МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 181
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Д-р Илиев (АГ) отсъства тази месец.
1/2 - 8-14ч.
2/6 - 14-19ч.
Д-р Георгиев е главен лекар на болницата. Той не участва в редовния график на лекарите в отделението. При него може да се роди само чрез секцио или извършва гинекологични операции, след предварителен избор на лекар. Той извършва единствено прегледи 2 пъти в седмицата - понеделник и четвъртък САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСАН ЧАС.
Д-р Хубчев ще бъде в МБАЛ Дева Мария на 25,26,27 ноември.

Hug Hug Hug

Благодаря ви отговора. А кога ще на работа през декември месец д-р Хубчев?

Не мога да кажа все още. Когато дойде другата седмица, ще уточни датите на следващото идване при нас.

# 91
Д-р Илиев (АГ) отсъства тази месец.
1/2 - 8-14ч.
2/6 - 14-19ч.
Д-р Георгиев е главен лекар на болницата. Той не участва в редовния график на лекарите в отделението. При него може да се роди само чрез секцио или извършва гинекологични операции, след предварителен избор на лекар. Той извършва единствено прегледи 2 пъти в седмицата - понеделник и четвъртък САМО СЛЕД ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСАН ЧАС.
Д-р Хубчев ще бъде в МБАЛ Дева Мария на 25,26,27 ноември.

Hug Hug Hug

Благодаря ви отговора. А кога ще на работа през декември месец д-р Хубчев?

Не мога да кажа все още. Когато дойде другата седмица, ще уточни датите на следващото идване при нас.

БЛАГОДАРЯ ВИ РАЗБРАХ Simple Smile

# 92
Благодаря. Но по принцип може да се записват часове за него след това нали - за д-р Илиев

# 93
Момичета, да не забравите Simple Smile утре на 18.11.11- от 15.00ч. щe се проведе нашият първи урок по САЛСА  !!!Ще имате възможността да се запознаете лично и  със собственика на болницата - г-н Семир Абумелих. Може да зададете всички въпроси и да обсъдите в приятелски разговор темите, които ви вълнуват. За него ще е важно да чуе мнението ви за нас, да дадете своите препоръки и да споделите впечатленията си за работата ни като цяло. Peace

Тези от вас които ще присъстват, моля да ми се обадят на тел.0885 886 816 или да попълнят присъствената форма в сайта ни-   http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/3.

# 94
 Благодаря на всички,които са ми честитили. HugНие вече сме си в къщи. Simple SmileАз се чувствам много добре,Ерик също. Simple Smile
Благодаря и на целия екип,който беше на моето секцио на 10.11.2011г.,специално на д-р Гамишев,д-р Ангелов,д-р Янев,д-р Игнатов,реанимационната сестра която ме държеше докато ми слагаха упойката Simple Smile (мисля,че се казва Милена) и на всички,които се грижеха за мен и малкия Ерик докато бяхме в болницата. Hug

# 95
Здравейте. Ако някой има информация колко струва преглед на 4 Д ехограф в  МБАЛ Дева Мария моля да пише. Благодаря предварително.

# 96
Здравейте,
за съжаление ще пропусна урока по салса - хремава съм  Weary а така ми се идваше..
Здравейте. Ако някой има информация колко струва преглед на 4 Д ехограф в  МБАЛ Дева Мария моля да пише. Благодаря предварително.
Цената е 70 лв и в нея се включва диска. Simple Smile

# 97
Много благодаря за бързия отговор  Simple Smile

# 98
Здравейте,
за съжаление ще пропусна урока по салса - хремава съм  Weary а така ми се идваше..

Pepsun_ ,бързо оздравяване и те чакаме на купона HugЩе пуснем клипче във фейса да ни видите какви танцьорки сме Joy Беше много приятно!Мамите които бяха там имаха възможност да си зададат всички въпроси и да поговорят с г-н Абумелих.Беше интересно и полезно,защото обсъдиха всичко, което са прочели или чули досега и притесненията си относно майчинството. Абе с една дума това което ви вълнува. Ще ви издам и една малка тайна-май,май решиха да пораздвижат общинския съвет и да им насочат вниманието към вас Twisted Evil Хайде успех им пожелавам и те чакаме следващия път!!!

# 99
Сори-публикувала съм се като цитат на pepsun_-абориген съм си какво да се прави newsm78

# 100
Нищо, ние си те разбрахме напълно. А клипчета - нееее Simple Smile Пингвини в действие.

# 101
 hahaha #Crazy И мен ме стресна това с клипчето  Laughing

Салсата е много приятна и е чудесен начин да се раздвижим, а щом има и музика става много забавно наистина  Hug

Разговорът с г-н Абумелих също много ми хареса. Той наистина се интересува какво е мнението за болницата и то от първа ръка  Peace  и най-вече има желание да подобрява недостатъците, ако има такива, разбира се  Naughty  Разкри ни и някои от своите планове, които мен лично много ме зарадваха  Party

# 102
hahaha #Crazy И мен ме стресна това с клипчето  Laughing

Салсата е много приятна и е чудесен начин да се раздвижим, а щом има и музика става много забавно наистина  Hug

Разговорът с г-н Абумелих също много ми хареса. Той наистина се интересува какво е мнението за болницата и то от първа ръка  Peace  и най-вече има желание да подобрява недостатъците, ако има такива, разбира се  Naughty  Разкри ни и някои от своите планове, които мен лично много ме зарадваха  Party

РАЗБИРАМ, ЧЕ Е БИЛО ХУБАВО НА САЛСАТА, ЗА КОЕТО НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ. САМО АЗ НЕ СЕ РЕШАВАМ НА ТАКИВА ДВИЖЕНИЯ, ЧЕ ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО. НАЛИ ЩЕ РАЖДАМ СЪС СЕКЦИО И ЗНАМ ЛИ. МОЖЕ ЛИ ДА НИ РАЗКАЖЕТЕ КАКЪВ Е БИЛ РАЗГОВОРА СЪС СЕМИР:)

# 103
Алекса, значи ли това, че и ти се реши да раждаш в ДМ? А Танче, в понеделник ще ти разкажем Simple Smile
А за салсата - мисля, че няма да ти навреди. Не се натоварваме, че да ни става лошо. Всичко е до емоцията и малко да се пораздвижим и да видим и научим някой основни стъпки на този красив танц.

# 104
  • Across the Multiverse
Алекса, значи ли това, че и ти се реши да раждаш в ДМ? А Танче, в понеделник ще ти разкажем Simple Smile

Tайна ли е?   Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт