Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите на форума за новата тема?
Какви са мненията на участниците относно управлението на персонала?
Какви са мненията на участниците относно използването на видеонаблюдение за контрол на персонала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите на форума за новата тема?
-
Какви са мненията на участниците относно управлението на персонала?
-
Какви са мненията на участниците относно използването на видеонаблюдение за контрол на персонала?
Участниците имат различни мнения относно използването на видеонаблюдение за контрол на персонала. Някои смятат, че това е ефективен метод за подобряване на производителността и наблюдение, докато други се съмняват в неговата ефективност и твърдят, че намирането на квалифициран персонал става все по-трудно.
-
Какви са мненията на участниците относно управлението на бизнеса и предизвикателствата, пред които са изправени?
-
Какви ресурси се споменават в публикациите за предприемачество и обучения за предприемачи?
А като видях цената просто щях да припадна.За най обикновена мъжка блуза тънка в черно с някаква щампа отпред 69 лв.
Само да спомена че това е в Пазарджик и и даже в центъра няма такива цени.Интересно ми е какво ли са си мислили собствениците като са отваряли магазина
И как да те отрази като е ясно, че не си от нужния контингент клиентки? Беше ли се натокала като за Версаче, а?
първо се зачудих как ще докараш по ниска крайна цена с включен транспорт, и как точно ще организираш времето за реакция( т.е. от заявяване на услугата до вземането на дрехите) за да можеш да си организираш някакво планиране на маршрутите и т.н., а не да обикаляш напред назад с троен километраж.

Много ми е приятно да я чета, но още не съм се записала. Има нужда от положителна тема, където да си мечтаем.