МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 122
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
За чайовете, предполагам не са специално за зъбките, а по-скоро за успокоение. Каза ми да й варя лайка и липа в комбинация и да и давам вместо водичка. За тези хомеопатичните съм чувала само хубави отзиви, ще взема да пробвам с тях. Те с рецепта ли се дават или на свободно? newsm78 Атова за осоляването не го знаех въобще, онзи ден гледах Такъв е живота по btv и изпаднах в недоумение, как може да си солят децата като парче месо, само и само да не им миришели краката - бабини девитинини #Crazy

# 481
Искам да изкажа своите сърдечни благодарности на Д-р Люцканов, който води раждането ми с изключителен професионализъм и внимание, на акушерките, за проявеното търпение и за това, че през цялото време ми вдъхваха кураж и на целия екип на болницата, който ми помогна да стана майка и ми осигури спокойствие по време на престоя в Дева Мария.
Благодаря Ви!   bouquet

# 482
здравейте! терминът ми е на 5ти фев (не остана!) и мисля да раждам нормално. Д-р Люцканов следи бремеността ми и  като го попитах какви документи трябва да нося когато настъпи часа в ДМ ми каза само лична карта и направлението за раждане. А сега виждам че в сайта на болницата има и други документи. Разбира се ще си нося и последните изследвания, които ми е пуснал, но не съм правила консултация с кардиолог, анестезиолог, нито теста за упойки. Трябва ли да ги подготвям, то май нямам и много време Sad
Възможно ли е да ми бъдат направени на място ако се наложи?
Благодаря предварително!

# 483
Jan4eto, аз отидох да раждам само с личната карта и направлението. Даже изследвания за кръв нямах. Всичко ми направиха на място. Пожелавам ти леко и безпроблемно раждане!  Peace

# 484
hrisio, много благодаря за успокоението! ще ви държа в течение Simple Smile

# 485
Има ли вече готов график за февруари Simple Smile

# 486
  • Across the Multiverse
Само да споделя, че редовно на регистратура обучават нови момичета, така че явно текучеството на персонал е доста голямо и може и от там да идва проблема...

# 487
  • Бургас
Gigito не бих употребила думата текучество в случая. В болницата колкото пъти отида все едни и същи физиономии срещам, тук-таме някой нов, но старите муцуни са си налице. По мое мнение има нови момичета на регистратурата, тъй като работата в болницата е станала доста (съдя по пациентите, които виждам всеки път когато я посетя)... и си го обяснявам с клиничните пътеки по здравната каса, които се откриха в различните отделения.   Не знам, така си мисля! newsm78

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 23:14 от slava_desa

# 488
  • Бургас
И аз се интересувам за графика  за февруари ако е готов моля да го публикувате,че не остана!

# 489
hrisio, много благодаря за успокоението! ще ви държа в течение Simple Smile

А тези изследвания заплащат ли се или минават през здравна каса?
И изобщо, при нормално,раждане, освен тези услуги,които са обявени в калкулатора,какво друго ще трябва да се доплаща Има ли нещо ,за което трябва да знаем при нормалното раждане ,а не е обявено?

# 490
При постъпване да нормално раждане какво друго освен изброеното е необходимо да има налично родилката-лична карта,талон с кръвната група,обменна карта,направление за раждане?И последното задължително ли е или може и без него?Необходимо ли е да носим ПКК и друг вид изследвания и ако ги нямаме задължително ли ги правите на място(ако ви остане време за това преди да роди постъпилата жена Laughing)?И заплащат ли се от пациентката или ги правите по ЗК?

# 491
Добро утро бременелки ,въпреки кучешкия студ днес на 27.01.12г - от 14.00ч.
ще се проведе лекция :
1.Ваксини-за и против .Видове имунизации в детска възраст. Имунизиране на доносено и недоносено дете.
лектор: Д-р Мирослава Колева педиатър в Неонатологично отделение - МБАЛ Дева Мария
Очакваме ви Simple Smile))

# 492
Добро утро бременелки ,въпреки кучешкия студ днес на 27.01.12г - от 14.00ч.
ще се проведе лекция :
1.Ваксини-за и против .Видове имунизации в детска възраст. Имунизиране на доносено и недоносено дете.
лектор: Д-р Мирослава Колева педиатър в Неонатологично отделение - МБАЛ Дева Мария
Очакваме ви Simple Smile))

Това е чудесно, живот и здраве може и да се доберем да болницата,но ще имаме ли отговори на зададените въпроси?????????

# 493
Здравейте момичета, до края на конкурса за „Медицински посланик на кърменето” останаха броени дни. Нека всички заедно да подкрепим Светлина Николова – старша акушерка на Неонатологично отделение към МБАЛ Дева Мария.  Всеки, който е имал досег с този голям специалист и невероятен човек, сигурна съм,  ще е убеден в това, че напълно заслужава тази награда. Своят глас могат да дадат всички жени, родили през изминалата 2011. На адрес:  http://vote.iventas.bg/index.php?option=com_vote&view=vote&Itemid=12  . Крайният срок е 31,01,2012г.

# 494
График за м. Февруари:
д-р Ангелов - 03-ДН, 8-Дк, 9-Н, 12-ДН, 15-Д, 16-Дк, 17-Н, 25-Дк, 26-Н, 29-Дк,
д-р Ризова - 01-Д, 6-1/6, 8-Д, 10-Н, 11-Н, 13-1/6, 15-Д, 18-Н, 20-1/6, 22-Д, 24-Дк, 25-Д, 26-Д, 27-1/6 29-Н,
д-р Драгнева - 01-Н, 3-Д, 4-Д, 5-Дк, 6-Н, 9-Дк, 13-Н, 16-Дк, 18-Д, 19-Н, 21-Д, 23-Дк, 25-Н, 28-Д
Д-р Бояджиев - 2-Дк, 5-Дк, 6-Д, 7-Н, 10-2/6, 12-Дк, 14-Дк, 16-Н, 18-Д, 20-Дк, 21-Н, 23-Д, 24-Н, 27-Д, 28-Н
д-р Дорийска - 1-1/6, 2-Д, 4-Н, 7-Дк, 9-Д, 11-Дк, 14-Д, 15-Н, 17-Дк, 19-Д, 20-Н, 22-1/6, 23-Н, 27-Н, 29-Д,
Д-р Люцканов - 2-Н, 4-1/6, 5-Н, 7-Д, 8-Н, 11-Д, 13-Д, 14-Н, 17-Д, 19-Дк, 21-Дк, 22Н, 24-Д, 28-Дк
Д-р Хубчев - 3-2/6, 4-Д, 5-1/6

Общи условия

Активация на акаунт