Да е здравичко и усмихнато бебенце!
. Благодаря, че така се грижиш за нас и внасяш много топлина и радост в сърцата ни.
Обикновено вечер все си искаше допълнително. Може би си редува ящни периоди със злояди. Само дано не е болен.
А може би ми връща задето цял ден му говоря колко дебел е станал и как това не е хубаво, особено като му гледам пуховете по ръцете и гърба. Та явно сега ще се нормализира. 
За консултант май не съм много читава, защото на моменти ме хващат дяволите и чуствам нещата малко крайно, а не трябва така. Тук като пиша мога да си премисля и думите и ситуацията, но когато си очи в очи с жена, която има проблем е трудно да запазиш хладнокръвие. Но пък каквото мога да споделя от моя опит с удоволствие бих го направила. И на мен много хора са ми давали ценни съвети. А пък и с децата възникват толкова различни и странни ситуации - та всяка идейка може да се окаже полезна колкото и да е странна на пръв поглед. 
Охх, после ще дочета пропуснатото защото и каката нещо се размрънка. Приятна вечер на всички и сладки нощни сънища на бебчовците и мамите.
Вече се сдобих и с кашлица от дробовете и трябва да започна да пия и сироп за кашлица. Педито ми препоръча Флавамед, но в листовката пише, че активната съставка преминава в майчиното мляко... и още се чудя дали да пия
а за капак вдигнах и температура
за 2 дни изпих един блистер Парацетамол 
Като се поогледах, забелязах, че вътешността на влагалището, от страната на шевовете, е доста подута
Не знам дали е нормално

Ще чакам да пишеш как се развиват нещата при вас
Дано нощеска е спокойна.
Добре че й беше пъхнал едно по-голямо парче и лесно го извадих,мисля че не беше успяла да глътне нещо от бисквитата.Засега уж нищо й няма.Изнесох си лекцията на тема с какво се хранят бебетата и защо на този етап не трябва да им се дава друго,та се надявам да ме е разбрал и да няма повече подобни случки!!

! За нас беше истинско удоволствие да ги прочетем 

Надявам се е нормално.
. Кърменето нощем е от значение както за набавяне мляко за Зеррин, така и за стимулирането на гърдите да произвеждат повече. Понеже между 3 и 8 часа сутринта хормонът, който е отговорен за производството на мляко, се отделя в най-големи количества, би било добре в тези часове да има поне 2 хранения. Освен кърменето по-начесто, също може да помогнеш на бебето да поеме повече и от задното мляко, като я изчакваш сама да пусне гърдата или да я поддържаш будна и сучеща, ако заспива твърде бързо след началото на кърменето. Когато спре да суче, може да предложиш втората гърда, за да си досуче, ако има нужда.
. Това е графика за м. ноември за всички градове: http://lalechebg.com/2011/10/november/ 

Все му говори и слага отпред БАТИ е тук ,виж Бати,все от този сорт.И когато съм му се карала наблюдавам реакцията към бебето,все едно нищо не съм му казвала,на мен се сърди,но на него не,няма промяна,дано не се променят нещата.
Та системата ми я сложиха в 7,50 часа, а към 11,30 контракциите бяха непоносими. От някъде се появи моя доктор, който не бях ангажирала като избор на екип, та и той ме прегледа и вика спокойно всичко е наред. Още с първия преглед ми спукаха водите и се оказаха зелени, но бебчо няма увреждания. И така при 9 см. разкритие и с няколко напъна главичката вече се показваше отдолу и ме вкараха в родилна зала, където след три контракции и 9 напъна в 13,27 изплака и нашия Влади. Ама се оказа доста по-голям от това което се очакваше. Ние очаквахме да е 3000-3200, а той 3700. При самото раждане няма болка, бебето си излиза и ти освен напън друго неусещаш. Оказа се обаче че имам доста разкъсвания та ме шиха доста време, а после ме изведоха от родилната зала и ме оставиха два часа да си лежа, които аз естествено проспах, явно от обезболяващите. щом се появи бебчо ме обгърна една много приятна вълна на блаженство, радост и любов. Връхлетяха ме много смесени чувства и веднага забравих за болката и гадното преживяване преди това, дори си казах определено ще има втори път.