1.Видове раждания и контракции.
2.Секс по време на бременност, след нормално раждане и след оперативно родоразрешение..
лектор: Д-р Ангелов-Акушер гинеколог в МБАЛ-Дева Мария
Студено е, но ви очакваме

Погледнах си веднаха часовника - 4 часа сутринта.Е, казвам си, почвам сега да следя, като очаквах следващата след 20-30 минути.....така знаех.Хубаво ама следващата дойде в 4 и 5....хмхмхм казах си , че явно още са нередовни....добре де ама като ме стегна пак в 4 и 10 малко се стреснах...че какви са тези контракции през 5 минути, нали започваха през 30 минути и като станат на 10 –така ни бяха казали в училището за бременни- да тръгваме към болницата.Нооо, какви ти 10 мин., моите си бяха на 5.Бързо събудих милото и се почна едно миене, едно оправяне, в 4.45 бяхме в колата, аз с контракции на 3 минути.Бързо спретнах една плитка , уж да ми е по-удобно докато раждам.В 5часа бяхме пред ДМ и викнаха доктора, той дойде и ми казва: Ела да видим дали наистина имаш контракции!!!!!!!!!!!!! Прегледа ме , нищо не ми каза, отвори вратата и викна :Да слиза акушерка, водим я в предродилна, тя е с 9 см разкритие!..........Не можах да повярвам на чутото.Сложиха ме на системи, е ,тогава си ме заболя, но цялата работа беше за час.Много съм благодарна на акешерката - Александрина Черкезова, която много ме успокояваше и ми казваше какво да правя.Стисках я толкова силно за ръката, а жената беше с пръстени.....много й се извинавам.След час на системите бях готова, с три напъна малкото чудо излезе , а аз бях безкрайно щастлива.Той се роди точно в 7 и 30.

И аз бих искала да мина през Девата на кардиолог и анестезиолог,но изследванията минават ли през здравна каса?

Днес чета товаhttp://topsport.ibox.bg/news/id_1964540786 и много се зарадвах, че и други софиянки идват да раждат в Бургас, а и известни при това. Препоръчвам болницата ви на всички приятелки, тъй като останах много доволна от престоя и обслужването. Още веднъж ви поздравявам и ви желая много успехи. Ние с малката Поли ви пращаме целувки от студената столица
Препоръчани теми