Съвети за Бизнес 16

• 62 204
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • най-шареното място
Не знам кой ще с енаеме да ти даде такъв съвет.
Премисли ги, почувствай ги ако не можеш да ги премери последствията от различните избори.
Предполагам и той търси, така че нещата са прекалено сложни за да може така даже ти решиш. Какво остава за някой, който чете ситуацията.

# 391
Колкото е по-голяма фирмата, толкова е по-голяма вероятността да я управлява мъж.  Wink

Според изследване 1/3 от собствениците на големи фирми или висши мениджъри са жени - Това за България.

Извадила си го от контекста за конкретния бранш, за който пиша и който познавам.
Както и да е.

# 392
Момичета, моля ви, дайте ми съвет.
Някои от вас знаят, че съм художник и рисувам върху дъски разни наивчета. Продавам ги в галерии и артшопи тук и в чужбина, имам много голям "асортимент" неща, но съпружеското тяло се подвизаваше известно време без работа и се оказа, че с моите дъски семейство не се издържа и се налага спешно да си намеря работа по възможност 2 на 2. Имам опит като продавачка в собствена галерия и преди няколко години в кафето на мама, мога да лепя фолио, но нямам много опит, мога да работя на CorelDRAW и разни други умения свързани с ръчна работа, по образование съм ландшафтен архитект, но нямам проектантска правоспособност. На 42 години съм и на външен вид не съм много свят (тлъстичка съм), но мога зверски добре да опаковам, усмихната съм и много лесно се запознавам. Ох, след тирадата молбата ми е как да постъпя да отида в агенция за подбор на персонал или да пускам СВ-та в job-са ?! Или направо да си търся работа в чужбина ( знам горе долу френски ), но пък нямам пари за път и за първата седмица ... много се колебая как да постъпя.... newsm78 newsm78 newsm78
или да продължавам с дъските .... и да се пъна да правя изложби, обаче продажбите са толкова несигурни ...

Здравей! Ами според мен действай във всички направления! Не замразявай бизнеса си, докато не си намериш нещо по-добро! А и ако ти доставя удоволствие, и ако си достатъчно оправна,а ти явно си, ще можеш да понапрайваш някоя друга дъска в извънработно време.Автобиографии насам натам, ясно, не знам до колко е продуктивно, в предвид че за едно място кандидатстват стотици хора.

От известно време ми се върти една идея в главата - нещо, което бих искала да правя в извънработно време (в моя случай и в работно, нали аз съм си шеф).Започнах да си представям как правя точно това нещо и реших, че това ще ми доставя голямо удоволствие. После реших да проверя дали въобще има такава длъжност някъде.Попитах чрез имейл във три фирми, изчаках малко интервал време, докато пиша на следващата.Първите две изобщо не си направиха труда да ми отговорят.Трета фирма ми отговори 5 мин след като писах, оказа се че търсят точно такъв човек за моя град и им е харесало това, че аз ги търся.Утре имам среща със собственика.

Така че ако знаеш какво искаш да работиш - рекламна агенция ли, декоратор в магазин за цветя ли,каквото и да е, което би работил а с мерак, с малко повече смелост можеш да пробваш да предложиш труда си директно на конкретни фирми.Можеш първо чрез имейл, за да разбереш дали въобще имат интерес.
Успех!

# 393
  • Пловдив
nakita
 newsm10

# 394
Момичета, трябва да ви се похваля, че започваме да правим арена за лазерни битки в Пловдив и то точно на мястото, което исках!
Много обичам когато идва нещо ново да се прави!

# 395
  • софия
Благодаря ви, момичета ... имам нужда от друго мнение каквото и да е то .. напоследък се будя с главоболие ...  хихихи, много мисля, за това ще да е Simple Smile)))

# 396
  • Пловдив
Ерин,
желая ти успех!!!
Синът на приятелка вече ходи на такива битки през лятото на Братската могила.
... със специално облекло и подготовка! Много е интересно явно!
Къде е "твоето" място?

# 397
Ерин,
желая ти успех!!!
Синът на приятелка вече ходи на такива битки през лятото на Братската могила.
... със специално облекло и подготовка! Много е интересно явно!
Къде е "твоето" място?
предполагам, говорите за различни неща. Доколкото съм запозната в Пловдив няма това , което Ерин говори. Поне така разбрах от пловдивската тема newsm78

# 398
Не, няма в  Пловдив. То и в цяла България няма. Ще видим как ще се приеме.

# 399
  • Пловдив
ОК
Поправям се, защото онова за детето на приятелката ми го разказва тя
и ми прозвуча като да е същото.
Това може би е като онези ... от тийн-филмите, в зала....
... предполагам,че ще чуем от някъде.

# 400
Колкото е по-голяма фирмата, толкова е по-голяма вероятността да я управлява мъж.  Wink

Според изследване 1/3 от собствениците на големи фирми или висши мениджъри са жени - Това за България.

Извадила си го от контекста за конкретния бранш, за който пиша и който познавам.
Както и да е.

Не, това от някакви икономически анализи го взех.

# 401
ерин брокович, да ви върви по вода.

# 402
Това може би е като онези ... от тийн-филмите, в зала....
... предполагам,че ще чуем от някъде.

Q-ZAR Bulgaria - Арени за Лазерни Битки
Фен съм им във фб
Ето погледни
http://www.facebook.com/profile.php?id=1446873841&ref=tn_tnm … 8/120714698006773

# 403
  • Варна
Нямахме ли съфорумка в темата с такава арена?

# 404
  • най-шареното място
Успех Ерин!

Да, Pukanka, имахме, и има - Ерин Simple Smile Това е втори обект - Пловдив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт