Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 92-рa тема

• 178 211
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Много я обичам тази тема. Обикновено само се облизвам пред екрана, но тоя път искам да питам.
megansg, моля те кажи как се прави свинското с праз.

# 46
Много хора готвят за Вси Свети, а аз готвих патладжан кебап  Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 21:43 от Суха Мащерка

# 47
# 48
Нещо съм пропуснала линка на Лабрекс за питките.
Илианка това чудо което си показала от там е newsm10.-останаха ми очите.
В тортата на Ангелов също smile3501

# 49
  • Варна
Пепика, тема e оформена страхотно отново, поздравления   bouquet

От мен пълнени гъбки http://shtelkich77.snimka.bg/cooking/razni-opiti.627738.25484219
и крем карамел http://shtelkich77.snimka.bg/cooking/razni-opiti.627738.25484227

# 50
Здравейте, мили момичета!  Hug

Пепика , много готина нова тема, снимките са жестоки!  Hug   bouquet

bliznacite2004 , antonia, Umbra, mama1+2, Гуинет, lu4a , рени55 , Apr, jozyy, Angellove, Пепчо, pepelia6kata, Madla , megansg , miriams28 , 3xi , Венета, сърдечно ви благодаря за милите думи! Винаги ми е приятно да ви чета коментарите и се радвам, че никога не ме пропускате!

lu4a , обзавели сме се с еднакви кошнички и знамена! Много са ти хубави корабите!
chrissy, благодаря ти! Лодките ми са купени, не си играя с правенето на тарталетки, все си мисля, че няма да се справя. А сладкиша съм го поръсила с мак, да! Много е вкусен, ако искаш, ще ти пусна рецепта, само ми пиши на лични, за да не забравя! Много ти е весела салатката с кравичките! Пусни я в “Украси храната с храна”, ще и се зарадват! Сладкишът също е много изкушаващ!
еликсирче, от едно магазинче близо до Руски паметник съм ги купувала, но скоро не съм ходила. Ако искаш, пиши ми на лични и ще се опитам да ти обясня къде е точно. Плетеното ти хлебче е страхотно! И тази слънчева снимка го прави още по-примамливо!
Дани_77 , прочети и ти горните предните по-напред в поста, да не се повтарям за кошничките.
Леле, megansg , каква питка видях в предната тема... Страхотна! Да ти е жив и здрав именика и на теб!
labrex , и твоята питка грее като слънце в предната тема! Ябълковата ти торта също е много красива!
Smiley* , твоят вариант на сладкишът на Танчето изглежда като бижу! Разкошен е!
jozyy , много вкусна изглежда ябълковата ти торта!
Пепчо, пак награбих тарталетка! Много вкусно изглежда! Както и всичко останало, което видях по постовете ти!
Бъни, видях един твой пост, който започна с банички и продължи със сладкиши и искам да ти кажа, че едва се отлепих от него, за да продължа нататък!
Мила Вената, при теб всичко е изкушаващо, ароматно и сигурна съм много вкусно! От всичко искам да опитам! Особено щрудела и кекса, които изглеждат много примамливо!
Umbra , много са ти страховити празничните сладкиши!
miriams28 , да ти е живо и здраво детенцето, много да е щастливо! И двете ти торти са много хубави!
BiankaD , страхотни идеи имаш! Още веднъж, да ти е живо и здраво съпружието и да изпълнява всичките ти желания!
tunata , много страховито у вас!
Ала-Бала , живо и здраво да ти е момчето, много да те слуша и да е много щастлив и усмихнат! Готин Макуин!
Веси, питката и цветето от кюфтета са много готини!
lux, разкошни цветове! Много хубави кексчета!
Anuck, впечатлих се от кексчетата с черно дъно! А и украските им са много красиви!
ditsan , бързо да оздравявате! Тортата с гълъба е станала много нежна и красива, въпреки премеждията ти!
mama1+2 , това хлебче как хубаво е набухнало... Искам го!
Лулу! Омагьосващи цветове! Много ми се иска да постигна същото лилаво, каква ти е боята?

Сладки картофи и моркови на фурна с розмарин и едни кошнички с пастет от сирена и орехи:

Салатка като на Веси, но много по-лошо изпълнение и рибка бял амур на фурна - лук, копър, орехи... много вкусно!

И част от хелоуинските ми приготовления (Нямах почти никакво време и повечето от храната не беше в страховит вид. Все пак направих малко сандвичи за радост на децата  Laughing)

Пекох и тиква със сливи, ябълки, стафиди, орехи, канела и мед- много вкусна!

И понеже темата ни беше пиратска - торта и кексчета по темата

И разбира се, сладки-меденки:

За желаещите, тук има още от празника.[/size]

# 51
  • Сливен
хайде да се запиша набързо в новата темичка
леля ог след твоя пост  ooooh! направо ми протекоха лигите,невероятни красоти

от мен днес  един сладкиш
и една постна супичка

# 52
Нинка, Лулу, Анук, чудесни празнични предложения  smile3501 smile3501

Присъединявам се към думите на Леля Ог и поднасям букет   bouquet за всички  момичета!

При нас печен свински врат, картофено пюре. Печен лук и салата от домати и спанак

# 53
  • varna
Bianka,много интересни ястия си показала.Поздравления!  bouquet

# 54
Леля Ог,половин час гледах,гледах.....браво,страхотни неща си приготвила!

# 55
Нашата закуска беше

Баница със спанак

# 56
  • София
Много хора готвят за Вси Свети, а аз готвих патладжан кебап  Simple Smile

Суха Мащерка ,патладжанът кебап изглежда ужасно апетитно!Мога ли да помоля за рецептата  Simple Smile .

# 57
 На Апр,мама1+2,леля Ог,бубина Еликсир-Благодаря за добрите думи,които сте казали за мен   bouquet
Анук-и тук да кажа -красива атмосфера си създала  Hug
Дитсан-бърза възтановяване на щерката
Нудел33 пак страхотни хлебчета
Апр-страхотно меню-вземам си от всичко по много
Лулу и тук да кажа-страхотни меденки  Hug
Суха мащерка-апетитно изглежда патладжанения кебап:chef:
Декамер-вкусни гъбки 
Леля Ог-и твоето меню не лъже,всичко е  много вкусно и красиво, пиратската торта и мъфинчета, ако знаеш колко им се радвам   chef   bouquet
Марабу-вземам си от тази апетитна баничка

при нас за обяд-Пай с гъби,мащерка и праз

и отвътре

и тъй като много обичаме галет със смокини,с хубавите,които намерих в магазина направих мини галети

# 58
# 59
ааууу Бети, страхотно изглежда този галет   bouquet Heart Eyes

И  при нас закуската беше банички (бутер) със спанак и сирене

а за обяд имахме   език с масло и чесън

Общи условия

Активация на акаунт