а за дрането по скоро мен дере от колкото себе си. 
Бъди и жива и здрава и много щастлива с цялото си семейство 
Изглежда страшно, но не е 

Да видим как наддава,че тези дни пак ме хвана параноята,че нямам достатъчно кърма
Отделно си събираме каквото можем и от слънчицето навън 
Кога ще е отмирише не знам 
Аз първо да се оплача,че май се разболявам 
Много е хубава,попрочетох 10-тина странички,докато Алина спеше след обяд.
Сега понеже всичките ми сериали излизат в почивка,ще чета книжка
Нощеска моля ви се,сънувам аз,че кърмя...едно котенце
Страшни сънища просто,думи нямам. 
Не че нямаме достатъчно дрънкалки,ама...
Дано скоро се оправи всичко!Но аз си мисля,че трябва да потърсиш мнението на някой наистина добър лекар,че нещо...Не ми се струва много нормално това,ама знам ли и аз...

А Симеон наистина доста бузки е направил и много е пораснал,въобще не е мъничък. 

А и педиатърката каза,че с фонтанелата всичко е ОК,не мисля и да давам вит. Д. 
Много е готин. 

Изписаха ми окситоцин инжекции 2х1, за да изхвърля матлата кръвта по-често, витамини и кръвоспиращо. Днес ми е спокойно, както обикновено кървене, но изпитвам ужас от следващата конска доза кръв и съсиреци. 

Аз обаче вчера промених часа на къпане на Елиза. Първоначално я къпехме в 10ч. вечерта, после започнахме да я къпем в 6-7ч. и тя след това заспива дълбоко и спи до 12ч. А вчера в интервала 7-10ч. тя беше будна и после след къпането в 10 и храненето си заспа и така спа цяла нощ със ставане да папка и пак заспива. Та ще видим тази вечер как ще бъде.
Желая ти много здраве и щастие, а всичко останало можеш да го постигнеш сама! 

, а аз като почнах да се смея и не мога да спра , а тя милата от два дена е с един запек и той като е усетил чу ако и решил да е съблече да и вдигне крачетата за да и е по лесно да обаче тя решила че ще ака рядко и ще стреля където види
..... оправих положението отидох да си взема болничния и като се връщах на едно кръстовище както си карах една хубава лъскава кола така зверски ме удари че на мен ми изтръпнаха краката защото първоначално си мислех че аз съм и виновна и реших че този ще ме размаже и веднага звъня на мъжа да му кажа каква съм е свършила той от своя страна започна да ме хока защо се бавя толкова че той си имал работа и трябва да излиза и в това време се сещам че не аз съм виновна а другия шофьор полудях от това че мъжа ми ме навика за нищо и като излизам от колата и като го почнах тоя младеж , а той миля само ми вика виновен съм ако искаш викай КАТ казах му че за КАТ време нямам да вади пари да ми плаща щетата и да си ходя ..... и така като се прибрах нахраних мъжа едно хубаво и го пратих да си върши задачите
Съжалявам че ви занимавам с моите проблеми ама още съм бясна и сега ще ми олекне
И ние имаме компекта за бебешки маникюр на Кампол, с ножичката не можах, но с нокторезачката имаше ефект, че моята принцеса много шава и се е драснала на цели четири места по личицето. Още не съм пробвала да и режа ноктите на крачетата, но и това ще стане някой ден-)))))
Тази събота пак ще забегна аз на някъде да усети и таткото как се гледа бебе през деня