Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 34 430
  • 721
  •   1
Отговори
# 90
ох, момичета моя корем изглеждаше все едно съм родила тризнаци  ooooh! всичко при мен е доста разтеглено и не вярвам да се прибере от самосебеси та за да не си ходя все бременна ми трябва колан

# 91
Най-накрая и аз качих снимки на Дани в албумчетата Grinning Аз да ви се оплача съм с някаква вирусна инфекция и чакам за второ мнение при един интернист,че вчера от Токуда ми изписаха антибиотици,а аз не искам да пия и да кърмя бебе Cry дано се разминем без..

# 92
  • София
Честито бебе на Silvi-85
за прегледа- да знаете , че при ЖК имате един безплатен гинекологичен преглед до 40 дена след раждането.

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 18:08 от silsa

# 93
BLackKisSs, ти добре си го записала за прегледа да се ходи ама кой да го направи. На мен ми бяха написали в клиниката, че имам право на 2 прегледа в период от 30 дни ама ме мързеше да ходя. И сега ме мързи след 40-тия ден ама ще се напъна и ще отида. Какъв е точно прегледа след 40-ия ден, някой може ли да ми каже?
А също така да ви питам - обадихте ли се там дето ви следяха консултацията, че сте родили? Задължително ли е? Аз не съм казала.  Tired

# 94
Здравейте отново GrinningНие излизахме на кратка разходка с Али,та откарахме 2 часа навън.Тя спа през цялото време и като се прибрахме беше малко кисела,ама сега като се наяде се кротна.Оставила съм я в шезлонга и вече е почти заспала.

Ради,браво на момчето!Много добре е наддало. Simple Smile

Хариелка,Елиза е много,много хубава! Heart EyesА ти изглеждаш страхотно,браво на теб!А да ти кажа...въобразявам ли си...или очичките на Изи са започнали да стават сини? Rolling EyesРадвам се,че вчера е минало добре,макар че Изи е била неспокойна.Много хубав жест от страна на гостите. WinkИ нашите гости носиха по нещо за Боян,за което аз много се зарадвах,че го мислят и него.

За режима-аз вчера се изказах,ама само ще добавя,че днес направо ме побърка това дете.Абсолютно никакъв,ама никакъв режим.Един път яде през 2 часа,после пък се събуди след 4 часа,после пък се събуди след 3...Абе шашава работа е днес. ooooh!

За бабите-аз не се оплаквам PeaceИ майка ми,и свекърва ми често ни идват на гости,но не ме притесняват,нито притесняват детето.Явно са разбрали,че не те казват какво ще се прави и как ще се гледа детето.Защото Боян като беше бебе все се месиха,все ми казваха какво да правя,все ми правеха забележки,ама аз хич не си трая,та ги скастрих тогава...И сега вече не ми се месят. Wink

За мазането-Алина я мажа с лосиона на Тьопфер след баня...и не я мажа с нищо друго.Против подсичане мажа вече все по-рядко,а в началото мажех на всяко сменяне на памперса,а защо-и аз не знам.Иначе преди излизане й мажа и личицето със защитно кремче против вятър и лоши атмосферни условия. Peace

cvm,вчера гледах такива колани в един онлайн магазин,ама бяха скъпи,не знам ти до каква цена търсиш... Rolling Eyes

Ендира,мерси.Значи ще се въздържа от поръчването на тази играчка.Интересна ми изглеждаше,ама ще е за по-натам...

За прегледа при гинеколог-първия път ходих 2 месеца след раждането,сега пак така.В сряда съм на преглед и ще видим какво ще каже.Малко ми е притеснено,все едно ще ми е за първи път,ама...Нормално. Grinning

Миша,много е сладък Дани! Heart EyesБихме го взели за зет,ама много ще ни станат зетьовете вече. Mr. Green

Силса,аз не знаех...ама то свърши вече.И моя АГ нищо не ми е казал. Twisted Evil

# 95
 newsm51 Най-накрая сме в Родени през 2011.

Относно храненето ние се кърмим,но дохранвам и с АМ.

Днес бяхме на консултация бузурана  Laughing  е 4760 гр и 55см.  Sunglasses Наддал е 1100гр за почти месец.

Да ви питам момичета  newsm78 вие извеждате ли и по колко време разхождате бебенцата?
Аз всеки ден го извеждам за поне 1-2-3 часа,но нещо тук вуйни,лели и незнам си какви още ми се карат и аз леекоо взех да се нервирам  #Cussing out

# 96
  • Пловдив
Здравейте  Hug
Да се включа и аз днес, чак сега ми остана време  Crazy
Бяхме на консултация, Благовест е наддал 400гр за 10 дни  Grinning Много съм доволна, понеже аз все се притеснявах стига ли му яденето,ама явно си му стига  Mr. Green Пъпчиците обаче се оказаха някаква вътреболнична инфекция от родилното  ooooh! Сега ще мажем с някакво синьо лекарство. И коликите ни почнха, вече 3-4дни към 5-6 следобяд става неспокоен и плаче, гушкаме се, давам биба, и капки давам и до към 9 вече се е успокоил  Grinning
Ахилеа, аз днес ходих при моя док от Жк и занесох в кабинета една почерпка за здраве и се похвалих  Heart Eyes Както го чувстваш...Аз просто съм доволна от отношението към мен и реших, че заслужават  Grinning
В тази връзка док каза като ми минат "течовете" да отида  Mr. Green
За бабите - аз очаквах постоянно висене и мрънкане, ама то пък взе, че не се случи така  Grinning Само свекито от време на време ми дудне някакви глупости, ама я поотрязах 1-2 пъти и така... Идват само от време на време за по няколко часа, ако ми се наложи да излезна нещо, ама той Благовест е толкова кротък, че те само стоят и го наблюдават  Mr. Green
Моя корем почти се прибра и за сега не мисля да слагам колан  newsm78
Мименце, не се сдухвай  Hug Няма да сте първите, които дохранвате, важното е бебчо да е добре  Hug
Силви, честито   bouquet Жив и здрав да е Кристиян  Hug
Звездикова и Хубелена, губите се днес  newsm78 Ха, дано да се похвалите  Grinning Стискам палци всичко да е наред  Hug

# 97
Аз пак да помоля да пишете под снимката за колажа-кое е бебенцето.Последната снимка не е надписана Peace

Сийн,браво на Благовест.Все така да наддава! HugА инфекцията дано ви минава бързо!

Лабелла,извеждай си го детето и изобщо да не ти пука.Сега времето е що-годе хубаво и трябва да се възползваме.Ние също ходим на разходки за по 2-2.5 часа. WinkНищо няма да им стане на децата,даже напротив.Обличаш си го хубаво детето и си излизате без проблем. Wink

# 98
Съни аз изобщо нямам представа колко струват коланите за да ти кожа до какви пари ако не ти е проблем когато ти остане време пусни линка или ми пиши кой е сайта да ги разгледам  Hug

# 99
Ivy , благодаря за изчерпателния отговор. В болницата я теглиха в деня преди изписването и беше 3360  Embarassed , след това не са.
Все още не се е изакала  Embarassed Embarassed Embarassed, имаше съвсем леко зацапано черно вчера и днес, но съвсем малко колкото зрънце. Лекарката ни посети днес, каза, че се е вероятно  запечена и да сложим съпунче заострено в дупето, или с тънкото на термометъра. Направихме със съпун, но не се изходи, т.е все още не е направихме го преди час, мислим ако не е след час пак да го повторим и да видим.   Embarassed Thinking Praynig
Забелязвам, че като суче от едната гърда отначало е по спокойно, но после започва да суче много интензивно, явно това е задното мляко. Но от другата не съм забелязала, и нея много не я харесва, цупи се и се дърпа, малко по-трудно става с нея и аз я местя на другата, но забелязвам, че след това гърдата ми тече. Трябва да съм по настоятелна и да суче по равно и от двете.
Лекарката ми каза да сменям гърдите на всяко сукане, и като суче от едната да я доизцеждам след това за да не задържа застояло мляко, а на следващото кърмене да сменям гърдите за да имам пауза от няколко часа за всяка гърда. Това добре ли е?
Гледам да я кърмя на 3ч, дори и заспала и давам гърдата и тя суче, понякога не така интензивно и заспива бързо след това, но гледам на всеки 3ч да го правя. Преди да и дам да суче проверявам памперсите и почти винаги са напикани (веднъж да не са), като напиканото е светло жълтеникаво.  newsm78 Надявам се е нормално.
Ще се радвам ако продължим дискусията, защото сте ми много от полза.

# 100
Честито бебе, Silvia 85! Да е живо и здраво! Дано е да е кротко и послушно!

Хариелка, Изи наистина е страхотна! И аз мисля, че очите й стават все по-сини! Много е хубаво, че гостите са донесли и подаръци и на Софи да не се чувства изолирана и да ревнува.

За режима и ние нямаме такъв, както се събуди. На по-малко от 3 часа не се буди, но някой път спи по 4,5 часа, за съжаление не е през нощта. Вчера например ядохме само 6 пъти. Иначе като ядене хапваме по 90 мл, е някой път и по-малко. Даже си помислих, че може а не й стига и й направих днес 120 мл, но не ги иска и изяде 85 мл. Явно това й е нормата. Ахилея, вашите грамажи направо ме разбиха, но явно си е гладно детето.

За бабите единственото, към което имам претенции е да не я носят на ръце много, че да не свиква. Ние например рядко я носим и успокояваме така, но те нали са баби и все гледат да я гушнат.

За разходките и з съм твърдо за особено сега като е така хубаво времето. Даже като не успеем да излезем се чувствам виновна, че я държа вкъщи на това прекрасно време.

За прегледа, ясно, че на никоя от нас не ни е много приятен, но няма как. Аз миналата седмица отидох и сега само си чакам резултатите от цитонамазката. Трябва да отида да си пусна. Едни генетични изследвания, но може би утре.

За ЖК мъжът ми отиде да вземе дин документ от там за болничния, че аз нали въобще не бях ползвала 45 дневния преди раждане.

Seengirl, браво на момчето...все така да качва Grinning

# 101
  • варна
Днес времето беше супер  Hug Hug направихме една разходчица ,надявам се и утре да повторим .
А за дохрснването ,в крайна сметка важното е бебка да е добре ,като виждам колко е спокойна сега и съм много щаслива Heart Eyes
Аз като ходих при моя АГ няма преглед няма нищо  #Cussing out оправихме документите и това беше.

# 102
Здравейте и от нас,
за жалост драмите с каката продължават. Направо съм се видяла в чудо -сутринта направи двучасова истерия... Не даваше да взимам бебо, да го кърмя, взимаше му дрехите и тя си ги слагаше  Shocked Все едно се върнахме в първите дни след изписването Sad Не можем още да я пуснем на градина, болна е и 10 дни сме у дома затворени с бебо. Мъжът ми чака да му преведат заплатата и ще я заведе до ПЛОВДИВ да се разнообрази малко, че иначе всички ще полудеем у дома Sad
BLackKisSs , звучи ми като инфекция от болницата - някаво стафилококи. Отиди да ви види педи - за млечицата също. Нормално е да има бяло по езичето от млякото. А млечицата е по небцето - малки бели налепи.
Ахиела,на мен ми звучи огромно това количество АМ Sad Говори ли с педи? Опасно е да не му се разшири коремчето на бебо Sad
За капките - бих ви казала същото като вчера за АМ - не ги сменяйте толкова често на своя глава. Всички капки действат с натрупване, така че изчакайте, дайте им време да помогнат  Hug
Честито на Силви 85!

# 103
Флучия това с каката е ужасно дано се справите бързо
Ние днес си направихме доста дълго разходка излезнахме в 13ч. в 15:30ч .се прибрахме да се храним и в 16ч. до 17ч. пак на вън и аз се разтоварих и бебка спа спокойно сега с каката се забавляват, че аз до преди малко приготвих вечерята

# 104
Привет пак от мен.
Ние в момента даваме колийф и ефекта е много добър, сега ми донесоха и инфакол от Англия /бил различен/ и ще редувам както каза Съни - благодаря!
Ахилеа, и аз като теб съм много слаба по принцип и сега слабея с някаква бясна скорост и не мога да разбера от какво, сигурно от недоспиване покрай малкото. Не че ям много, но от нищо не се ограничавам. newsm78
Най накрая ни падна и пъпа слава богу, много ме дразнеше.
Тези, които вече бебетата са ви по-големи, кажете от кога започват да се радват на играчки - имам предвид тези музикалните бебешки.

Общи условия

Активация на акаунт