SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 30 586
  • 722
  •   2
Отговори
# 300
  • В средата на времето
Имам едно предложение - какво ще кажете някоя от следващите теми да посветим на оръжията в сериала? Доста са и предполагам, че ще бъде интересно да съберем целия арсенал на едно място.

Peace и да опишем с кое оръжие, каква гад може да се утрепе Grinning

# 301
  • гр. София
Имам едно предложение - какво ще кажете някоя от следващите теми да посветим на оръжията в сериала? Доста са и предполагам, че ще бъде интересно да съберем целия арсенал на едно място.

Peace и да опишем с кое оръжие, каква гад може да се утрепе Grinning

Да, да, да! Как добре ме разбираш!  Hug

# 302
  • В средата на времето
Да, да, да! Как добре ме разбираш!  Hug

Wink Hug това може да се окаже само че сериозен труд. Дано някой вече се е сетил преди нас и да е свършил тежката работа  Mr. Green

# 303
7.09 Episode Preview - Sara Gamble

Има няколко сайта, които са събрали информация за оръжията в сериала, но не бих се заела да правя такъв първи пост. Действайте, ще ми е интересно Peace .

# 304
  • # супернатурална #
Добър вечер  Grinning Ще се броим ли за среднощното?

A най-най-най-обезпокояващото е, че като нищо ще ти дам Joy

Joy Joy Ей, хептен взе да не подбираш  Laughing Ти ми се дай, барабар с конвенционалното, пък гледай  какво търсене на скоростния ще падне  Wink Може и сам да ме намери  Laughing  ooooh!

hahaha

# 305
Натюрлих, че ще гледам йегерите Grinning  с големите двуцевки. Ще се старая да се натъкна на двете по-млади.
Оф, подскочи ми стомахчето от втората снимка Crazy .

Спойлер за каста на 7.12 (източник): Jason Dohring is making his way around The CW. The Veronica Mars alum has landed a plum guest spot on Supernatural, TVLine has learned exclusively. Dohring will play Chronos, the God of Time, in this season’s 12th episode, slated to air in mid-January. The Greek deity is usually depicted as an old man with a beard, so we’re guessing the show is going in a very different direction here.

# 306
Ей, никой не ще да ми познае загадката 'начи Mr. Green
Аз няма да гледам тази нощ, но ви желая приятно гледане Grinning

# 307
Ща, ама не мога. Започвам да дишам тежко, да си подухвам сама, като няма кой друг Joy . Освен това ти се пререди и подлежиш на дисквалифициране и наказание в размер на 194 см., целите да ги поемеш *голямо фиуууу Whistling * .

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 21:27 от Impala

# 308
Днес Джейк Абел (Адам) има рожден ден!

Хайде, да му е честито!

# 309
  • # супернатурална #
Честито на Адам, сигурно вече е легален, ама хич не ме влече.

Освен това ти се пререди и подлежиш на дисквалифициране и наказание в размер на 194 см., целите да ги поемеш *голямо фиуууу Whistling * .

Кого да предредя за да бъда наказана, кандисвам и на размер амнайсет  Rolling Eyes

Инче, загадката е непосилна  Tired Давам 3 предположения:
1 -  2м.14 сек. от вечерната ми фантазия.  2 - 7м. 22 сек. от съня ми. 3 -  четвърта касета от домашната ми видиотека (ще ми се  Mr. Green)

# 310
Няма ли 4, 5 и 6?    Joy       За себе си мога да каже, че след голата истина от загадката на Инчето, изведнъж прогледнах и пренаредих приоритетите  Grinning

# 311
Галче, позна Mr. Green.
Ето ти и нещо като награда http://www.zastavki.com/pictures/1920x1200/2010/Men_Male_Celebri … lecki_023385_.jpg Нарочно го слагам така, за да усетиш големината Wink

# 312
  • # супернатурална #
М.м..м..идеалише, нито един сантиметър не се изгуби  Joy

# 313
Въх, триизмерно го усетих - Oх! на дължина, Ах! на широчина и Их! на дълбочина.

Галче,
Нека изчакаме Джен да потвърди, че съм познала загадката и после ме пререждай колкото искаш - склонна съм да тЕ пусна, знайш.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 23:21 от Impala

# 314
Иха, чудесна идея - тема за оръжията в сериала! Но си е доста солидна работа за пръв пост, така че може темата да се казва: SUPERNATURAL -Weapons of All Kinds and Sizes, а пък първият пост да е просто с Колта, да речем  newsm78 Направо си я представих визуално, (имам огромно желание да я направя, но не знам как ще съм с времето).

Бройте ме и мен за среднощното. (Някой ако даде линк по някое време ще е добре).

Ако се разминем, пожелавам ви приятно дочакване на епизода в компанията на тези батковци:

http://wallpaper.goodfon.ru/image/186578-1280x800.jpg

https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img]

Edit: Ето го и линка за гледане, който ще работи тази вечер: http://tvpc.tv/Channel.php?ChannelID=6176

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 00:31 от Dana_Scully

Общи условия

Активация на акаунт