Рибке, ми то 9ти ден ти закъснява, защо не си направиш тест, така поне ще ти се изясят нещата. Иначе как се чувстваш, имаш ли признаци разни подозрителни?
Аз пък имам друг дерт, преди 4 години се бяхме записали с мъжа ми в една интернет агенция за осиновяване на деца. Тогава се опитвахме да забременея и понеже дълго време не ставаше, а и мен ме беше много страх ако стане, дали ще го бъде, че нали знаете моите перипетии, та се чудихме дали да продължаваме с опитите или да спрем и да си вземем някое. Сега като Сончето поотрасна пак ни се пъхат същите мисли в главата - да си вземем някое на 1-2 годинки. На всичкото отгоре от тази агенция, която предимно се занимава с деца с увреждания, ми пратиха инфо за едно момченце, което е в момента на 11 месеца и е здраво, в смисъл няма физически кой знае какви нужди, но е албиносче, което може да се окаже по натам че щи има по специални нужди заради очичките. Та снощи такова чудене му ударихме с мъжа ми дали да не кандидатстваме за него. Но моного ни е страх и двамата, дали като имаме наши собствени две, няма по някакъв начин да...как да кажа...дали ще съумеем да не разграничаваме генетично нашите от осиновените. Ох, Божеее, сега вместо да работя, аз седя и само си мисля за това детенце...
На 

Като я вземем почва да реве и да трепери, не можем после да я успокоим, мята всичко, ядосва се, не заспива. Започна даже да не иска да спи сама, а от 5-месечна си заспива сама в стаята. Изживява го супер зле. И всичко бих приела, ако знам, че му е добре там на детето поне малко, че се разсейва, заиграва, пък дори да поплаква. Обае тя си седи на пейка, сама, не дава никой да й се доближи... Какъв е смисълът тогава, тя се затваря сякаш, вместо да се социализира. Не знам, кажете и вие мнение, ама... Засега сме решили 1 месец поне да я подържим вкъщи, да я водим през това време на клубчета, да посвикне малко с децата и чуждите места...
Хайде включвай се.
както нищо му няма няколко дни...и току започне
Отделно запо4нах работа в един спа център до нас, но през агенция, не директно и ме викат когато си поискат. Много ми харесва там, но просто нямат нужда от мен за постоянно в момента. Имат ми докумнеите и когато му дойде времето ще ми се обадят. Днес трябваше да ходя, но уви - май4инският инстинкт е голяма работа
Виждам, 4е си обсъждате професиите и като цяло пове4ето май работят по специялността си или на една определена длъжност, а такова 4удо като мен не видях
Средно - математика и немски, висше (незавършени и двете) - педагогика (английски и бг) и (на4ална и преду4илищна), а сега тук имам всякакви курсове и колеж завърших за Nails първо вси4ки нива и после реших да разширя като пълно Beauty Therapy. Това го няма в Бг и е вси4ко на куп свързано с нокти, масажи, мигли, трайно обезкосмяване, електри4ески процедури за лице и тяло, тен, коли маски... (много са). А в Бг като цяло съм работила вси4ко - от сервитйорка (ужасна
Смятам, 4е това е много голям минус на бг образованието - прекалено подробно се у4и вси4ко до последно в гимназията си затрупан с ужасно много информация и нямаш време нито пък се говори по обстойно за бъдещето, никой не те насо4ва и излизаш един такъв неориентиран и се 4удиш "а, сега на къде...
Ужас, като нас - тия болести край нямат. Аз не си знаех от 2 седмици къде ми е зарядното за лаптопа, а и 2 дена ми отне да си намеря зарядното на телефона, добре 4е държи по много
На снимката в профила ти го видях, но дали не бъркам ...
И аз все си мисля, 4е моето бие рекордите, ама както 4ета, май е от зодията
,знам,че е рано,но ми се ще да започна отсега,за да имам време да ги измислям и взимам!Пък и малко да разведрим обстановката!Какво им е интересно на вашите деца,с какво предпочитат да играят,писна ми само да взимам инстинктивно играчка и след 3 дена да е забравена!
ще е готово ,направо ужас.Направо незнам имали мами така като мен сами без баби , как се справяте? Толкова ми е криво като ми е болно детето и как няма кой да ми помага и в такива моменти съм ядосана на майка ми която е пенсионерка, а работи и не може да ми се отзове за помощ. Не искам да ходя на театър, кино, заведение не искам да ми гледат бабите детето, то не ми пречи и нямам нужда отглътка въздух без него ,не ми тежи, напротив, но като имам работа и не си изпълнявам сроковете