Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 354
  • 685
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Извинявайте ако съм off-topik предварително.
Така и така пия фолиева киселина, какво ви е мнението за В-комплекс направо, препоръчвате ли го?

http://www.fitneshrani.com/vitamin-b-50/

(Намерих го от този производител, но и на докторс' бест сигурно го има.)

http://gotvach.bg/n9-10034-%D0%92%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B8% … D0%B5%D0%BA%D1%81

Като гледам и останалите б-та подпомагат и регулират синтезирането на хормони (Б3), освен всичко останало. По принцип изписвали са ми го след прием на антибиотик.
Предполагам, че има известна опастност и от хипервитаминоза. Споделете, моля!

# 526
Четох...четох...моля все пак хора със проблеми на щитовидната жлеза (аз имам Хашимото и хиперфункция) да споделят как им влияят емзимите...аз имам и дискова херния и за това се чудя,ако си помогна на едно,дали няма да си навредя на друго..

# 527
Добър вечер момичета. Синът ми е на 18 г. и има афти в гърлото и вече по езика. Моля ви помогнете със съвет и ми предложете ефикасно лекарство. Пие си антибиотика от 2 дни,но само с него това  не помага.благодаря предварително.

# 528
С индекстол не минават ли?Антибиотик за афти не бях чувала,странно ми е...лекар ли го назначи или...експериментално?

# 529
Четох...четох...моля все пак хора със проблеми на щитовидната жлеза (аз имам Хашимото и хиперфункция) да споделят как им влияят емзимите...аз имам и дискова херния и за това се чудя,ако си помогна на едно,дали няма да си навредя на друго..

Жена ми е с Хашимото и беше на ензими без тироксин, защотото тъкмо и го бяха открили и ТСХ спадна от 14 на 8 и антителата от 325 на 280. За мен този спад си беше от ензимите и НАКа.

# 530
Добър вечер момичета. Синът ми е на 18 г. и има афти в гърлото и вече по езика. Моля ви помогнете със съвет и ми предложете ефикасно лекарство. Пие си антибиотика от 2 дни,но само с него това  не помага.благодаря предварително.

Можеш да пробваш гаргара с серапептаза, поне няма да навреди.

# 531
  • София
yo-yo1, от кога пие ензимите? След колко време прием имаше резултат? Питам, защото и аз съм с Хашимото , но не се повлиях от ензимите.

# 532
Пиеше ги около 4м. като някъде на 2 месец ТСХ спадна от 14 на 8 и след месец и нещо на 6 и нещо и ги спря и вкарахме еутирокс, като през това време пиеше и НАС. До колкото чета Хашимото при всеки е различно. Например при жена ми жлезата е малко по-тясна.

# 533

Аз имам хипоф-я и съм ОК. Но аз пия от 1 месец само.

# 534
  • София

Аз имам хипоф-я и съм ОК. Но аз пия от 1 месец само.

По-скоро можеш да си помогнеш и на двете  Simple Smile
Не мисля, че ще ти навредят ензимите.

# 535
Здравейте и от мен Simple Smile  Прегледах една част от нещата който сте изписали и много се заинтересувах. Та на 25 години съм и мога ли да приемам ензими и аз? Вчера ми откриха фиброаденоми и в двете гърди и се питам дали пакета от Serrapeptase, Bromelain и Nattokinase е подходящо за случая и при мен или да се добави още нещо  newsm78 Иначе проблеми със ставите, синузит, затлъстяване, мазна кожа и коса  Embarassed също са в списъка. Много ще съм благодарна да ме насочите за да прочистя  организма си  Hug И друго дозировката разбрах, на гладно да са, а  продължителността при мен например каква да бъде и за колко време, виждам че след определен период на почивка пак се започват? Благодаря   Heart Eyes

# 536
  • Варна
Здравейте, ЧНГ с пожелание за много здраве и дано новата година бъде по добра от предходната. PinkPanther, обещах да те държа в течение ( проблема ми е остеохондроза + още една две екстри за разкош  Mr. Green спондилолистеза и спондилолиза ) от 2 месеца пия пакета ензими + босвелия, В12, вит.Д и риб. масло. За съжаление болките все още си ги имам, понякога по силни друг път по слаби.  Босвелията пих само през първия месец, но от скоро пак я започнах колко дълго мога да я приемам?
От следващата седмица ( тогава свършвам с ензимите ) ще включа ХК 100мг.
 + колаген + вит.С, колко месеца трябва да ги приемам и почивки правят ли се? 
Вит.С имам на Д-р Бест 1000мг. дозата ми се струва доста голяма става ли да го пия през ден?
 Разбрах от друга тема че в момента си във отпуска, ще ти бъда благодарна когато имаш възможност да ми отговориш на многото въпроси.

# 537
 Здравейте на всички стари и нови в темата  Hug Минавам да се запиша ( мнооого навреме ) и изчезвам пак. Кога ще ми остане време да се включвам - не знам. Поздрави и целувки на всички, с които се знаем  Heart Eyes

# 538
Здравейте,

Бих искала да попитам някой, който е ползвал Панавейксал да каже какъв цвят е мехлема и как се усеща след намазване /щипе, загрява, охлажда/? Предварително благодаря

# 539
  • Ловеч
Цвета на крема е светло бял. Мазен, но лесно измиващ се. След намазване зависи от мястото. Понякога леко щипе, понякога леко загрява. Зависи. Аз го държа винаги в хладилник..

Общи условия

Активация на акаунт