МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 166
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Може ли някой да публикува линк към това заявление за раждане, понеже незнайно защо, аз не мога да го намеря в сайта........

Кога ще е голямото събитие?

# 391
За 3 Април, но тайничко се надявам нещата да се случат малко по-рано. Още не съм обсъждала раждането с наблюдаващият ме лекар. Евентуално ако всичко е наред и не ми се налага секцио, може би бих го избрала да ми води раждането, но ако и за секцио ще плащам и за избор на екип.... много дълга ще стане касовата бележка....

# 392
  • Across the Multiverse
Благодаря много. Аз това съм го гледала милиони пъти, никога не съм натискала изпрати просто  newsm78 Руса му работа.... Joy
Ами нормално да се заблуди човек, понеже пише "калкулатор" т.е. да си сметнеш колко ще ти струва  Simple Smile а след като попълниш се активира бутона "изпрати" и се превръща в заявление Simple Smile , но това не всеки го забелязва все пак Simple Smile

# 393
Аз това изпрати съм го виждала, но понеже никъде не е отбелязано, че всъщност това попълване е като заявление за раждане, аз мислих, че е просто информативно  Thinking за да може всеки да си има напредстава какви за цените на услугите...

# 394
Привет на всички! За пръв път пиша във форуми и незнам дали пиша на правилното място, затова и смятам този коментар да го сложа в няколко теми. Предварително се извинявам, ако не е на мястото си и ако може да ме насочите... Та да започна от това, че съм на  почти 22 години и вчера теста ми за бременност показа две черти... Това ми е първа бременност... от вчера се чудя дали ставам за майка, та аз все още живея с родителите си... имам приятел, с който съм от 4 години, но не живеем заедно, общо взето сме номади - ту в едните, ту в другите... въпросът е там, че не знам как да му кажа, че съм бременна, както и как да кажа на родителите си, че искам това дете...
Не съм била бременна на твоите години (почти +10), но бих те посъветвала първо да отидеш на гинеколог, който да потвърди бременността. Едва тогава можеш да мислиш какво и що. Все пак трябва с приятеля ти да обсъдите какво ще правите. Пътищата са много, но щом сте от 4 години заедно, значи връзката ви е сериозна и не виждам какво те притеснява. Станалото - станало, за родителите няма какво да се чудите, съобщавате и това е. А дали ставаш за майка....аз на 31 се съмнявах, та чуденката ти е напълно нормална, но повярвай ми, ще бъдеш най-добрата майка за детето си! И по-ведро, важното е че искаш бебчето, а то ще е стимула ти да постигнеш всичко!
Велизарка благодаря ти за окуражаващите думи, имах нужда от нещо подобно! За вторник записах час при генеколог, наистина искам да съм 100 % сигурна и ще говоря с нашите. На приятеля ми вече казах, че теста е положителен и той умря от щастие, но като прочете един коментар от вашите (този, че трябва той да им каже) не му беше много усмихнато, но пък реакцията си заслужаваше да се види...Той също като мен иска това дете, но се притеснява от реакцията на родителите ни. Решихме, ако и гинекологът каже че съм бременна заедно да им кажем...Във вторник пак ще ви пиша за една морална подкрепа. Благодаря ви!

# 395
  • Burgas, Bulgaria
искам да поздравя всички даващи живот в Дева Мария   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес е хубав празник  ,на който искам да Ви пожелая, Бог винаги да е до вас докато помагате да се раждат нашите деца!

# 396
Slaven@, не мисля че ще реагират лошо родителите след като сте от 4 години заедно с твоя приятел. А й според мен е важното, че и двамата искате това дете. Стискам палци прегледа мине успешно, а след това и разговора с родителите Simple Smile

# 397
  • Across the Multiverse
искам да поздравя всички даващи живот в Дева Мария   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Днес е хубав празник  ,на който искам да Ви пожелая, Бог винаги да е до вас докато помагате да се раждат нашите деца!
Браво, тикве, отсрами ни Simple Smile пишем ли пишем и не се сещаме за празника (бременна работа) Simple Smile  Присъединявам се към хубавите пожелания!

# 398
И аз да честитя този светъл празник! Да са живи и здрави всички, които се грижат за нас и нашите шушулки! Пожелавам им още много изродени здрави бебчета Simple Smile

# 399
  • Бургас
Абе и аз наминах за това, да честитя Бабинден на всички акушерки в Девата! Благодаря ви за всеотдайността и хубавите емоции с които ни дарявате! Бъдете здрави! Hug Hug Hug Hug

# 400
  • Бургас
Здравейте,
Не знам дали пиша на правилното място,но пред мен стои голяма дилема,а отговор нямам
Бременна съм в 8 месец  и още не знам към коя болница да се ориентирам-общинска или Дева Мария
Не съм от Бургас,но сега живея тук и чувам какво ли не и за двете
Дайте ми съвет-към кого да се ориентирам
Как е в Дева Мария?-в сайта им пише,че раждането минава по клинична пътека т.е. безплатно -вярно ли е това?!
Болницата изглежда много добре и ми се иска това да е моя избор,но все пак специалистите са важни,а не фасадата,нали?
Има ли сред вас майка,която да е раждала вече там-мнения,впечатления,съвети
С нетърпение очаквам някоя от вас да се включи с отговори

Аз съм една от мамите на Девата. Това, което ще ти кажа, е че е добре да отидеш предварително да разгледаш болницата и да се запознаеш с някои от лекарите. Общо взето щом не си от Бургас мога да ти споделя, че е "обществена тайна", че в Девата работи каймакът - т..е най-добрите в града лекари. Аз съм доволна и ти я препоръчвам!

# 401
Slaven@_90, това беше и целта на поста ми - да ти повдигна духа. И аз като CabuHka не мисля, че родителите ви ще реагират лошо, а и за 4 години са приели тайничко тази мисъл, сега само ще я затвърдите! Няма значение кой на кои родители ще каже, важното е да сте заедно, така ще им стане ясно, че това е едно желано и от двама ви дете и че гледате реално на положението. Щом видят в лицата ви увереност и усмивка, как може да реагират!? Стискам палци всичко да е наред във вторник!
Georgo, за лекар не мога да ти помогна, защото нямам достатъчен поглед от всички. Оперира ме д-р Ризова и я препоръчвам с две ръце, но всеки ще ти каже същото за неговия си лекар. Невероятно впечатление ми направи на визитациите и д-р Драгнева, много внимателна жена, усмихната, ведра и най-вече спокойно обяснява каквото и да я питах. Не съм медицинско лице, за да отличавам професионализма им, но реагирам на държанието. А за болница......не мисля че ОРБ въобще е някакъв избор. Но все пак това си е твое решение, а за цените се съмнявам да взимат нещо различно от обявеното.

# 402
Здравейте момичета,
благодаря за информацията по проблемите в заявлението. Коригирани са вече и не би трябвало да има вече проблеми при попълването.
Ето и линк към него: http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/calculator
 Hug

# 403
  • Бургас
Има ли сред вас майка,която да е раждала вече там-мнения,впечатления,съвети

Ако имаш време - на първа страничка на тази тема има линкове с всички предишни теми ,там се споделят впечатления от раждали мами още от първия ден,когато болницата заработи.Има разкази и подробни - от настаняването ,до предродила и т.н.

Не е проблем,че проследяващия ти лекар не работи в родилно и моя беше така.  Peace
Честит празник на всички доктори в Дева Мария и специално на д-р Драгнева ! Много професионални успехи !   bouquet

# 404
Здравейте  бъдещи мами! Благодаря ви от мое и на колегите име, за хубавите пожелания Peace. Със сигурност ще ви дадем най-доброто от себе си ,не само като професионалисти, а и като хора за които вие сте най-важни:hug:

Ще ви очакваме днес на 09.01.12г - от 14.00ч. в МБАЛ-ДЕВА МАРИЯ ,ще се проведе лекция :
1.Подготовка на гърдите .Кърменето -сила за живот ,първи стъпки,съвети и решения.
лектор:ак.Светлина Николова -демек аз  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт