Притеснявам се да не са от сладкото, което ям. Не мога без сладко......
, въпреки, че го ограничавам. Педиатърката каза, че е нормално, даже са закъснели, но понякога са по-малко, понякога повече.....
Викай някоя баба на помощ
А и е нахална - плюе залъгалката и пак почва да реве, отивам да видя какво става, а тя се мъчи да я лапне, ама още не може сама и реве ли реве
А до сега беше така добричка - плачеше само като е гладна.
А и баща й ще ме линчува. Другите играчки, които харесах са 6 + и май съм се ориентирала към това кикотещо се слонче

и мисля да попрочета каквото мога назад...докато не се събуди зверчето.
Благодаря предварително за отговора.
Ние днес ходихме на една 2-часова разходка,че времето беше хубаво.Иначе си мързелуваме вкъщи
Качих няколко снимки на Али от днес в албумчето. 
Но пък много ме отменят като дойдат вкъщи или като си отидем заедно на село
Направо забравям,че имам деца 
А и тя тъкмо по Коледа ще стане на 3 месеца
А за племенниците ще мисля,има време.Лошото е,че всички ме питат какво да подарят на Али,а аз не знам какво да им кажа...Тя си има почти всичко на този етап 
Мойта Алина яде в 12 и после се събуди в 4 и 30...И ние така
Голямо семейство и очакваме и много подаръци,а те само ме питат какво да подарят на децата...Айде за Боян лесно,ама за Алинка,не знам...Аз няма да й купувам кой-знае какво,само тая топка....и даже скоро ще я поръчам,освен ако не се спра на нещо друго...А за вадене на снимки,виж тук http://snimkitevi.com/snimkitevi/Аз съм много доволна от тях,а и не е скъпо.
Ааа,сега видях,че тя и Галка ти го е дала тоя сайт 
Те го рекламираха и по ТВ-то...Ефект нямаше,но ми раздразни кожата и също като при теб стоя червена и ме болеше....чак рани имаше на 2-3 места,явно се е протърквало,защото една малка част от колана,където има място да се лепват лепките стоеше точно там и ме бодеше и прожулваше ужасно...Отказах се още на 2-рия път...

Да оздравяваш бързо,а Изи дано се поуспокои и да те остави да си починеш мъничко и ти!
Радвам се,че поне изследванията на Елиза са ОК!
Изобщо не й личи,че е родена такава мъничка.А може ли линк на това слонче?Може да го поръчам като подарък от сестра ми,че те нали все ме питат какво,та какво...
Много е готин и какви бузки е направил... 
).
Много обчам да се возя,децата и те...Ама за съжаление няма къде да ходим толкова далеч
Забелязала съм , 4е мног о4есто ве4ер ей по това време ( днес оба4е не е така) реве не за6тото и има не6то-гладна, колики),ами просто за6тото иска да я вземем при нас в другата стая. Отивам вземам я на ръце и тя веднага млъква, оставям я в леглото и ревва. Така например сно6ти около два 4аса, 4е и пове4е изкара при нас на дивана, а като е тук и пускам и детски песни4ки,радваме и се, тя си се кокори на дрънкалките-бебе6ки му работи-)))))
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8910&cat=77
Един месец се кърмихме, но от една седмица кърмата драстично намаля, Яна не иска да суче (то няма какво), дори не захапва както преди, а само върти език около зърното без да затвори уста
И предполагам, че нашето кърмене приключи. Все още от време на време изтичат по няколко капки кърма спонтанно, но не както преди, вече не усещам и онова боцкане в зърната при слизането на млякото.
.
Така написано май-май няма въпрос... Какво да направя, че да засуква по-добре? Тя си отваря устичката, но после я затваря. Смятам да посетя едно бебешко кафе на Ангел Кънчев... честно казано датата 27ми ноември я чакам с нетърпение 

Благодаря предварително за отговора.