Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 34 284
  • 721
  •   1
Отговори
# 570
  • Нейде из лудите гори...
Привет, момичета. Не мога да повярвам , че ми остана време да се отчета  Crazy
От няколко часа останахме самички с малката Ая, тя спинка кротко, а аз успях да си наготвя и остана време и за вас  Hug До днес имахме баби "помощнички" и от сега можем да разчитаме само на себе си - и по-добре. Моята свеки - помощничка цяяяяяла седмица беше вирнала краката на дивана и разцъква "Сити Вайл" във фейса..  #Crazy И само като ревне малката скачаше и предлагаше "да я подържа?!" ooooh!
Стоеше от далеко и ме гледаше как оправям леглото с една ръка, че бебето е в другата.. И колкото пъти й звънна телефона - тя беше при Ая да помага  #2gunfire #2gunfire Аман от такава помощ. По-добре като ще ми се спира тока да съм сама и да знам от къде ми е дошло  Twisted Evil

Като ви чета как наддавате и се чудя какво се случва с моето дете... Днес на консултацията излезе, че не сме пораснали и сантиметър и сме наддали едва 200гр... , но според педи било нормално за 15ти ден, като се имало в предвид , че до скоро е връщала грамчета newsm78  Не се притеснявам, но като правя сравнения с вашите бебоци ... доста фини си стоим..

Зелда , аз също откарвам по цял ден с бебока на ръце или по корем... гушкам си я.. говорим си ... вече и се опитваме и усмивки да раздаваме.. не я оставям. Спя с нея, че ми е по-удобно нощното хранене  Crazy А за целувките - никак не ми е приятно да ми лигавят детето. То вирусите едно на ум, лигите , а и с моите баби пушачки направо ми се повръща като я хванат... че съм ги инструктирала относно хигиената им и детето ми  Naughty Без компромиси. Ако искат да се радват .. трябва да положат усилия!
Съни, Ради Най-важното е, че бебчетата са добре. И на вас ще ви мине паниката. Пък някой ден малките може и каскадьори да станат  Peace

Ох, толкова много странички бях изпуснала, че сега съвсем изключих какво мислех да пиша преди 15минутки.  ooooh!

Честити месеченки на днешните празнуващи   bouquet
Добре дошли - Хубелена и Звездичкова   bouquet

А сега се сетих да попитам.. Колко време след раждането пътувахте с бебчетата ? Очертава ми се след 10тина дни едно пътуване на 150км и се чудя дали би било удачно, а забравих да питам педи днес??????

# 571
  • варна
Момичета ,вие как сте с половите контакти,на мен ми спряха всички течове ,но някак си не мога да се престраша . newsm78

# 572
  • Нейде из лудите гори...
мименцето, след месец и нещо.. без течове, направо не зная какво те спира .. Ако се чувстваш добре.. давай смело...аз само чакам да спра да тека  Mr. Green ама вече се чудя дали ще дочакам  Joy

# 573
При мен няма течове и нищо не ми пречи,но пък нямам ама грам желание, направо съм притеснена вече. Пълна апатия в това отношение.  Sad

# 574
Ние пробвахме 2 пъти.Първия път ми беше доста некомфортно и ме наболяваше,но втория път беше по-добре.Ама нямам особено голямо желание...

# 575
Здравейте, момичета!
Добре дошли у дома на Звездичкова и Хубелина! Как само се разписахте една след друга  Hug
При нас хаосът е пълен - каката пак е болна, ходиха с мъжа ми посреднощ в Исул и сега е на АБ Sad Миличката ми тя, така се намъчи.
Бебо е добре, бяхме при педи и за 17 дни е качил 480г само на кърма. След 10 дни пак сме на преглед и ще му сложат ваксината. Майка е у дома и много ми помага. Иначе с двамата сама не бих се справила изобщо.
Исках толкова неща да ви кажа, а сега не се сещам Simple Smile
Зелда, твоите постове ги чакам с огромно нетърпение и чета всяка буква с неистов хъс. Толкова ме зареждаш и така ме караш да се смея или да се замисля сериозно върху начина, по който възприемам света и живота си Simple Smile
Някой по-назад писа, май че ЗМЗ, че насочва сешоар към корема на бебо. Още тогава исках да пиша да не го правиш  Hug Смисълът на сешоара е т.нар. бял шум, който успокоява бебетата. Същата работа върши и аспиратора примерно (ако сте с кухненски бокс като нас) или шумът от празна радиостанция. А ако искаш да затоплиш корема на бебето - може с възглавничка с черешови костилки. Има ги в ДМ.
Друго, друго - за кърмата, наистина следобед и надвечер е най-слаб млеконадоя. Не се тревожете, че тогава бебетата цокват по-малко.

