SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 876
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Аййй-ай-ай-ай! То много латинос станало тъдява. Simple Smile Умрях от смях! Ей, велики сте! Двамата кабалерос тук не са по шорти, за съжаление, но пък са щракнати за поколенията миг преди да напуснат родната си хасиенда и да отпрашат към пропастта Гола на гърба на Импаелита-Катерина-Исидора де Киликанзер - яхнати и двамата. (Интересно кой е бил отпред).

# 136
bichi,
Благодаря Hug , мила, но е по-добре да се въздържа от писане.

И след като си поблъсках празната главица коя ли може да е подходяща песньовка за драматичната ни история, Милото ми Heart Eyes , тази гад невероятна, която много обичам, ми подсказа вариант -  http://www.youtube.com/watch?v=x11NA63gLDM: Baby if I could... chaаааnge... the world Mr. Green

# 137
  • гр. София
Импалка, след вчерашното документиране на историята (защото точно това направихме с теб!  Sunglasses), искам да те поздравя с това:

# 138
Ой - козичка Joy ! Благодаря, много ми подхожда на натюрела. В търсенетo на картинки яко се самопрецаках Grinning с медно-шоколадовата грива (каквато е косата ми), но все пак намерих две горе-долу подходящи:

A кабалерос Винчеcтерос ги искам така:

# 139
  • гр. София
Ой - козичка Joy ! Благодаря, много ми подхожда на натюрела.

Не е козичка, а антилопа импала  Wink
Ето я:

# 140
Mайтапех се Laughing ...

# 141
Здравейте!
Хайде малко спойлери от мен  Wink

Избрали са актьора, който ще играе Елиът Нес в епизод 12 - Time after Time after Time.Казва се Никълъс Лий,  Дейна сигурно ще го познае, защото е играл в Досиетата, но на мен ми е напълно неизвестен.

Източник

А пък тези, които са гледали внимателно Dark angel, а не са точили само лиги по агнешкия Дженсън (не съм от тях  Mr. Green) ще познаят мацката, в която беше влюбен в The Berrisford Agenda в някой от следващите епизоди. Meghan Ory will appear on a three-part episode of Supernatural “She couldn’t tell us much about the episode except to say that it’s ‘really spooky.’

Източник

# 142
О, това ми е любимия епизод от Dark angel, въпреки че беше доста тъжен.Радвам се, че ще видим актрисата.А дано да има и нещо между героинята и и Дийн, както беше с Алек. Laughing

И иначе напомням ако не сте гласували за СПН в peoples choice awards ето линк.СПН е в две категории favourite network tv drama и favourite sci-fi/fantasy tv show
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp
И май може да се гласува , колкото пъти искаш.

Последна редакция: ср, 09 ное 2011, 14:49 от Jennifer3

# 143
  • # супернатурална #

И май може да се гласува , колкото пъти искаш.

Може, може  Grinning

А ако се чудите как е решена интериорно  хасиендата на Винчестерос  - Цък

# 144
Ернестина Дребната, туй пушкало за/против Вас ли е Mr. Green ?

# 145
  • гр. София

Joy Joy Joy

# 146
  • # супернатурална #

Да  Tired Ако по някаква щастлива случайност избегна обстрела, изпозвайки всички познати и иновационни похвати на диверсантски техники, вкл. придвижване с приклякане и пребежки, зиг-загообразно патешко ходене, припълзяване с прилапв...опс...преталкаляне и др. ще се натъкна на ножа (с подводна локация, подходяща спецификация, неръждавейка) С други думи ще се мре. Малко  Mr. Green 

# 147
A не, ник'во избягване на двуцевката, моля. Много са й приятни и откатът и сачмите. Изправи се смело пред нея и посрещни огневата й мощ.

# 148
  • # супернатурална #
Много са й приятни и откатът и сачмите.

На Вас, Импаелита-Катерина-Исидора де Киликанзер може да се вярва, все пак са Ви сачмосвали до откат.  bowuu

# 149
До отката на двуцевката. Когато обаче се заиграх с кинжала, положението беше доста реми и едва устисках победата. Озорих се доста, зачервих се, препотих се, въздух не ми остана, разтреперих се... ОЙ!

Общи условия

Активация на акаунт