Октомврийско слънце вкъщи грее-бебче в люлка се люлее!

• 34 351
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, момичета гледам че обсъждате за коланите, много ми хареса този който е публикувала...ех забравих кой беше ужас хахах Simple Smile Щ е си помисля и може да си го поръчам.
А за тренировки при секцио в никакъв случей, рехабилитатора ми в болницата ми каза 2 месеца голямо пазене да не клякам да не правя резки движение да не вдигам тежко и т.н камо ли упражнения Simple Smile ахха
А за белега от операцията ми почти незабележим а са минали 24 дни Simple Smile с нищо не го мажа Simple Smile

# 271
anbibian-Благодаря ти за пожеланията, дано нашите деца никога не минат през ада през който сме минали ние!
Semraa-честито бебче! Да ти е живо и здраво, много да ви радва а на теб скорошно възтановяване!
emanuella89-Благодаря ти за споделеното ще се въздържа от упражнения засега

# 272
Здрвейте от мен.
Днеска ми беше хубав деня,та сега се наканих и да пиша.
Изпратихме си бабите да си ходят,починахме си след тяхното гостуване.тази  сутрин се събудих наспана и починала,Ивко става само да яде в 12ч ,3,6,ама после пак си заспива детето.
сутринта оставих тати и Ивко да спят..имах време за себе си,оправих си веждите,минах (на спокойствие през банята за душ),изправих си косата(за сефте откак съм "мама") Simple Smile
после като се нахранихме в 12ч и излезнахме дооо 13;30 някъде,ама мнооого хубава разходка си направихме с ММ и Ивайло.Наснимахме се в парка на есенния пейзаж,много беше топличко днеска,малчо поспа,после малко се кокореше и оглеждаше на разходката.супер беше,и мноого хубави снимки станаха.
после ММ отиде на работа,и Ивайло като е заспал от 15;30 някъде,че още го чакам да огладнее (яде в 14ч) та бая голяма пауза прави,ама ще писне гладен  ей сега Simple Smile
Имах врееме и да си изгледам 'Дневниците на вампира",че съм пристрастена към сериала и към Деймън ,,,
е,хайде стига толкова от мен,оставям ви милички.
хубава и спокойна вечер,и дано утре пак е такова слънчевко sun

# 273
Semraa, честит ви Ефе  Simple Smile Да ви е здрав, умен и много да ви слуша и радва  Grinning  какво означава името му?

# 274
ZEIRNA не мога да ти отговоря на въпросите защото според мен няма видим ефект даже се ядосах , че не си взех най малкия размер , но днес една приятелка ми каза че ме е вталявал и съм имала талия личало си че го нося а тя ме вижда всеки ден.
аз лично не го усещам да ми е много стегнато , в момента тежа 62кг. и се взех №2 като размер а продавачката искаше да ми пробута №3 аз и викам еее госпожо дебела съм вярно но не чак толкова  Joy ще взема по малкия размер  тя обаче настоява и ми казва но вие все пак трябва и да дишате казвам не не ще взема по малкия и тя добре но да знаете че може да го смените ако ви е малък  #2gunfire а според мен се оказа че ми е голям така че виж размера който е отбелязан като см. на кутията премери се  и вземи по малък размер

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 18:22 от cvm

# 275
Рени и аз така.Бягам сега да си гледам серията и прекрасния Деймън Heart EyesЦял ден бяхме навън и сега нямам търпение да си я изгледам серийката.

После ще пиша повече. Hug

# 276
  • Пловдив
Здравейте, момичета  Hug
Ние с Благовест се храним и реших да ви пиша през това време  Grinning
Пложението с нашите пъпки хич не е добре, вместо да се махат стават повече   Sad Днес бяхме при дерматолог и ни изписаха нови 2 мазила... Дано да се оправим вече, че е много неприятно  :roll
Блеккис, чакаме снимчицисега  Grinning
Лусин, тоалетът на Леда е просто уникален  Heart Eyes Както каза Съни и аз с радост бих го носила  hahaha
Съни и Алинка е малка манекенка  Heart Eyes А бе висчките ни бебоци са страхотни  Heart Eyes
И ние вече даваме Вигантол. Вие по кое време го давате? Понеже нашата педиатърка каза сутрин преди първото хранене и аз давах в 9 ,ама после се усетих, че то всъщност е  в 6  newsm78 Та се чудя сега... 6 мн рано ми се вижда  Mr. Green

# 277
  • Нейде из лудите гори...
 Hug Здравейте, момичета .. Докато ми остане време да се включа ще сте минали в още по-нова тема ... Simple Smile
Чета с ОГРОМЕН интерес въпросите към ЛЛЛ , че сега нали се учим и всяка питанка и отговор към нея са ми доста полезни.. За сега мисля, че се справяме добре, но все пак ... винаги е по-добре да съм подготвена  Peace Малката вече започна да се ококорва и все едно да се оглежда, въпреки че й е раничко все още Simple Smile
От вчера имаме 2 разходки за по час и половина Simple Smile Педиатърката много ме зарадва като ми "позволи" да я изкарвам от сега  Mr. Green А госпожицата докато усети , че я обличам по-дебеличко и дръпва една доволна усмивка вече Simple Smile То си е грехота да изпуснем тези слънчеви дни у дома.

Вашите бебоци имаха ли кожички около ноктите? Ние имаме на всяко пръстче.. но ме притеснява факта, че на едното кожичката все едно се е забила (като треска) и пръстчето е зачервено,...  newsm78

nnnnn Нашата педи също ми спомена за тези изследвания в МД, но каза, че са по желание.. Може и без тях... И аз все още съм в чуденка... Имам време до другата събота, та ще се радвам ако разбереш нещо повече да споделиш  Peace

Ах, дупарата... ах... само като се замисля и какъв празничен месец идва.. С тазовете как сте? Аз едвам си закопчавам якето ... заради таза... кога ли ще се прибере?!  Rolling Eyes

Хубава вечер, мамчета   bouquet И спокойна бебоци през нощта   Peace

# 278
Здравейте, момичета!

Днес водихме нашето съкорище Кали на консултация и ваксина. Вече тежи 4500 грама и е 53 сантиметра, което означава, 4е за един месец е наддала 1100 грама и два сантиметра.

За ортопеда
педиатърката и каза, че ще ни даде направление другия месец, защото трябвало да стане на три месеца, на някоя от вас да са и казвали такова нещо,аз малко се поза4удих,защото знам, 4е се ходи като стане детето на два месеца, сега тя друго каза newsm78 newsm78 newsm78

Снощи принцесаата преяде и от 12 д о2 през нощта е мрънкала и сме я държали на ръце, та сега и даваме малко по-мъни4ко, не можахме с мъжа ми да спим като хората, аз особено, 4е след като те двамата заспаха аз нещо не можах да заспя и днес след обед като се върнахме от консултация, ние обядвахме и я изведох на разходка, нахраних я и легнах при нея та дремнахме двете Simple Smile

# 279
Здравейте пак.
Доволна съм от ортопеда, гледа го на ехограф, обяснява. Всичко му е наред на Мити и така. Вярно 40 лв., но важното е, че е ок. Не каза нищо за като стане на 3 месеца.
Младежът е голям глезльо, в шезлонга мрънка, а като го гушна си зяпа.

# 280
Аз тъкмо приключих с Дневниците   Wink Ще се заформим май отбор фенки в темата  Wink
Toni77 на мен педиатърът ми каза, че трябва бебето да се заведе на педиатър до 40-я ден, не по-късно и този месец ще я водим. Предполагам, че е така, защото ако се открие проблем с тазобедрените стави, трябва от сега да се проведе лечение.

# 281
ЛЛЛ когато плаче Леда не се получава сърчице и изплезва езичето над долния венец. Според мен проблема е или в засукването или в това, че държа гърдите си непрестанно прибрани зад някакви подплънки и сутиени. Имам още един въпрос към вас и ще ви бъда много благодарна ако ми отговорите! Има ли момент, в който се установява лактацията и мога да започна да кърмя с максимални паузи от 3 часа. Аз засега я храня на поискване или ако спи я будя на 2.30ч. Нощем прави една пауза от 4 часа и една от 3 и след това дори да не е будна аз я събуждам най-късно през 2.30ч. Не пие нищо друго освен кърма и капки за колики в следобедните часове, които аз тези дни искам да пробвам да спра. Спрях употребата и на залъгалка от 3 дни. Въпроса ми е провокиран от съвета на педиатърката да намаля броя хранения за денонощие.
Сийнгърл, мерси за комплимента! Вигантола няма значение кога го даваш. Единствената причина да спазваш час е, за да не забравяш. Исках обаче да ви кажа, че аз винаги го давам разреден с кърма, не защото неможе да се капне директно, а защото е опасно да не попадне мазна капка в белия дроб ако бебето се задави!
Марсика, и Леда имаше много кожички, някои от тях зачервени. Не ги пипай ще се оправят. 

# 282
Здравейте, мамчета!
Аз съм мама със септемврийски термин (26.09.), но попреносих и детето ми стана октомврийче!!! Тъй като септемврийчетата всичките са доста по-големи от нас вашите постове са понякога по- актуални за мен, затова ще ви понаглеждам и ще се включвам понякога.Видях , че синът ми си има адаши тук при вас, и то двама – Максим. Бяхме си харесали името му от преди раждането, тъй като се вързва с фамилията ни, която е малко специфична..но като се роди и БЕБЕ -5040гр и 56 см, беше ясно, че по-подходящо име за този малък мъж няма!  Laughing Родих по естествен път ( за любопитните!) , как?Не знам, но не беше мнооого тежко, все пак ми е второ раждане, единствено трябваше доста юнашки напъни да произведа, а за спомен имах после едно хемороидче, то докато разбера какво ми е, цяла седмица мина, че не бях имала никога преди, но вече отшумя. И така на 04.10. се роди Максим, кърмим се, добавка не давам, той си е доста ящен, сравнително спокоен, малко колики има, но не прекалено, консултирахме се с хомеопат и сега си имаме програма с хомеопатични лекарства, която следваме, но не мога да кажа дали има ефект..Дъщеря ми беше с ужасни колики и докато не ги израстна не минаха , всичко, абсолютно всичко пробвахме тогава..За който се чуди- много препоръчвам слинг тип- шал - удобство и за мама и за бебе.Там си кротват малчовците и си заспиват за има- няма 5 минути.
Малко трудно заспива мойто синче, предимно в ръцете ми..половината нощ изкарва в леглото си, другата половина- до мен.Правеше една 5-6 часова пауза преди, но все много рано, примерно от 19 до 01ч,после си е на 3 часа будене, но стане ли 5-6ч вече не иска да спи..И аз се нагласщм по него, ама има някои денонощия, в които ми е особено трудно..че нали си имам и госпожица, и тя иска внимание през деня.. Айде, много дълго стана като за първи пост тук...
Прегръдки, сила и здраве на всички ви!!!

# 283
mama vinetu,добре дошла! HugОбрахте всичките първи места в нашата класация Mr. GreenНадявам се,че ще се включваш редовно.

Айде,отивам да къпя децата и като се оправим ще мина да ви изчета и да пиша,че днес не съм сядала изобщо Tired

# 284
  • Пловдив
Марсика, и ние имаме кожички и на едното пръстче се беше възпалила и беше забрала даже малко и доки каза едно памуче с реванол като шапчица отгоре    Peace за ден два мина...

Общи условия

Активация на акаунт