Утре с Дани сме да го ваксинират. Дано не го боли много и да не плаче  Praynig  Peace

Общи условия

Активация на акаунт