SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 30 364
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Не можах да се сдържа !!!
Импалка  Hug

# 526
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз искам! И аз!  Laughing Laughing Laughing
Обаче, Бичи ми къса сърцето с тоя подпис. Страхотен! Нека да позная - 4ти сезон 10 епизод, когато Дийн разказа на Сам за Ада и Алисътър (това не прозвуча добре Rolling Eyes)

# 527
Благодаря, Бичи Hug Hug Hug .
Дори аз самата се искам за Коледа Crazy . Когато се гледам в този си вид, се намирам за толкова красива, че понякога ми иде да си посегна Flutter , но е грях Joy . От друга страна обаче не се боря за светица Mr. Green .

Изгледах 2.11 'The Berrisford Аgenda' от 'Dark Angel', който явно е най-Алек-центричния епизод и затова най-харесван. И на мен ми хареса, на моменти дори ме обърка да пожелая гос'ин Екълс и в това му превъплъщение. Галче, ти си виновна Joy .

Мат Коен и силна половинка hahaha :
'Гор-чи-во!'
От тук.

# 528
  • гр. София
За да не изпаднем на втора страница да взема да илюстрирам нагледно меча на Персей, с който е отсечена главата на Медуза:

Истински модел на древногръцки меч  Sunglasses

# 529
Спойлер за 7.10 (източник):
Jackie: You guys have been slacking on the Supernatural scoop lately! Any idea what's coming up on my favorite show?
Аnswer: Bobby's flirting with death after that whole being shot in the head thing that happened last episode. So where does he find himself? Purgatory! ( Rolling Eyes ) Yes, our beloved Bobby will be reliving his life and will come across a dear old friend in the process: Rufus.

Хъм, хъм...

Нови летищни снимки:
и т.н.

# 530

"Съдържателен" пост в случай, че сме на 2 страница. Ако ли не сме - поздрав за творческия екип  Grinning 

# 531
Ай, ай, пак изостанахме.

За да не сме назад, нещо, което сме виждали много пъти, но оше един няма да навреди:
(Бубе,ти май не си го виждала)

# 532
О, това беше прекрасно просто!!!! И няма ли желаещи за продължение на епизода. по принцип мога и аз, но това означава, че ще ви побъркам с някаква умопомрачително драматична сцена Джон/Сам. Питайте Солти, ако не вярвате Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 533
О, моля ви някой друг да продължи епизода вместо нея, иначе ни чакат ред сълзи, ред сополи.
Определено знае как да разчувства човек...

# 534
Ми след като никой не се заема ...  Mr. Green

....
- НЕКАДЪРНИК! - кресна отново на тресящия се Баркли и го замери с празната чаша за уиски. Стъклото се разби на парченца в стената зад навелия се, за да я избегне Джонатан. - Изчезвай! Изчезни преди да ти се е случила случка! И не се връщай без Меча!

Все още бесен, Краули се обърна към прозореца и се загледа в залязващото слънце. Цветовете на хоризонта се преливаха от нежно розово до пурпурно червено и пухкавите облаци се разстилаха в ефирна паяжина.
"Медуза", помисли си той. Яростта му кипеше. Искаше му се да блъска, да руши. Идеше му да изсипе Ада върху целия свят... Идиота Брадли не си даваше сметка, колко може да загуби Краули. Но в крайна сметка той бе джентълмен, .. демон, но с класа. Природата му беше такава, бе сключил сделката и трябваше да я изпълни докрай.
Медуза му бе обещала това което Кастиел разруши в замяна на нейната свобода. Той щеше да бъде кралят не само на Ада, но и на целия ш***н свят. Това докара усмивка на задоволство и черните му очи заблестяха демонично.
Планът му трябваше да проработи. Не можеше да допусне и минималната грешка, но явно с Брадли започна да се оказва точно такава. На всичкото отгоре, Сам и Дийн се бяха завърнали преди предвиденото и полагаха поредната спънка пред него. А и тази валкирия ... Ако Один бе приел "деловото" му предложение! Ако проклетия Тор не се бе появил с калпавия си чук. Оооо, главата започна да го пръска от неописуема болка. Поредната му изиграна смърт. Вече бе започнал да се умаря от целия този цирк.
Но точно тогава му дойде проблясъка. Този път планът трябваше да проработи. Бе го премислил хиляди пъти. Бе го правил вече веднъж, и ситуацията бе доста по сложна, сега ли нямаше да успее ?!?!
Затова просто се пресегна и остави отново ТОЙ да бъде добрия.
ДЖОН, най доброто му решение ... най силният му коз. Сделката бе елементарна, Краули му подарява още няколко десетки години сладък живот в замяна да му помогне да намери Меча на Персей. В случай, че се провалеше или го предадеше, щеше да го завре в последната и най дълбока дупка на Ада, където дори и демоните не се осмеляват да пристъпят.
Но сега като се появиха и синовете му и "така желаната дъщеря", всичко леко се объркваше.
Затова се наложи да му го припомни рано сутринта, докато всички спяха ... или почти. Нито единият от двамата, не видя тъмната сянка зад прозореца и сълзата която се търколи.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 09:16 от bichito

# 535
Човече, убиваш ме така. Какво направи сега,а? Confused Доста ще ме озориш с измъкването на Джон  Rolling Eyes
Но нищо...аз съм адаптивна, все ще го спася някак.

# 536
Човече, убиваш ме така. Какво направи сега,а? Confused Доста ще ме озориш с измъкването на Джон  Rolling Eyes
Но нищо...аз съм адаптивна, все ще го спася някак.
Toва са рисковете на творенето от повече хора Peace . Смисълът и тонът на поста ти мога да извиня само с големия ти ентусиазъм, който много ме радва Hug .

# 537
О, не съм искала да обидя никого, просто съм лееееко притеснена как ще измъкна Джон от тая каша. Исках завръщането му да е на чисто, без тъмни сделки и прочее. Това беше замисълът и сега трябва да измисля как да го отърва от Краули.

# 538
Не твърдя, че някои се е обидил. А че не се знае накъде ще тръгне историята и това е най-хубавото, според мен. Ако някой има някакъв предварителен замисъл, да го напише, за да се съобразят другите с него, ако преценят и/или искат. Прост пример: персонажът на Луския, който аз въведох, е наистина древна и могъща фигура, символ на женското начало, на Богинята Майка и е безсмъртна. Не счетох за необходимо да наблягам на това, да налагам образа й като ново, голямо и непобедимо зло или нещо подобно – тя трябваше да си отиде. Не ми допаднаха само някакви неподготвени изказвания и омаловажаване поради незнание, но не смятам да се занимавам с този въпрос. Харесва ми как се развиват епизодите, и този и предишните, и ги препрочитам с удоволствие.

# 539
Единственото ми желание е да не убивате Джон, ако може.  Praynig Praynig Praynig Момчетата ще му простят лъжата и този път  и ще намерят начин да го измъкнат от кашата - все пак това е техния баща. Не ми се вярва да ги оставите скарани или нещо подобно....Надявам се... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт