Аз ще раждам след около месец и сякаш се насочвам към ДМ
Разкажи,моля те,малко повече за това т.е -предварително ли избра екип,нормално или секцио -планирано или не,заплащане,отношение и т.н.
Толкова ми е объркано и страшно от неизвестността........
Необходима ми е някаква ориентация....пък и с парите не сме много ок към момента,та трябва да направя някакви реални планове,за да не се чувствам неловко
Благодаря ти предварително!
Здравей,
аз съм разказвала и в предишните теми, но пак ще напиша.
Родих март месец. Не съм избирала екип, д-р Драгнева се случи на смяна и съм много доволна! В хода на нормалното раждане се получиха усложнения, при които тоновете на бебето започнаха да спадат, а аз нямах повече сили и се наложи секцио по спешност. Д-р Драгнева ме оперира и всичко мина много добре. Родих един малък голям Крали Марко:-))) Шевът ми беше перфектен. Платих точно толкова, колкото бях изчислила, с изключение на 20-30лв, които се наложиха за изследвания на бебето. След това ни се полагаше по един безплатен преглед след изписването. За отношението няма какво да говоря, безупречно. Още с влизането забравяш, че си в болница. Сякаш си в многозвезден хотел. Нищо не ми е липсвало. Бих родила още няколко стотин пъти там;-) Няма да сбъркаш, ако избереш Девата;-) Ако имаш други въпроси, питай!

) Сигурно имаш още куп въпроси, но пиши в темата и ще видиш колко е приятно да споделяш и колко успокоение ще намериш от другите бременни момичета. Кумата ми забременя във II курс, прекъсна, роди си и като беше на около годинка малката продължи и завърши задочно. Трудно ще ти е ако учиш в друг град, но ако си в Бургас можеш и да не прекъсваш. Това сама трябва да го решиш. Но каквото и да стене, нещо важно и красиво се случва с живота ти и заради него ще намериш сили за всичко!