МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 54 654
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
едно малко изключение-д-р Хрусанова-страшно НЕЧОВЕЧНА И ЗЛОБНА ЖЕНИЦА,но ми е ясно,че няма как да няма и някоя издънка,колкото и някой да се старае да предлага нормални условия и добри професионалисти,винаги ще се намери някой,като тази жена да ти направи престоя неприятен Sad,но да не забравяме,че дори и да си плащаме живеем в България.

Да не би ти да си я предизвикала нещо д-р Хрусанова, странно ми е това, което разказваш...
И сега като те чета, какво се оказва - където и да се плаща (и дори да се плаща) отношението май е едно и също...

# 721
  • pomorie
Аз също съм се насочила за раждане във Ветрен,първото ми беше в болницата в Поморие,но сега познавам малко по-добре болницата и не ми се иска....Бременноста ми я водят тук,тук ходя на прегледи ,та се чудя трябва ли да мина преглед преди раждането/в осми месец съм/или като дойде момента грабвам сака и тръгвам на там.Попълних формуляра за раждане от сайта на болницата и го изпратих,това достатъчно ли е? Blush Blush
Здравей!Да те попитам ти как ще раждаш-нормално или секцио?
нормално

# 722
  • Burgas, Bulgaria
Да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug

аз пък не смятам, че д-р Хрусанова е ''злобна и нечовечна  женица''- това е един голям професионалист ,който не се лигави пред майките ...сериозна е ... дори може и тон да повиши, но на фона на всички лигундрещи се докторици, все някой трябва да има да се държи и сериозно ......

Не разбирам ,защо си мислите, че като си плащате и трябва да ви носят от 100 извора вода ...... newsm78

# 723
едно малко изключение-д-р Хрусанова-страшно НЕЧОВЕЧНА И ЗЛОБНА ЖЕНИЦА,но ми е ясно,че няма как да няма и някоя издънка,колкото и някой да се старае да предлага нормални условия и добри професионалисти,винаги ще се намери някой,като тази жена да ти направи престоя неприятен Sad,но да не забравяме,че дори и да си плащаме живеем в България.

Да не би ти да си я предизвикала нещо д-р Хрусанова, странно ми е това, което разказваш...
И сега като те чета, какво се оказва - където и да се плаща (и дори да се плаща) отношението май е едно и също...
[/qu
Отношението й към бебето и мен беше под всякаква критика,даже на моменти подигравателно,а на мен никак не ми беше смешно  SadМомичето,което беше с мен в стаята също беше много разочарована от въпросната докторица.Дано да е било само моментно нейно настроение,а не отношението й като цяло.За другите,работещи в болницата нищо лошо не мога да кажа,възхитена съм от отношението им.

# 724
  • Бургас
zlatinia,честито бебче ! Да ви е жива и здрава малката Дея !   bouquet Съжалявам че така се е получило при вас.

Аз пък съм много доволна от доктор Хрусанова и така както ти я наричаш "докторица" аз мога само хубави неща да кажа.  След изписването сме ходили 5-6 пъти все при нея и съм доволна от обстойните прегледи, обяснения и коментари. Дори ако се съмнявам нещо в лечението на педиатъра на малката,отиваме при нея.

# 725
Zlatinia Честита рожба и от нас! Да ви е много здрава и щастлива!

И аз съм много доволна от д-р Хрусанова.Направо не знам какво трябва да е станало ,че да я наричаш злобна и нечовечна.  Бебето ми се роди преждевременно и беше 1 месец в неонатологията и съм останала със страхотни впечатления от нея.

# 726
Здравейте момичета.Не съм съгласна да ми държат  тон в болницата ,било то платена ,или не - вкрайна сметка не сме ученички.Като влезем в магазин и продавачката ни държи тон всичките сме возмутени и търсим си правата,същото се отнася  особенно за работа с пациенти.Надявам се ,все пак ,че такова отношение беше исключение. 
А за престоя в неонатология  плаща ли се нещо?

# 727
Да ти е жива и здрава дъщеричката  Hug

аз пък не смятам, че д-р Хрусанова е ''злобна и нечовечна  женица''- това е един голям професионалист ,който не се лигави пред майките ...сериозна е ... дори може и тон да повиши, но на фона на всички лигундрещи се докторици, все някой трябва да има да се държи и сериозно ......

Не разбирам ,защо си мислите, че като си плащате и трябва да ви носят от 100 извора вода ...... newsm78
[/quot
Здравей,мадам тиква!Аз не искам да налагам мнението си,просто си казвам това,от което съм недоволна.А относно плащането,плащам си,защото не раждам всеки ден и искам да получа най-доброто,не мисля,че в това има нещо лошо.И не мисля,че през целия си престой се срещнах с "лигундрещи се докторици",не разбирам защо си мислиш,че ако някой се държи нормално с теб това е лигундрене,или просто като българка си свикнала да ти викат и да ти се репчат навсякъде.За мен това е недопустимо,но всеки сам си знае.

# 728
Zlatinia Честита рожба и от нас! Да ви е много здрава и щастлива!

И аз съм много доволна от д-р Хрусанова.Направо не знам какво трябва да е станало ,че да я наричаш злобна и нечовечна.  Бебето ми се роди преждевременно и беше 1 месец в неонатологията и съм останала със страхотни впечатления от нея.

Много се радвам,че си останала с добри впечатления от въпросната докторка.Но при мен беше обратното.Относно професионализма й нищо не мога да кажа,не я познавам,но от отва,което видях никога не бих допуснала тя да е лекар на детето ми.Пак лично мое мнение  bowuu

# 729

А за престоя в неонатология  плаща ли се нещо?

Плаща се да! При нас беше 7 дена по клинична пътека по 25 лв на ден,след това по 50 лв на ден.

# 730
zlatinia,честито бебче ! Да ви е жива и здрава малката Дея !   bouquet Съжалявам че така се е получило при вас.

Аз пък съм много доволна от доктор Хрусанова и така както ти я наричаш "докторица" аз мога само хубави неща да кажа.  След изписването сме ходили 5-6 пъти все при нея и съм доволна от обстойните прегледи, обяснения и коментари. Дори ако се съмнявам нещо в лечението на педиатъра на малката,отиваме при нея.
Явно ние сме изключение  ThinkingНо пък ако беше толкова невинна после нямаше да идва сама при мен и да се държи мило и да целува дъщеря ми!Доста лицемерна беше,но аз където е трябвало съм се оплакала,просто тук си споделяме мнения  smile3525

# 731
Примавера,аз мислих ,че при малки деца не се плаща Sad.Моят син също се роди 8 месечен и 1 месец бяхме в реанимация ,това беше доста отдавна,та затова питам как сега стоят нещата.Как сте сега?

# 732
Примавера,аз мислих ,че при малки деца не се плаща Sad.Моят син също се роди 8 месечен и 1 месец бяхме в реанимация ,това беше доста отдавна,та затова питам как сега стоят нещата.Как сте сега?

Като я изведоха  от кувьоза ми предложиха да я преместим в Дом майка и дете ,да си качва там грамчетата до изписването. Там е безплатно!  Аз реших да я оставим в Девата ......грижеха се много добре за нея, а и ходих да я кърмя когато си поискам  Peace 
Тя се роди в 31-32 г.с. 1900 гр. Минахме през много лекари,прегледи,консултации ,рехабилитации и за моя най-голяма радост всичко и е наред и се развива чудесно  Heart Eyes 

# 733
аз смятам че доктор хрусанова  е много добър специалист и много симпатична и разговорлива жена Naughty поне с нас винаги се е отнасяла супер Simple Smile

# 734
аз също не останах с добри впечатление за д-р хрусанова,точно тя беше тази която излъга за жълтеницата на дъщеря ми за да ни изпишат по-рано,а после ние да ходим по мъките

Общи условия

Активация на акаунт