SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 878
  • 722
  •   1
Отговори
# 180
Ооо, Галче, извинявай Blush . Тук http://www.justin.tv/lieut__?#/w/2054359344/2 , но засича ужасно често.
Идеята я хванах, донякъде Joy ...

7x09 "How to Win Friends and Influence Monsters" Promo

Последна редакция: сб, 12 ное 2011, 05:06 от Impala

# 181
Изгледах епизода.Много се смях просто. Joy Joy JoyМного ми хареса интрото.

Ама това беше просто  Joy Хайде повече няма да говоря, че още не го гледали

# 182
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден, честита събота и честит вързан Сам  Heart Eyes Прекрааасен

Верно много смях  Joy

# 183
Дааааа (замечтано и с ярки картини в съзнанието)... Честито-то на Галчето ме изпълва с доволство и влага Joy .
Епизодът ми хареса, но започна да ме дразни синята ръждясала консерва Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms . Докога?!

# 184
  • гр. София
Розе, търсих красив самодив в бяла премяна да те поздравя за добре свършената работа, но открих само един пленен (от мен ), сиреч без риза.

hahaha

С оглед на твоята душевно-физическа пристрастеност всеотдайност май е по-добре да се каже "САМодив". Или пък "САМо див". Може и с ирландски привкус - САМ О'Див (да се чете с продължително възклицателно "О"). Всъщност, колкото и да е див, подозирам, че бързо ще го опитомиш  Wink
Пък после може да търсите духа на Караджата...

# 185
след серията останах без думи....

беше супер!!!

Сам влюбено-романтичен-защитаващ жена си - страхотен!
физиономиите на Дийн в стил този луд ли е?-пак ли се побърка?-ъъъъъ какво???? - безценни

хайде поздрав с едно стихотворение от класиката...

Ръка-магнит -
кара ме да изтръпна,
без да ме е докоснала.
...
Нежна ръка -
пламък ме обжегва,
заключен в бегло здрависване!

Силна ръка -
още ме държи, не ме пуска
след много време и разстояние.

Страшна ръка -
може с един замах да ме убие
и отново да ме съживи.

Ръка на мъж -
дълбока, в нея се удави
птичото ми сърце.

Блага Димитрова

# 186
Последният епизод е свален и чака довечерка да седна да го гледам на спокойствие Simple Smile

Одеве се зарових в някаква група във фейса и попаднах на много сладки снимки /всички са цъкабъл/:

Джен с много хубава тениска:

Джаред и Джен като супер Марио  hahaha

Някой да НЕ иска да е на нейно място  Laughing

Тренера причаква фенки  Joy

tooth

А тук тренера е наистина страхотен  Heart Eyes

И накрая завършвам с черешката   Heart Eyes

# 187
Влизам само за миг, за да споделя, че епизодът много ми хареса. Беше весело, но пак някак си беше пълнеж. Краули накрая беше най-готиното нещо, иначе веднага си пролича, че нещата са нагласени.
Спойлерски коментар:
Туй Беки го експонират като олицетворение на средностатистическата фенка, която би дала душата си за  10 годинки Being Mrs. Winchester. Хареса ми идеята. Simple Smile Mr. Green

# 188
Здравейте.
Знаете ли, че туитите на Беки са истински и има профил в туитър и даже туитите са от 23.09.2011г.

http://twitter.com/#!/superbeckyrosen

# 189
  • София
Поредното леко епизодче за запълване на сезончето! Laughing
Много развлекателно и забавно - Дийн - безценен мой, незаменим - два пъти гледах серията, заради неговото лице - комично - драматично и така прекрасно - хармонично Laughing...
После оплакнах око в едни ''стари'' гифчета с потен, мускулест Сам, 'щото дори и вързан на леглото в епизода много го бяха завили, та не ми достигна въображение  Mr. Green

Липсват ми драмите с адовите гадини - добре, че се появи Краули - брадясал и остроумен! Wink Наистина са оставили Уинчестърови да спасяват света...пак...и кьорав ангел не щат да пуснат да плесне с крилца и да изпепели някоя и друга очна ябълка. Mr. Green
И  жестоко ми липсва Кас...просто не мога да го прежаля и това си е!
Усещам се точно като в края на шести сезон като ми разбиха всички красиви илюзии, свързани с него... Cry
Мирка, заради Devine ли Мишата вече няма да го видим в Свърха? Не следя новините около него, чакам да пускате тука наготово инфо...

Хайде, лека! Мисля да потретя епизода, че избухващата торта ми легна на сърце. Laughing

# 190
Добро утро!
Не ми харесва темата толкова назад...

кафе

и сладкиши
  Heart Eyes

# 191
Да я побутна и аз малко  Grinning  Хареса ми серията, нямам оплаквания. Учудена съм, че Беки  не успя да извърти работата и да стигне до консумацията на фалшивия брак  Grinning  Наистина каква загубенячка!

Краули, брадясал и разумен, много готин.

# 192
Да я побутна и аз малко  Grinning  Хареса ми серията, нямам оплаквания. Учудена съм, че Беки  не успя да извърти работата и да стигне до консумацията на фалшивия брак  Grinning  Наистина каква загубенячка!

Личи си, че Бекито не е истинска градинарка, ами е по-скоро фенка на слаша, нали? Mr. Green Ако беше "праведна градинарка" за каквато се представя, най-напред с консумацията на брака би се заела, а не с ловуване и подобни простотии, нали? Grinning Питайте който искате, в редиците на Градината няма подобна щура глава, която при вида на баш градинаря (бракуван лично за нея!) да тръгне да разрешава случай с каквото и да било и то преди да е "хапнала от медеца".

# 193
  • # супернатурална #
Ако ще да ми се разхождат под носа подмишени демон и дух  Naughty Първо удоволствието, после работата. После пак удоволствието, удоволствието, удоволствието....

# 194
Ако ще да ми се разхождат под носа подмишени демон и дух  Naughty Първо удоволствието, после работата. После пак удоволствието, удоволствието, удоволствието....

Галче, за тебе говорех. Simple Smile Бекито просто беше много далече от истината. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт