МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 9

• 55 791
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Burgas, Bulgaria
оф  Tired

# 661
Момичета, помагайте... започна се с проблема с  гаденето и с повръщането - вече цяла седмица съм така. Лекарката ми изиса витамин Б6, но не искам да пия лекарства, та било и витамини, при всичко, което се говори по медии от два дни насам за тях. Дайте някакви бабини рецепти, който се изпробвали и са ви помогнали. Смуча едни ментови бонбони, за кратко минава и после пак ми се гади... Sick

# 662
Slaven@_90 нищо не помага! И аз бях така, не само сутрин ми се гадеше, а и през целия ден, даже най-много вечер. Доктора ме посъветва да си оставя пакетче солети, бисквити или бейкроус до леглото и да хапвам по няколко още като се събудя, преди да съм станала. Така, че можеш да пробваш така. Мисля, че бях чела че и чай от джинджифил помагал, провери в нета все пак...Ама като цяло аз карах на препечени филийки, кисело мляко и сирене......

# 663
на мен ми се гадеше само сутрин след ставане,но наистина ми минаваше ако хапнех нещо.идеята със солетите е добра,но аз карах на кексчета Blushдано скоро премине този период Hug

# 664
Хапвай краставичка ... това беше едно от малкото неща, от които не ми се гадеше  newsm10

# 665
Искам да попитам, ако съм секцио и помоля да ми вземат детето - трябва ли да плащам за това?

# 666
Искам да попитам, ако съм секцио и помоля да ми вземат детето - трябва ли да плащам за това?

Аз до колкото зная, то на мамите със секцио им го оставят за постоянно чак на третия ден, а не веднага. Преди това само им го носят за кърмене.

# 667
Да, но след това, ако помолиш да го вземат - заплаща ли се?

# 668
CabuHka  Hug , на 3 ден бебоците се извеждат при мамите ,но ако някоя мама има здравословен проблем, тоест има медицински показания ,се взема обратно при нас,но ако е пожелание на майката се заплаща сумата от 60лв. за целия престой . Това означава ,че майчето решава кога и по колко бебо да е при нея. Може да го водим само за кърменето или да го взимаме през ноща и по време на свижданията .

# 669
Мерси, аз скоро май няма да идвам при вас така ми каза док днес Simple Smile На преглед съм чак на 5ти Simple Smile

# 670
Хубав въпрос си задала, че да знаем всички Simple Smile Няма да ходиш, ама не е сигурно все пак, така че не разопаковай багажа  Wink

# 671
О багажа е стегнат и е пълна бойна готовност Simple Smile

# 672
И аз моя ще го събирам другата седмица, че все ми се струва, че няма време вече Simple Smile

# 673
  • Бургас
Стискам палци,момичета. Grinning
Това са приятни вълнения.

# 674
Стискам палци,момичета. Grinning
Това са приятни вълнения.
Благодарим ти   Hug и се извиняваме на болницата, че напълнихме форума с малко спам   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт