Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 302
  • 685
  •   1
Отговори
# 405
  • Ловеч
Pana Veyksal  е най-добре да се вземе голямата опаковка от 150гр, която е около 23-25лв. Малката от 20гр. е ..10-11лв.
По-изодно е голяма разфасовка, но ми се струва,че пишеше да не се ползва 20 дена след отварянето му  Rolling Eyes Имам едно отворено бурканче в хладилника, но мисля, че действието му се е запазило  Rolling Eyes
Прочетох листовката и не видях да има ограничение за ползване в срока на годност, като изключим съхранението на хладно. Всъщност листовката е 1:1 копие на информацията от този линк http://www.veyx-bg.com/Pana-Veyxal-Salbe

# 406
  • София
Pana Veyksal  е най-добре да се вземе голямата опаковка от 150гр, която е около 23-25лв. Малката от 20гр. е ..10-11лв.
По-изодно е голяма разфасовка, но ми се струва,че пишеше да не се ползва 20 дена след отварянето му  Rolling Eyes Имам едно отворено бурканче в хладилника, но мисля, че действието му се е запазило  Rolling Eyes
Прочетох листовката и не видях да има ограничение за ползване в срока на годност, като изключим съхранението на хладно. Всъщност листовката е 1:1 копие на информацията от този линк http://www.veyx-bg.com/Pana-Veyxal-Salbe

Мисля, че го прочетох върху картонената кутия, но я хвърлих....

# 407
В листовката пише да се съхранява при темп. 8-15С,трайност след първоначално отваряне на опаковката 28 дни.

# 408
Аз държа панавейксала в хладилника и мисля, че си действа. В противен случай няма да усещам леко щипене по лицето,когато съм намазана.

Да попитам- смятам да направя пак курс с ензимите , но от бромелаина получавам сърцебиене/ може и да не е от него,но последния път пиех пълния комплект,когато го получих/ . Как да променя дозировката на останалите 2 вида от комплекта, че да получа "силата" на официалния комплект?

# 409
  • Ловеч
Е защо да не действа панавейксала? Това, че пише, че след първонамалното отваряне трябва да се ползва 28 дни е за да си купим пак явно. Че то дори нямаше предпазна капачка като го отворих за първи път, та ще ми казват колко да го ползвам. Аз лично се изненадах, че не са сложили фолио. А в магазина не го държаха определено на темп 8-15градуса..

# 410
  • Somewhere over the Rainbow
Привет  Hug!  От известно време чета темите за протеолитичните ензими и съм много заинтригувана. Поръчах си Бромелаин, Натокиназа, Серапептаза и Папаин, като смятах да направя един курс заради начална гонартроза на единия крак. Но преди няколко дни след преглед при невролог (заради болки в кръста) и рентгенова снимка, разбрах, че имам дискова херния, която по думите на невролога "е толкова стара, че междупрешленният диск просто липсва" ooooh!, на мястото имам и шипове.  Сега си мисля дали ензимите няма да навредят на дисковата херния (нали разграждат, а аз имам липса на диск newsm78). Много моля Пинк Пантер или някой друг компетентен да ме посъветва Praynig Излишно е да казвам, че като попитах невролога чувал ли е за лечение с протеолитични ензими, такава физиономия ми направи Angry, че ми идеше да избягам от кабинета  animal037

P.S. Пропуснах да напиша, че съм на 40г. (ако има значение възрастта), макар че от написаното може да си помислите, че съм на много повече  ooooh!

# 411
  • София
boriana1997, не зная дали ензимите ще ти помогнат за гонартрозата. Аз съм с 12 годишна вторична коксартроза и нямах никакво подобрение от тях. По-добре ще ти повлияят хдондропротекторни препарати  с глюкозамин,хондроитин,МСМ. Споделям го като личен опит, не като експерт по ензимите. При мен те свършиха страхотна работа с полип, киста и възли на щитовидната . Вземах ги 7 месеца, полипът зачезна само за 2м. След почивка продължавам, че боря и ендометриоза.
С хондропротектори се подддържам и нямам влошаване на състоянието си. И за възрастта не се шашкай, коксартрозата я получих на 31, от инфекция след раждане.

# 412
neba, а ензимите не ти ли помогнаха за ендометриозата? Всъщност ,нея с какво я бориш?

# 413
  • София
neba, а ензимите не ти ли помогнаха за ендометриозата? Всъщност ,нея с какво я бориш?
От ензимите спряха болките, но за известно време. Мен това ме мъчи, не ми се ходи на лапаро, не целя забременяване, само да си спестя зверските болки. За сега съм открила прогестероновия крем, но не прогестогел. От него също нямам подобрение. Сега съм на ензими и прогестеронов крем,
да не ме чуе дяволът, болки нямам от 5 месеца. Да не спамя повече, ако се интересуваш може на лични.

# 414
neba, не е спам,щом говорим за ензими, без значение на кой как и за какво са му подействали.
В първа тема ,Пантерата беше писал, че помагат/по прочетено в чужди източници,най-вероятно/ при ендометриоза , фиброзни образувания на гърдите , миомни възли и поликистозни яйчници.
До сега има 1 или 2 споделяния за миомни възли/причината за образуването им е същата като при ендометриозата/, но за гърди и ПКЯ - не.

# 415
  • София
bgroza, просто не исках да се отклонявам от ензимите към лечение с прогестеронов крем. Аз преди бях споделила положителните си отзиви, за сега ми се размина операцията на щитовидната, а при хистероскопията нямаше какво да отстранят, полипът, който отглеждах 11м. вече го нямаше. С ендометриозата не съм приключила. Макар и да не ме боли сега, имам сиптоми и затова продължавам с нетрадиционния подход. 

# 416
На мен ензимите ми задържаха ендометриозната киста 6 месеца на един и същ размер. Спрях ги и кистата порасна. Може би и благодарение на ензимите и диета нямах болки. Но не ми изчезна миомен възел и дермоидна (тератома) киста.

# 417
Тука съм...пак!

bashtatko - препоръчаните "еди час..." важат само за прием на протеини. Ако пиете лекарства или ядете ябълки, не се брои.

bgroza - от бромелаина се получава леко гадене, за сърцебиене не съм срещал.

Що се касае за дозата - не можеш със серапептаза да замениш бромелаина. В къщи сега жена ми пие от порядъка на 450 000 HUT за разграждане на тромба. Не забелязвам никакви странични реакции.

Впрочем, горната граница при ензимите е дозата, която предизвиква разтройство.

boriana1997 за гонартрозаата е добре да пиеш ензими, съчетани с хиалуронова киселина. Тя представлява "смазката" на ставата. А дисковата херния може само да се подобри.

bgroza - при ПКЯС основното лечение е метформин. Комбинацията му с вит. D, прогестерон  и ензими ускорява процеса.

Що се касае до фиброзни образувания, очевидно не сме стигнали до достатъчно висока доза, способна да ги разгради.

# 418
  • в 1001-та нощ
Оооо, добре дошъл  Hug

Какво мислиш за приемането на кверцетин с ензимите  newsm78  bouquet

# 419
Пантера,здравей! Каква комбинация пие жена ти за тромба- стандартната или друга?
П.П. Надявам се да е добре вече!

Общи условия

Активация на акаунт