# 576
  • Пловдив
Ох,одеве колко писах и ми спря нета и всичко замина  ooooh!
Благовест днес е по-кротък,само отвреме навреме мрънка. Вчера тая дата нещо не им хареса на бебеоците  Mr. Green
Марсика, свекърва ти направо ме уби  ooooh!  #2gunfire А за наддаването-и ние на първата консултация бяхме наддали само 110гр, но на следващата вече бяха 400, така че спокойно, ще наваксате  Hug
Съни,сигурно ще го спрат по празниците за съжаление... Сега милото ми сваля Момичетата Гилмор, ама вика, че 6и7 сезон нямали субтитри  Rolling Eyes
Мименце, да ти кажа честно, направо не знам кога ще се престраша да правим секс  Sad Още усещам шевовете да ме опъват, изобщо дисконфортно ми е отвсякъде, в следствие на това и желание нямам... Направо си ме е страх, все едно ще ми е за пръв път   Blush
Анси,на мен също ще ми интересно някой да изкаже мнение  Peace До сегане ми се е налагало да оставям кърма, но се чудя ако трябва да се изцедя как ще стане, като аз нямам толково кърма  Rolling Eyes
Лека вечер от мен  Hug

# 577
Сийн,имат,ама бяха едни забутани линкове.Сега ще ги потърся и ще ти ги пратя на ЛС.

# 578
Айде и аз да се отчета за днес  Wink
Съни ботушките  и изобщо целия тоалет на Дари е от брат ми той живее в Испания и още лятото ми беше изпратил колет един огромен кашон с обувки дрехи и всички са много готини ,
 За секса и аз де оплача желания имам ама мен никой не ме желае още съм дебела  Joy
Днес нашата кака  в настроение чек да не повярва човек даже одеве предложи да слезем с баща и да пием кафе тя щяла да гледа Дари аз само това и чаках  Heart Eyes
Тони и при нас е така с чистенето и с готвенето по рано се ядосвах защото като започна да чистя и ММ все ми викаше дай на мен, дай на мен обаче сега ми е екстра даже започна и да глади миналата седмица стояха дрехите на масата за гладене два дена  Embarassed и накрая той ги изглади , даже се шегувах с него че повече аз няма да гладя като постоят малко и той ще ги изглади   Mr. Green

# 579
Айде и аз  да се разпиша=явно наистина вчера и предния ден нещо им е имало масово на бебетата.
Днеска моето човече яде в 11ч заспа в 12 и отнкара доо 16ч,ама после ми огладнява през 2часа да си наваксва Simple Smileсега пак заспа(пуснах му една мелодийка с делфинчета) ама в 20ч ще го будя за къпане.

за сериалите
сетих се още един - 90210
Съни,за Гилморките четох ,че имат и 8ми сезон,ама не го намирам нещо в замунда.иначе ги изгледах  всички сезони за има няма месец (преди да родя още) хихих
за Дневниците ..мн ми е криво,че чааак януари ще има серия,а как искам Елена и Деймън да се "вземат" Mr. Green
Тайния кръг и той е мн зарибяващ,радвам се,че намирам време за сериалчета...
ако някой се чуди кой сериал да подхване препоръчвам горещо THE MENTALIST-поне на мен лично мнооого ми хареса(криминален е).

за целуването на бебето и аз рзрешавам на баба му да го цунка по главата,ама по лицето и ръцете не давам.Отделен е въпроса,че аз направо си го изяждам от целувки,ама нали съм му майка...а и сега му е времето,после като порастне няма... много ми е сладичко да си го цункам. Two Hearts
за сексана мен ми казха пазене 2м след  секциото,ама честно да ви кажа и желанието ми липсва...пък и с тия килца в излишък не се чувствам никак "секси" Sad smile3511  newsm45
ох,май делфините (звуците)  действат при нас 10 мин. ще ви оставям,че човеченцето се разбуди.

# 580
Привет на всички.Отдавна се информирам в форума,но досега не съм писала.Искам да ви попитам някоя от вас знае ли за случаи на ингвинална херния при момиченца на един месец.Казаха ми че ако не се заклещи,а само се поддува и спада няма страшно и може да се изчака с операция,докато стане на годинка,понеже бебчето е още малко.А дотогава колкото е вазможно по малко да плаче,и да се напъва за да не се издува,но това е почти невъзможно.
  Ще ви бъда благодарна ако някоя е чувала или знае да сподели.Благодаря предварително.

# 581
90210 и аз го гледах,ама след 2-ри сезон нещо не ми хареса хич ConfusedНай-любимия ми сериал(след Дневниците,де) си остава One tree hill,който не го е гледал-препоръчвам гооо.Страшен е! Peace

Рени,аз също искам Деймън и Елена да се вземат Heart Eyes

Момичета,кажете някой интересен коледен филм,че като преспя всички да седна на спокойствие и да си го изгледам,че така ми се гледа някои коледно филмчеее...А половината съм ги гледала и не се сещам за друг... Rolling Eyes

# 582
Съни,коледен филм... спомням си един май  се казваше "на гости при баба и дядо",ама не съм 100%сиг. с близначките Олсън е,ама там са мн мънички и е мн хубав филма.
One tree hill го изгледах всички сезони и аз,ама накрая не ми хареса,абеее беше интересен докъто Лукас беше в играта..после малко ми  доскуча,ама го изгледах де...

ох Елена и Деймън... има да си чакаме,дано си заслужава до януари да почакаме  Two Hearts Heart Eyes

# 583
Цитат
One tree hill го изгледах всички сезони и аз,ама накрая не ми хареса,абеее беше интересен докъто Лукас беше в играта..после малко ми  доскуча,ама го изгледах де...
Да,всъщност до 4-ти сезон беше супер.После е малко скучновато,но аз си го гледах,защото съм пристрастена Laughing

# 584
  • Sofia
Здравейте, момичета!

Днес въпреки студа, ние си направихме и четиримата една хубава разходка от час и половина.

И аз разгледах новите снимки в албумчето. Цвм, Катето ти е много много сладка малка дама! А ботушките на Дари наистина са сладурски. Ендирка, много готина и стилна снимка, издържана в цветова гама на сладура Самуил.  Hug Лили74 и тя доста снимки е качила на бебе Нели.  Grinning Съни, Алинка я познавам веднага на снимките, без да чета отдолу името на бебето. Запомнила съм й физиономийката.  Grinning  Heart Eyes А Калинка на Тони е направила такива големи бузки, че чак ме учуди. Браво!  Hug

Марсика, много се смях със свекито ти дето разцъква във Фейса и на странното й разбиране за помощ за бебе, като го "подържи". Ама на тебе сигурно хич не ти е било до смях... Такива помощници у тях да си стоят.

Флаоъргърл, за съжаление не мога да помогна по твоя въпрос.

Зеирна, моята Софи прави същите номера като Дани. Много е неприятно.  Wink Ама все ще отмине и този период. Ревността е голяма на моменти.

В яслата на Софи има варицела, така че девойката си остава у дома до края на месеца със сигурност. Майка ми ще дойде следващата седмица да ми помага малко, че аз сама с двете бебета - голямо и малко - ще лудна. Трябва ми малко и почивка. Но като вляза в релси и набера скорост, няма проблем, оправям се, а и ми се налага.

Ей, мацки, щом имате време сериали да гледате, значи бебетата ви са много добри, хич не се оплаквайте. Е, и аз си гледам сериалчета, но тези, които ги дават по ТВ-то, нямам време да тегля.

Хайде до скоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт