МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 231
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
прекрасно посрещане !!! благодаря ви много , определено направихте деня ми по слънчев ! Радвам се че съм направила добър избор , и то съвсем случайно. Д-р Бояджиев води бременноста ми от начало , а болницата е наистина прекрасна , надявам се и грижите които се полагат за мама и бебо да са перфектни . Благодаря и на вас за хубавите коментари Simple Smile   bouquet

# 136
Сигурна съм, че си попаднала на точното място! А относно грижите - пак си направила най-добрият избор.   bouquet

# 137
velizarka_8  Ха се ни сподели каква е разликата при двата вида раждане. Мисля, че и други майки ще се интересуват.

Simple SmileМога да споделя как е лично за мен.Има жени,които може да са на противоположно мнение. Simple Smile
Според мен всичко зависи от продължителността на раждането.Първото ми дете го раждах 16 часа,като контракциите ми бяха през минута или постоянни през последните 6-7 часа.Бях на система с окцитоцин за по-бързо развитие на нещата,но разкритието не ми ставаше и всичко вървеше много бавно.Последните няколко часа ми се губеха,бях като в безсъзнание от болката.На 8 см ме качиха на магарето,но нямах напъни и като се мъчих да напъвам не беше ефективно..скачаха ми на корема,после ме боляха всички ребра..и така 45 мин. без резултат..дори акушерката тогава ми казваше,че съм си "гълтала" бебето..вместо навън се прибираше навътре.Накрая ми направиха епизиотомия и благодарение на нея родих 5 мин. по-късно.Имах шевове и не можех да сядам доста време..отделно цялото тяло ме болеше.Имах мускулна треска от главата до петите.40 дни,а може и повече се възстановявах.Не само,че повече не исках да раждам,но не исках и да си спомням.Единственото положително нещо(освен бебето)беше,че корема ми се беше прибрал напълно от силните контракции. Simple Smile
За секциото бях настроена,че всичко ще свърши за 2-3 часа.Така и беше.Чувствам се отлично,все едно не съм раждала.Дори гледам календара,че е било преди няколко дни и не ми се вярва. Simple Smile
 Май стана много дълго,дано да е полезно за някой. Simple Smile

# 138
Публикувана от: Morska_Zvezda
vese77 и pgmkr_k  как сте ,поздрави и целувки на бебоците  love001

Благодаря,много сме добре и тук разказвам за съветите,които ни даде и благодарение на които сега се кърмим Hug
То и аз си мислих,че като имам 1 дете съм наясно,но има неща,които няма как да се знаят. Simple Smile

За темата за секса мисля,че ще е доста интересно. Simple SmileСподелете мнения тук после,че да може и ние да следим нещата. Simple Smile

# 139
Благодаря, vese77! И аз имах някаква такава представа  Grinning  Но млъквам, че да не се заформи отново безконечен спор "За" и "Против" секциото.

# 140
Благодаря, vese77! И аз имах някаква такава представа  Grinning  Но млъквам, че да не се заформи отново безконечен спор "За" и "Против" секциото.
Wink Всичко е индивидуално и най-важно е времето,а не болката!В това съм 100% сигурна.Ако знаех,че ще родя за 4-5 часа( за по-малко не можех за си мечтая) щях да избера нормално раждане.Жените,които са родили бързо е ясно,че няма да искат операция и винаги ще са против.От секциото също ме болеше няколко дни,но след раждането.При нормалното раждане ме болеше и преди и след него. Simple Smile
Споделям мнение само,не ангажирам никой. За мен е така,както писах. Simple Smile

# 141
  • Бургас
Vese 77,честита рожба!Направила си правилното решение,ти и екипа на Девата.Да сте живи и здрави!

# 142
Vese 77,честита рожба!Направила си правилното решение,ти и екипа на Девата.Да сте живи и здрави!
Благодаря slavka70! Simple Smile
Още преди да забременея знаех,че ако се случи ще е в Девата и ще е секцио. Simple Smile
И на теб ти желая здраве,много радост и късмет.  bouquet

# 143
Здравейте новичка съм в форума , досега не съм писала.И аз вече мога  да се похваля на 12.11.11 се роди сина ми Християн и искам да изкажа своите хиляди благодарности към екипа който ми води раждането Д-р Люцканов и акушерка Каприева,това  са невероятни хора и големи професионалисти.(просто раждането ми беше песен Simple Smile ) Благодаря и на всички останали които се погрижиха за престоя ни в болницата.

# 144
Здравейте новичка съм в форума , досега не съм писала.И аз вече мога  да се похваля на 12.11.11 се роди сина ми Християн и искам да изкажа своите хиляди благодарности към екипа който ми води раждането Д-р Люцканов и акушерка Каприева,това  са невероятни хора и големи професионалисти.(просто раждането ми беше песен Simple Smile ) Благодаря и на всички останали които се погрижиха за престоя ни в болницата.
честито роси  bouquet и мен ме изражда каприева и не мога да опиша колко доволна останах Party

# 145

Да е жив и здрав малкия Християн. Щастливо детство и много късмет в живота му пожелавам. А на вас - много красиви мигове Simple Smile

# 146
Здравейте мами , ще раждам в Дева Мария , термина ми е за 26 януари , с избор на екип съм, Д-р Бояджиев . Какво мислите Simple Smile Благодаря ви , новичка съм в форума, досега само съм чела , но реших и аз да се включа !
Прекрасен избор! Стискам палци да се похвалите с едно здраво бебче!
По темата за секса - кой ще е лектор Mr. Green
П.С.
Момичета рядко влизам в тази тема, но да знаете, че ви стискам палци! Избрали сте точното място за най-хубавото събитие в живота си!

# 147
Искам да попитам болницата - правят ли се в Дева Мария записи на тонове и безплатни ли са?

# 148
  • Бургас
Искам да попитам болницата - правят ли се в Дева Мария записи на тонове и безплатни ли са?
Правят се. Към 30 лв. бяха по мое време ,сега не знам.  Mr. Green

# 149

Преди да родя 4ри дни преди това ходих на запис на тоновете и на ехограф за двете неща ми вземаха 40 лв,незнам кое колко е,това беше на 08.11

Общи условия

Активация на акаунт