МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 193
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Не е тайна, просто ще се видим с повечето майки Simple Smile

# 106
  • Across the Multiverse
Аха, нас не ни интересува дето няма да се видим...  Sunglasses

# 107
Алекса, значи ли това, че и ти се реши да раждаш в ДМ?

Е, ти защо си мислиш, че сега съм се решила? Simple Smile
Засега, винаги казвам засега, защото не знаем какво ни чака... съм се ориентирала натам, да  Peace

Иначе в едно съм абсолютно сигурна - МБАЛ Бургас мога да кажа на 100%, че няма как да ме спечели!

# 108
  • DE
Аха, нас не ни интересува дето няма да се видим...  Sunglasses

Peace

# 109
hahaha #Crazy И мен ме стресна това с клипчето  Laughing

Салсата е много приятна и е чудесен начин да се раздвижим, а щом има и музика става много забавно наистина  Hug

Разговорът с г-н Абумелих също много ми хареса. Той наистина се интересува какво е мнението за болницата и то от първа ръка  Peace  и най-вече има желание да подобрява недостатъците, ако има такива, разбира се  Naughty  Разкри ни и някои от своите планове, които мен лично много ме зарадваха  Party
CabuHka,alexa,не се притеснявайте-бяхте много сладки бъдещи мами!  Имах предвид ,че ще направим показно на стената на у-щето ,за всички които все още се колебаят-да видят ,че не е трудно, а приятно и забавно! А разговора и на мен ми хареса-все едно ,че се познавахте от много години с г-н Абумелих. newsm10 Хубав ден на всички   love001

# 110
Здравейте,
за съжаление ще пропусна урока по салса - хремава съм  Weary а така ми се идваше..

Pepsun_ ,бързо оздравяване и те чакаме на купона HugЩе пуснем клипче във фейса да ни видите какви танцьорки сме Joy Беше много приятно!Мамите които бяха там имаха възможност да си зададат всички въпроси и да поговорят с г-н Абумелих.Беше интересно и полезно,защото обсъдиха всичко, което са прочели или чули досега и притесненията си относно майчинството. Абе с една дума това което ви вълнува. Ще ви издам и една малка тайна-май,май решиха да пораздвижат общинския съвет и да им насочат вниманието към вас Twisted Evil Хайде успех им пожелавам и те чакаме следващия път!!!
Благодаря за пожеланията   bouquet Следващият път и аз ще се включа задължително Simple Smile

# 111
Здравейте мили бъдещи мами! Вече с гордост мога да кажа че и аз напуснах този клуб. на 14.11 се роди дъщеря ми Лидия. Искам да изкажа искрените си благодарности на д-р Ризова на акушерките Андонова и Алекс, както и на анестезиоложката д-р Ботева и на д-р Велева и всички акушерки и санитарки които направиха престоя ни приятен. Бъдете живи и здрави и продължавайте да дарявате жените със радост.  bouquet

# 112
Здравейте мили бъдещи мами! Вече с гордост мога да кажа че и аз напуснах този клуб. на 14.11 се роди дъщеря ми Лидия. Искам да изкажа искрените си благодарности на д-р Ризова на акушерките Андонова и Алекс, както и на анестезиоложката д-р Ботева и на д-р Велева и всички акушерки и санитарки които направиха престоя ни приятен. Бъдете живи и здрави и продължавайте да дарявате жените със радост.  bouquet
честита радост Hug да те радва много и да расте здрава и щастлива Heart Eyes

# 113

Честита дъщеричка. Нека винаги да ви радва, да топли сърцата на мама, тати и всички близки хора около вас.  newsm51 newsm51 newsm51
Може ли да ни разкажеш как мина раждането при теб. Нормално или секцио. Каква упойка си пожела?

# 114
Честита радост! Да ви е жива и здрава госпожицата и много да ви радва  newsm51

А аз имам един въпрос - къде гледате клипчето от салсата  Embarassed Embarassed Embarassed

# 115

Честита дъщеричка. Нека винаги да ви радва, да топли сърцата на мама, тати и всички близки хора около вас.  newsm51 newsm51 newsm51
Може ли да ни разкажеш как мина раждането при теб. Нормално или секцио. Каква упойка си пожела?
Ще ви разкажа, защо не? Термина ми беше на 10.11, но не се случи нищо и с Ризова се разбрах, ако до 14 не се случи нищо постъпвам в болница. Така и стана. А между другото аз отидох да раждам нормално. На 14 сутринта с торбата и в болницата, приеха ме, на системи и контракциите не закъсняха. Болеше, не мога да кажа, че не е боляло, но се търпеше най- нетърпимото беше, че ми се гадеше и повръщах. Стигнах до разкритие 6 см, но малката така и не искаше да слезе в таза. Тогава Ризова ми каза, че и да се мъча няма да стане нормално, нейната препоръка е секцио, но аз си решавам. А в този момент и тоновете и взеха да се губят и аз реших, че няма да рискувам и се съгласих на секцио. Точно за 10 минути ме подготвиха. Препоръчаха ми пълна упойка, защото нямало време за спинална в моя случай. Следващото което помня е, че всички ми честитяха малката принцеса и ми описваха колко е голяма и с каква голяма коса е. След операцията болеше, по-скоро опъваше. На втория ден ме раздвижиха, а на третия вече беше при мен. Това е моето преживяване от раждането. Hug

# 116
Честита рожба и от мен! Да е жива и здрава малката Лидия и да радва мама и тати!

Мами аз исках да ви питам друго. В осми месец влизам, а от два дни съм с гаден стомашно чревен вирус, на всички ви е известен. Ходих на лекар и ми казаха да внимавам да не се обезводня, че мога да навредя на бебето. Препоръчаха ми да пия енергийни напитки?Хапчета не ми изписаха, поне на този етап. Някоя от вас пробвала ли е друго и дали това с енергийните напитки помага в тези случаи?

# 117
Здравейте мили бъдещи мами! Вече с гордост мога да кажа че и аз напуснах този клуб. на 14.11 се роди дъщеря ми Лидия. Искам да изкажа искрените си благодарности на д-р Ризова на акушерките Андонова и Алекс, както и на анестезиоложката д-р Ботева и на д-р Велева и всички акушерки и санитарки които направиха престоя ни приятен. Бъдете живи и здрави и продължавайте да дарявате жените със радост.  bouquet

Честито Яна! Simple SmileРадвам се,че вече сте си в къщи и всичко мина добре.Нека малката Лидия да расте безгрижно и много,много да Ви радва! Simple Smile

tania_burgas

Нали ти обещах да разкажа за секциото Simple Smile
Всичко при мен беше по план,бях подготвена какво ще се случи благодарение на този форум и специално на    velizarka_8  Simple Smile
Приеха ме сутринта към 8 часа и ме подготвиха за спиналната упойка.Сложиха ми система и трябваше да ми влеят няколко банки.Още в предродилна зала почнах да треперя и д-р Янев ми каза,че това е от банките понеже температурата им е по-ниска от тази на тялото.След това в операционната той започна да ми слага упойката и анестезиологичната сестра ме държеше.Когато бях готова и легнах започнахме да си говорим и д-р Гамишев ми разряза корема,само че аз усетих разреза и започнах да викам,че усещам и че ме боли.Усетих и след разреза доста болезнено дърпане или и аз не знам как да го опиша точно и тогава д-р Янев реши да ми сложат пълна упойка.Аз не исках,защото бях подготвена да си видя бебето веднага,само че той каза,че няма друг начин и ме приспаха.Така,че бях с двете упойки.После се събудих в следродилна зала и си спомням,че исках да ми покажат бебето.Трябваше да чакам още 1 час за да ме свалят в стаята.Като ме сваляха ми го показаха и бях много щастлива.След това вече мислих само за бебето. Simple Smile

# 118

bouquet, честита дъщеричка, да е жива и здрава и много да ви радва Simple Smile.

# 119
Здравейте мили бъдещи мами! Вече с гордост мога да кажа че и аз напуснах този клуб. на 14.11 се роди дъщеря ми Лидия. Искам да изкажа искрените си благодарности на д-р Ризова на акушерките Андонова и Алекс, както и на анестезиоложката д-р Ботева и на д-р Велева и всички акушерки и санитарки които направиха престоя ни приятен. Бъдете живи и здрави и продължавайте да дарявате жените със радост.  bouquet

Честито Яна! Simple SmileРадвам се,че вече сте си в къщи и всичко мина добре.Нека малката Лидия да расте безгрижно и много,много да Ви радва! Simple Smile

tania_burgas

Нали ти обещах да разкажа за секциото Simple Smile
Всичко при мен беше по план,бях подготвена какво ще се случи благодарение на този форум и специално на    velizarka_8  Simple Smile
Приеха ме сутринта към 8 часа и ме подготвиха за спиналната упойка.Сложиха ми система и трябваше да ми влеят няколко банки.Още в предродилна зала почнах да треперя и д-р Янев ми каза,че това е от банките понеже температурата им е по-ниска от тази на тялото.След това в операционната той започна да ми слага упойката и анестезиологичната сестра ме държеше.Когато бях готова и легнах започнахме да си говорим и д-р Гамишев ми разряза корема,само че аз усетих разреза и започнах да викам,че усещам и че ме боли.Усетих и след разреза доста болезнено дърпане или и аз не знам как да го опиша точно и тогава д-р Янев реши да ми сложат пълна упойка.Аз не исках,защото бях подготвена да си видя бебето веднага,само че той каза,че няма друг начин и ме приспаха.Така,че бях с двете упойки.После се събудих в следродилна зала и си спомням,че исках да ми покажат бебето.Трябваше да чакам още 1 час за да ме свалят в стаята.Като ме сваляха ми го показаха и бях много щастлива.След това вече мислих само за бебето. Simple Smile

БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА. НАИСТИНА ЛИ ТЕ ЗАБОЛЯ ТОЛКОВА МНОГО СЛЕД КАТО СА ТИ СЛОЖИЛИ СПИНАЛНАТА УПОЙКА. ТОВА ВЕЧЕ МЕ ПРИТЕСНИ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт