Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 92-рa тема

• 178 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
Много съм горда с щерката, справя се прекрасно  - броколи и пилешко "под " бешамелов сос с червено сирене Чедър

# 736
mama Tin,поздравления на твоята щерка!Определено имаш с какво да се гордееш!  Hug
Може ли и рецептата на това изкушение?  Simple Smile

Меганс,мила.....как се справяш с наранената ръчичка?  Sad Много съжалявам за случилото се!Дано се оправиш по-бързо!
    Гледам,че въпреки всичко пак ни показваш чинии пълни с вкусотии!  Heart Eyes

Марабу,нито една от снимките ти не може да ме остави равнодушна!  Grinning

Floran,допадна ми сладкишчето ти с ябълки!jozyy,взимам си рецептата за твоята кавърма!Страхотия е!  thumbsup Madla,апетитно гювече! tutulina,много примамливо изглежда вариацията на сурова наденица с праз на Меги!  Flutter

nudel33,заинтересуваха ме твоите Schoko-Nuss-Kugeln!  thumbsupНе проверих,дали си пуснала рецепта някъде.... Thinking
lux,разкошна торта!  bouquet

Лабрекс,Пеп-4о,всеки ден разнообразни менюта!Възхищавате ме,както винаги!   bouquet

Нещо ми се губи Венетта.....  newsm78 Някой да има връзка с нея?  Thinking

# 737
Селма - ето това е рецептата http://www.say7.info/cook/recipe/677-Kurinoe-file-i.html - моята госпожица я е направила с броколи и отгоре вместо кашкавал - зряло червено сирене Чедър

# 738
   Благодаря,mama Tinbouquet

# 739
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
tutulina,много примамливо изглежда вариацията на сурова наденица с праз на Меги!  Flutter
..........
Нещо ми се губи Венетта.....  newsm78 Някой да има връзка с нея?  Thinking

Селма, най-важното е, че е и много вкусно. Меги си е Меги....перфектна както винаги smile3525   А ти с тези твои торти да се спреш за малко, ааа? Ще ми трябва май  newsm39    animal085

А Вени е на почивка, вече трябва да се появи.... smile3503

Pety, соленото кексче е невероятното ми попадение за седмицата. Каня му се отдавна....е дойде му реда.  За теб  newsm51

jozyy, кавърмата ти е трепач, копнах си я   thumbsup

Floran и аз на опашката, моля..... smile3521

mama Tin, мисли си от сега за подарък за Коледа за  щерката, жива и здрава да ти е  smile3501

У дома нищо особено, баница със зелении,  печено пиле на грила, картофки, салатка и галета на Лабрекс

Всички сте  newsm74    newsm74    newsm74

Приятна почивка  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 740
Здравейте кулнарни вълшебници-кой с наранена ръка, кой с дъщеря-отлична премяна-чудесни неща видях-питки, торти,рачели, мъфини,ястия, солени кейкове,галети и други сладкиши..  bouquet.Браво, щастливи са хората, с които живеете!

Напоследък нямам много време за компютъра.Предлагам ви един сладкиш за почивните дни-лесен и много вкусен.
Кростата с шоколад и круши

а, ако ви се види сложно направете си само крушите-невероятно вкусни са!

# 741
Заповядайте в  НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт