МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Явно някои доктори са добри само когато им се плаща допълнително..............

# 376
  • Across the Multiverse
Ангелов в Първа си работи на 100 % все още, никакъв пенсионер не е.

# 377
Привет на всички! За пръв път пиша във форуми и незнам дали пиша на правилното място, затова и смятам този коментар да го сложа в няколко теми. Предварително се извинявам, ако не е на мястото си и ако може да ме насочите... Та да започна от това, че съм на  почти 22 години и вчера теста ми за бременност показа две черти... Това ми е първа бременност... от вчера се чудя дали ставам за майка, та аз все още живея с родителите си... имам приятел, с който съм от 4 години, но не живеем заедно, общо взето сме номади - ту в едните, ту в другите... въпросът е там, че не знам как да му кажа, че съм бременна, както и как да кажа на родителите си, че искам това дете...
Не съм била бременна на твоите години (почти +10), но бих те посъветвала първо да отидеш на гинеколог, който да потвърди бременността. Едва тогава можеш да мислиш какво и що. Все пак трябва с приятеля ти да обсъдите какво ще правите. Пътищата са много, но щом сте от 4 години заедно, значи връзката ви е сериозна и не виждам какво те притеснява. Станалото - станало, за родителите няма какво да се чудите, съобщавате и това е. А дали ставаш за майка....аз на 31 се съмнявах, та чуденката ти е напълно нормална, но повярвай ми, ще бъдеш най-добрата майка за детето си! И по-ведро, важното е че искаш бебчето, а то ще е стимула ти да постигнеш всичко!

# 378
Обръщам се към работещите в болницата, бих искала чрез сайта да подам Заявление за раждане опитвам вече няколко пъти, но не ми се отваря календара чрез който да отбележа дата на термина си. Надявам се утре, като работен ден някой да ми помогне че раждането ще е този месец и нямам много време, а не ми се идва специално за това до болницата.
Благодаря!

# 379
  • Across the Multiverse
Обръщам се към работещите в болницата, бих искала чрез сайта да подам Заявление за раждане опитвам вече няколко пъти, но не ми се отваря календара чрез който да отбележа дата на термина си. Надявам се утре, като работен ден някой да ми помогне че раждането ще е този месец и нямам много време, а не ми се идва специално за това до болницата.
Благодаря!
И аз като опитвах беше така и освен това накрая даваше "грешка", писах тук и казаха, че  е оправен проблема.  Оказа се, че въпреки това са получили заявлението и ми звъннаха само да ме попитат за дата. Така че пусни си го така, ако стане, а те ще се свържат с теб при въпроси; но дори и без него няма страшно.

# 380
Здравейте,
Не знам дали пиша на правилното място,но пред мен стои голяма дилема,а отговор нямам
Бременна съм в 8 месец  и още не знам към коя болница да се ориентирам-общинска или Дева Мария
Не съм от Бургас,но сега живея тук и чувам какво ли не и за двете
Дайте ми съвет-към кого да се ориентирам
Как е в Дева Мария?-в сайта им пише,че раждането минава по клинична пътека т.е. безплатно -вярно ли е това?!
Болницата изглежда много добре и ми се иска това да е моя избор,но все пак специалистите са важни,а не фасадата,нали?
Има ли сред вас майка,която да е раждала вече там-мнения,впечатления,съвети
С нетърпение очаквам някоя от вас да се включи с отговори

# 381
моето мнение е където е наблюдаващия ти лекар.
раждането в девата минава по клинична пътека,но ако си секцио(без значение по твое желание или по мед. предписание) се заплаща.но условията нямат нищо общо с общинската,предполагам и отношението.
в общинската практиката за даване на пари на ръка на всички-лекари,акушерки и т.н. важи с пълна сила,така че ако това не те дразни-може там да отидеш.
а и все пак-всички доктори от общинската се прехвърлиха в девата след отварянето и и там не остана мисля читав доктор,но все пак всеки си има мнение по въпроса.

# 382
Georgo, моят съвет е да отидеш до едната и другата болница и в двете може да разгледаш и сама да решиш. Аз съм направила своя избор - Дева Мария, но всеки сам решава. Моят наблюдаващ лекар от от ДМ.

# 383
Gigito благодаря ти, попълних бланката, но при натискане на бутона изпрати по нищо не пролича че това се случи, дано все пак са го получили и се свържат с мен!

# 384
Може ли някой да публикува линк към това заявление за раждане, понеже незнайно защо, аз не мога да го намеря в сайта........

# 385
http://www.devamaria.com/divisions/id/1/page/calculator/sid/7337 … d717aa6af45d74760
Може ли някой да публикува линк към това заявление за раждане, понеже незнайно защо, аз не мога да го намеря в сайта........

# 386
Сега надявам се всичко е ОК

# 387
Благодаря много. Аз това съм го гледала милиони пъти, никога не съм натискала изпрати просто  newsm78 Руса му работа.... Joy

# 388
Казват,че секциото се заплаща,само ако е планирано
Ако се наложи секцио при спешен случай по време на нормално раждане,секциото не се заплаща

Дори в сайта намерих това 
Обща сума: 750 лв.
Забележка: "При започнало нормално раждане, преминало по спешност в Секцио, таксата от 750,00лв не се заплаща".

Надявам се,че не престъпват обявените правила,стратегии и най-вече политиката на болницата
Все пак е частна,смятам,че държат на добрия имидж
А мен ме притеснява това,че тук наблюдаващия ме лекар не работи в нито едно от двете заведения
Дали това няма да създаде проблеми?

А определено  не смятам да се унижавам и давам пари на ръка на когото и да е
Не трябва да го прави и никоя от нас-все пак това е тяхната работа,а ние за това плащаме осигуровки
И нека всяка една от нас,която е принудена да плаща за да свърши някой работата си,за която е назначен ,нека не подминава безучастно това,а даде гласност
Това е гнусно-да плащаш за нещо,за което вече си платил. Да плащаш на корумпирани лекари за това,че създаваш нов живот

# 389
Кога ще бъде голямото събитие?

Общи условия

Активация на акаунт