Изчерпа ли се форумът?

• 9 385
  • 137
  •   1
Отговори
# 90
  • забравих си мисълта...
Приятно ми е - Богиня, винаги готови! Grinning

Отилия, недей че и мен ме гони сталкерството. Позволиха си да ми споменат пълнените чушки. При това съфорумки, които уж и не надничат в готварския. Това сигурно, защото госпожата-сталкер сигурно е гладна, знам ли, хайде да не се стискам и аз сега за едни пълнени чушки де Wink Wink Wink Grinning.

# 91
  • зад парка
Опрледелено не ми е скучно. Зависи обаче за какво искаш да говориш и какво търсиш тук.

Във форума има всякаква информация и той дава пълна картинка на бг обществото. Спокойно можеш да си намериш виртуални приятелки по интереси, да четеш за радостите и простотиите на другите, да споделиш своите търсения, мнения, чуства, несгоди. Да поискаш съвет.

Това, което разбирам обаче е, че форумът се промени. Да, права си, че няма нови идеи и просветления, мненията станаха по-постни и по-малко задълбочени.
Някои от старите теми ми липсват. То, и нищо не се случва в държавата, та във форума ли...

Напоследък наблягам на готварския  Laughing

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 10:03 от InaDot

# 92
Не виждам какви мъже ще се свъртят в този форум. Форума е предимно женски и мъжете, които се застояват тук трябва да са някакви женчовци, а не истински мъже...

Laughing Да те "чуят" Лабрадора и Дейви...само един истински мъж би посещавал форума без притеснения. Други такива електрони "как аз трябва да говоря за футбол, секс и коли като един истински мачо"...Хаман от клишета  Whistling

# 93
В последно време отварям бг мама все по-рядко. Всеки път, когато отворя клюкарника чета заглавията на новите теми, и откривам колко скучни ми се виждат, и как нямам желание и интерес да пиша в почти нито една от тях. Темите ли свършиха, интересните потребители ли спряха да пишат, или просто аз съм се променила? Писна ли ви и на вас от спамо-чатове, петъчни глупотевини, форумни липси и аватари, въпроси и отговори и политически теми или такива за катаклизми? Не остана май нищо неизкоментирано, и форумът зацикли.

По първото изречение - това е по-скоро твой проблем, не за форума генерално. Все едно да се изчерпат темите на общуване с хората, нещата които можеш да научиш от живота.
Да, може би вече се свикна с едни и същи хора, коментари, включвания, но това основно касае съответните подфоруми, където се подвизават горе долу едни и същи образи и перманентно се реве за някакви самозамразили се обидени потребители. Crazy
Също така и ти си се променила, първо защото не си на 20 години, защото сегашните 20годишни тепърва откриват света примерно или стават майки.  Wink Всяко поколение си живее с неговите проблеми и всяко поколение си е различно от другите.

# 94
В последно време отварям бг мама все по-рядко. Всеки път, когато отворя клюкарника чета заглавията на новите теми, и откривам колко скучни ми се виждат, и как нямам желание и интерес да пиша в почти нито една от тях. Темите ли свършиха, интересните потребители ли спряха да пишат, или просто аз съм се променила? Писна ли ви и на вас от спамо-чатове, петъчни глупотевини, форумни липси и аватари, въпроси и отговори и политически теми или такива за катаклизми? Не остана май нищо неизкоментирано, и форумът зацикли.

По първото изречение - това е по-скоро твой проблем, не за форума генерално. Все едно да се изчерпат темите на общуване с хората, нещата които можеш да научиш от живота.
Да, може би вече се свикна с едни и същи хора, коментари, включвания, но това основно касае съответните подфоруми, където се подвизават горе долу едни и същи образи и перманентно се реве за някакви самозамразили се обидени потребители. Crazy
Също така и ти си се променила, първо защото не си на 20 години, защото сегашните 20годишни тепърва откриват света примерно или стават майки.  Wink Всяко поколение си живее с неговите проблеми и всяко поколение си е различно от другите.

Точно казано. Неслучайно аз и напомних за паметника на съветската армия, за мавзолея, за Т.Живков, за ТКЗС-тата, за бригадирското движение.....Тя е в състояние да изпише стотици страници, в които да обяснява как не трябвало мавзолеят да се събаря, колко хубаво било при Т.Живков, колко погрешно било да се разтурят ТКЗС-тата и още и още...

# 95

не, не се изчерпва форумът.

забелязала съм следното обаче: във всички форуми по някаква тема (изключвам отчетните, разбира се) смислени и интересни мнения се намират в първите 5-6 страници, след това двама или трима потребители започват да си разменят реплики с неясна цел..

# 96
Точно защото неминуемо се стига до момента с размяната на заядливи реплики, най-приятно ми е в подфорума а музика, театър, кино. Благодарна съм и на хората от " здравословните" теми, които много ми помогнаха със съвети относно мои притеснения. Забелязвам, че нито един от тези потребители, от подфорумите, които изброих по-горе, не ходи да раменя саркастични реплики другаде, което много ме радва. В този аспект, винаги има кътче във форума, където човек да се чувства уютно и спокойно.

# 97
Форумът си е полезен в доста отношения.
Не мога да кажа, че се е изчерпал като цяло, защото различните подфоруми, засягат различни области и почти навсякъде човек може да намери полезна информация.
Прави ми впечатление друго, обаче, въпреки че не съм тук от много години.
Обичам да чета някои от най-старите теми. Чета въпросите, чета отговорите и стигам до извода, че преди няколко години хората са били по-толерантни, по-спокойни, с по-възпитан изказ, по-премерени реакции. За разлика от сега...
Във всяка една тема се спори. Нищо лошо не виждам в спор, но когато той е подплътен с факти, адекватни примери и безпристрастно отношение, а не с лични обиди, посредтвени философски изказвания и цинично държание, както е в момента.

# 98
Имаше години, в които всяка сутрин се носеше аромат на нови приказни четива.  Heart Eyes И да, манията да се доказваш, бидейки циничен е грозна. Грубостите също процъфтяват. Обидите -  и те.

# 99
  • по света
Според мен не се е изчерпал,но за толкова години вече чувствам че нямам желание да пиша както преди,отчитам като безсмислие да давам мнение по независещи от нас теми.Освен това агресивността в ежедневието се прехвърли тук а това адски ме дразни,предпочитам да премълча отколкото да се хвърлям в словоизлияния.Загубих младежко-форумския си ентусиазъм някъде в последните седем години и въпреки това всеки ден чета любимия форум.

# 100
Да, много неприятно впечатление ми прави факта, че човек влиза и казва нещо съвсем безобидно, нещо с което няма как да е засегнал останалите и изведнъж след неговия пост се изсипва такова море от грубост, сарказъм и ирония...Защо авторката не искала да има второ дете-било егоизъм. В същото време друга потребителка била с няколко деца, пак било егоизъм. Защо някой споделил, че имал любовник,  после пък защо се правят на свети води ненапити, тези, които твърдят, че нямат любовници. Не разбирам, защо е необходимо да реагираме по този начин на ситуации, които не ни засягат лично.

# 101
  • забравих си мисълта...
Aniese, защото винаги има някой, който е станал с д-то нагоре и още, не може така, как така някоя ще има любовник, пък другата няма да има поне двама. Как така ще казва, че не изневерявала, не може да е света вода ненапита. Я не сакам на мен да ми е добре, а на Нане да му е зле! Ето затова.

# 102
Има и такива, които запомнят повече негативното.
Както и други, които запомнят повече хубавото.
Шарен форум  Grinning

# 103
То и в реалния живот е така, по-скоро се говорят същите работи, но зад гърба на човек. Laughing Който няма възпитание тук, е невъзпитан и в реалността. Всъщност то и тук е реалност, само че виртуална Crazy

# 104
Загубих младежко-форумския си ентусиазъм някъде в последните седем години и въпреки това всеки ден чета любимия форум.

И аз така се чувствам и слава богу, защото има някакво движение и развитие.
Подобно е и с публикациите, дето някой някъде го навираше тия дни.

Какво по-скучно от това, да си еднакъв с години.

Общи условия

Активация на акаунт