МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 157
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Бъдещи мами,уточнихме датата за лекцията Simple Smile
Ще бъде на 15.02.12г - от 13.30ч. в МБАЛ -ДЕВА МАРИЯ:
1."Адаптационен период на новороденото. Най-чести здравословни проблеми през първата година. Режим на отглеждане за доносени и недоносени деца.
лектор:Д-р Снежа Згурова - Педиатър-Началник на Неонатологично отделение в МБАЛ "Дева Мария"
 Очакваме ви Peace

# 586
един въпрос към момичетата от болницата–правят ли се при вас изследвания за рахит,ако да-кой ги прави и колко струват?
предварително благодаря  bouquet

Не съм от болницата, но тъй като съм била там с подобни притеснения ще ти кажа каквото знам...Няма конкретни изследвания за рахит, на мен ми препоръчаха първо да отидем на педиатър и след негова преценка, само ако той каже, може да те пуснат на рентген и други уреди. Ние отидохме при д-р Колева и останах доста доволна от обстойния преглед, който направи на беба, за щастие всичко си беше нормално само дето се притеснявах предварително...

Dobi_82, само такива новини нека се чуват за болницата, щом и софиянки сте я признали, нямам какво повече да кажа Simple Smile

# 587
Здравейте бъдещи и настоящи мами.Дойде ред да споделя и аз че в началото на месеца се появи на бял свят и моята прекрасна принцеса.
Изключително доволна и признателна съм на екипа на д-р Димитър Бояджиев който ръководеше моето секцио.Изключителен професионалист,който винаги обръщаше внимание на оплакванията,внимателен,спокоен.  newsm20 Нямам думи с които да опиша цялата си благодарност и на останалия екип,за съжаление знам само името на анестезиолога-д-р Николай Игнатов!  bouquet
По време на престоя ми опознах почти всички и мога смело да заявя,че и там има доктори които са безхаберни спрямо пациентите на другите лекари.Но няма значение.
условията наистина са много добри,дума не може да стане за сравнение с общинска.
Рехабилитаторката си свърши перфектно работата.
Критиката,която отправям към болницата и трябва да обърнат внимание(все пак е желателно) : престоят ми там съвпадна с обявената грипна епидемия и през целия си престой нямах свиждания.За разлика от другата родилка,която беше в стаята.Тя беше заплатила свободен достъп и при нея пускаха всичките и посетители.Да ама все пак в стаята беше и моето бебче.Когато има обявена грипна епидемия тя важи за всички.Защо пак парите оказват влияние?
да не споменавам че когато ми преглеждаха операцията и сменяха превръзката,в стаята и бяха роднините,което беше страшно неприятно.Както и часовете за свиждане-там явно не са нормирани и имаше и късни вечер.Неприятно
Още веднъж благодарности за професионализна на д-р Бояджиев!

# 588
един въпрос към момичетата от болницата–правят ли се при вас изследвания за рахит,ако да-кой ги прави и колко струват?
предварително благодаря  bouquet

Не съм от болницата, но тъй като съм била там с подобни притеснения ще ти кажа каквото знам...Няма конкретни изследвания за рахит, на мен ми препоръчаха първо да отидем на педиатър и след негова преценка, само ако той каже, може да те пуснат на рентген и други уреди. Ние отидохме при д-р Колева и останах доста доволна от обстойния преглед, който направи на беба, за щастие всичко си беше нормално само дето се притеснявах предварително...

Dobi_82, само такива новини нека се чуват за болницата, щом и софиянки сте я признали, нямам какво повече да кажа Simple Smile

благодаря ти много  bouquet утре ще отидм до там на преглед и ще видим...
и аз съм от софиянките влюбени и хвалещи девата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 589
witch_, наистина това което пишеш не е хубаво и редно. След като има грипна епидемия не трябва да се допуска никой и съответно тази опция да не е активна, а който иска да си поръча ВИП стая и свободни посещения! И тези свободни посещения трябва да са все пак до определено време - не може така. Редно е от болницата да се замислят за това и може ли да има визитация и роднините вътре - тук е трябвало да се намесят от болницата.

Иначе честито да е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва Simple Smile

# 590
  • Където морето целува небето...
Все повече момичета се оплакват от тези свободни посещения. Неприятно е, когато са вечер и би трябвало поне за тогава да има ограничения, или платилите за тях да са отделно.

# 591
Сабинка,благодаря за пожеланията.
ами неприятно е защото все пак когато има посещения трябва да се знае от кога до кога,а не след 10 вечерта да има.аз не обвинявам никой друг освен болницата-трябва да си въведат по-строки правила.

# 592
Много моля, от болницата да ми дадат информация, идва ли проф. Б. Владимиров / ортопед/. Кога може евентуално да се запише час за преглед и колко струва.

# 593
Здравейте бъдещи и настоящи мами.Дойде ред да споделя и аз че в началото на месеца се появи на бял свят и моята прекрасна принцеса.
Изключително доволна и признателна съм на екипа на д-р Димитър Бояджиев който ръководеше моето секцио.Изключителен професионалист,който винаги обръщаше внимание на оплакванията,внимателен,спокоен.  newsm20 Нямам думи с които да опиша цялата си благодарност и на останалия екип,за съжаление знам само името на анестезиолога-д-р Николай Игнатов!  bouquet
По време на престоя ми опознах почти всички и мога смело да заявя,че и там има доктори които са безхаберни спрямо пациентите на другите лекари.Но няма значение.
условията наистина са много добри,дума не може да стане за сравнение с общинска.
Критиката,която отправям към болницата и трябва да обърнат внимание(все пак е желателно) : престоят ми там съвпадна с обявената грипна епидемия и през целия си престой нямах свиждания.За разлика от другата родилка,която беше в стаята.Тя беше заплатила свободен достъп и при нея пускаха всичките и посетители.Да ама все пак в стаята беше и моето бебче.Когато има обявена грипна епидемия тя важи за всички.Защо пак парите оказват влияние?
да не споменавам че когато ми преглеждаха операцията и сменяха превръзката,в стаята и бяха роднините,което беше страшно неприятно.Както и часовете за свиждане-там явно не са нормирани и имаше и късни вечер.Неприятно

Честито и от мен!Жива и здрава да е малката и много да Ви радва.
Немога да разбера как се допускат посещения при родилка когато има обявена грипна епидемия.Дори тя да си е платила.Аз също смятам ,че болницата трябва да вземат някакво решение.На мен ми предстои раждане чрез секцио тези дни и се надявам да не ме сложат в стая с родилка ,която си е платила за свободен достъп .Съгласна съм с вас ,че трябва да се преразгледа политиката на болницата.На мен лично няма да ми е приятно да влизат и излизат хора от стаята .Та това е болница!!!Да не е клуб.А все пак и ние си плащаме за услугите и за спокойствието ,които трябва да имаме.Не сме отишли да се забавляваме ,а да раждам там.Другото ,което немога да разбера ,как ще ти сменят превръзката на операцията и роднините на другата родилка ще си стоят спокойно в стаята.Или болничният екип няма да предприеме нещо.Това е безобразие!!!Нека момичетата от болницата ,които влизат тук да отнесът проблема на по-високо ниво.

# 594
marfi  благодаря ти за пожеланията.  bouquet стискам палци за твоето раждане-всичко ще бъде наред и ще чакаме да се похвалиш!
в самата стая има параван(който стига само до края на леглото),но все пак е доста неприятно да има други хора в стаята).а за самите посещения-те са със съгласието на болницата така че няма смисъл да се оплаквам повече.въпроса е да им се обърне внимание за напред.

# 595
  • Бургас
Изключително доволна и признателна съм на екипа на д-р Димитър Бояджиев който ръководеше моето секцио.Изключителен професионалист,който винаги обръщаше внимание на оплакванията,внимателен,спокоен.  newsm20 Нямам думи с които да опиша цялата си благодарност и на останалия екип,за съжаление знам само името на анестезиолога-д-р Николай Игнатов!  bouquet

Честита рожба witch_  Simple Smile Да ви е здрава, усмихната и много обичана! Да прави бели, но и да слушка!  Hug

# 596
Честито бебче и от мен!! Да е живо и здраво  Hug

# 597
благодаря Ви много за пожеланията Simple Smile

# 598
Много моля, от болницата да ми дадат информация, идва ли проф. Б. Владимиров / ортопед/. Кога може евентуално да се запише час за преглед и колко струва.

Здравей, Bona Dea Simple Smile
Да, Проф. Владимиров вече е част от екипа на МБАЛ "Дева Мария". Извършва прегледи и оперира тук в болницата. Часове за прегледи има на 17, 21 и 24 февруари. Може да запазите час на тел: 056/896262 или он-лайн на www.devamaria.com, има опция "ЗАПАЗИ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД". От там избирате ортопедичен кабинет и лекар - Проф. Владимиров. След като попълните всички полета и дадете изпрати, се появява номер на заявката, на която е направена резервацията.

# 599

witch, честито бебенце! Една голяма прегръдка от целия екип  Hug
Това, което се е случило при теб е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМО. По време на визитация или манипулация, която се прави на родилка е забранено присъствието на външни хора. Задължение на дежурната акушерка е било да помоли посетителите да напуснат стаята. Когато някой е взел карта за постоянен достъп, тя не означава, че може да се стои в стаите през целия ден, а максимум до 15 мин. извън времето за визитации. Предупреждават се всички близки и това им се обяснява още на рецепция. По време на грипна епидемия, всеки посетител влиза в стая на пациент с калцуни, дрехи за еднократна употреба и маска на лицето. Ако това не е било така, значи са допуснати груби грешки в достъпа на външни хора в болницата, по време на епидемията.
Лично съм запознала г-н Абумелих с това, което си написала и мерки в тази насока са взети.
Съжаляваме за създаденото ти неудобство и се надяваме двамата с бебо да се чувствате добре Heart Eyes

Целувки и прегръдки! lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт