Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 400
  • 685
  •   1
Отговори
# 240
здравейте пия ензимите от половин месец,за дискова херния,засега нямам подобрение,боли ме и понякога посягам към Профинида,но бяха ми препоръчали за болка Бозвелия http://www.iherb.com/Now-Foods-Boswellia-Extract-Double-Strength … -Vcaps/30568?at=0.
Да обаче вече ще си поръчвам за 3ти път неща от сайта,но Бозвелията все не е налична.С какво мога да я заместя

# 241
pipi_rz с бозвелия на друга марка  Grinning
Тази на Нау е силна и за да се придържаш към дозата трябва да пиеш по две от другите: Solgar,
Source Naturals, Nature's Way, Life Enhancement - тази пък е с куркума, което е добре  Peace

# 242
Момичета поръчала съм ензимите от 2.12.11г и още ги няма-за трети път поръчвам но винаги са идвали навреме-но тоя път вече си мисля че са загубени някъде по коледните празници - на някой случвало ли му се е такова закъснение?  Sad

# 243
bora123 ,има доста неполучени все още пратки от тази и около тази дати/включително и аз чакам/.
Само можем да гадаем какво се е случило и да се надяваме да си ги получим.

# 244
  • Казанлък
здравейте пия ензимите от половин месец,за дискова херния,засега нямам подобрение,боли ме и понякога посягам към Профинида,но бяха ми препоръчали за болка Бозвелия http://www.iherb.com/Now-Foods-Boswellia-Extract-Double-Strength … -Vcaps/30568?at=0.
Да обаче вече ще си поръчвам за 3ти път неща от сайта,но Бозвелията все не е налична.С какво мога да я заместя

pipi_rz  Hug
Освен Бозвелия за болки можеш да вземаш и Куркумин. Лично аз съм по-доволна от него.А и двете неща ги купувам от ХД(там са по-евтини). Можеш да натиснеш бутон [Notify me] и ще ти пишат на е-мейл когато получат продукта.
Този куркумин е добър http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Curcumin-95-500-mg-120-Capsules/13089?at=0 ,но е хубаво до ги приемаш заедно с биоперин.
Не се отчайвай! Половин месец е доста малко време. Трябва да ги пиеш поне 2 месеца защото мястото не е добре кръвоснабдено и се нуждае от по-продължително лечение.
Успех!!!  Peace

# 245
Имам болежки в ставите от известно време. Чакам резултати от изследвания и нямам поставена диагноза. Мисля да си поръчам Серрапептаза. Дали е удачно да пия само нея? Цял пакет с ензими не ми се иска да си взимам засега. Отделно пия алое на Форевър Ливинг и капсулите им с хиалуронова киселина и джиндифил. Според вас удачно ли е към тази комбинация да добавя и Серрапептаза и евентуално бозвелия?

# 246
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Първата ми поръчка със серапептаза, папаин и бромелайн пристигна. Бях я поръчала на 28.12 и вече не мислех, че ще я получа Sad
Сега чакам втората, която е поръчана на 09.02 и която съдържа натокиназа, рибено масло и шизандра.

Започвам по схемата на Пинко - първи ден серапептаза, във втория ще включа бромелайн-а и ще карам така докато дойде и натокиназата.

# 247
Здравейте!
Имам много важен въпрос: може ли да ми дадете координати на лекар, който да изготви рецепта за лечение с ензими, протеолити и други подобни, за болен от дребноклетъчен карцином на белите дробове. В момента е на 2-рата химиотерапия. Засега се повлиява добре, но има желание да направи консултация с такъв лекар и да започне, ако се налага, по-навреме и с това лечение.
Предварително Ви благодаря!
Лек ден!

ПС: не знам дали ми е правилно определението "лекар", но се надявам да ме разберете Simple Smile

# 248
jocco, когато четях темите от първа насам, някой спомена клиника в София, която има такива лекари.
Ако не ти е проблем попрехвърли темите назад...
Дано и някой скоро да отговори.

# 249
  • София
Здравейте!
Имам много важен въпрос: може ли да ми дадете координати на лекар, който да изготви рецепта за лечение с ензими, протеолити и други подобни, за болен от дребноклетъчен карцином на белите дробове. В момента е на 2-рата химиотерапия. Засега се повлиява добре, но има желание да направи консултация с такъв лекар и да започне, ако се налага, по-навреме и с това лечение.
Предварително Ви благодаря!
Лек ден!

ПС: не знам дали ми е правилно определението "лекар", но се надявам да ме разберете Simple Smile

http://www.integramed.org/Enzimo.htm

# 250
Интересно, нямах информация за този медицински център, някой има ли впечатления, лекувал ли се е там?

# 251
  • гр.Добрич
Благодаря ви, момичета. Аз от три дни пия ензимите, по познатата схема и болките ми ЗНАЧИТЕЛНО СЕ УВЕЛИЧИХА. Може и да е случайно съвпадение. Но чували ли ли сте да се минава през подобна, да кажем, изчистваща криза при прием на ензими? Тук искам да подчертая, че болките определено не са стомешни. В това отношение понасям добре ензимите.

Миналата година започнах да пия ензимите с цел да стоп1 малко 8см миома. Пих ги 1 месец и отидох на преглед. Миомата беше пораснала още повече и аз така се наплаших, че ги спрях. Може и да е било съвпадение. Сега пак ще ги почвам, че все тая надежда.

# 252
Благодаря за информацията!
Този център е близо до нас, веднага ще я предам на моите приятели.
Бъдете здрави!

# 253
spinki, успех ти пожелавам, помня случая ти от предните теми ....
Какво ли няма в нас, все с нещо се борим. Дано се оправдаят очакванията на всички ни  Hug

# 254
От 2 години следя тази тема

Купих си ензимите да си облекча разширените вени и О чудо месец след като спрях ми се изчисти 42 годишна екзема на крака . Не знам съвпадение ли е или наистина помогнаха за мен вече няма значение.

някой пазарувал ли е от http://www.supervits.com

По евтино е от iHerb.com и работят с PayPal

Общи условия

Активация на акаунт