SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 864
  • 722
  •   1
Отговори
# 150

На това прочетох самчосвали.  Laughing

Еми то нормално,сигурно защото сега гласувах за Джаред за актьор под 30 год.
http://www.portraitmagazine.net/

гласувайте,

защото

той чака вашия глас

гласувайте или...

наистина ли искате да плаче

Отново ме хвана лиготията  Laughing извинете че ви прекъсвам.Галче, Импалка много се забавлявам с диалозите ви Laughing

# 151
Здравейте!
Хайде малко спойлери от мен  Wink

Избрали са актьора, който ще играе Елиът Нес в епизод 12 - Time after Time after Time.Казва се Никълъс Лий,  Дейна сигурно ще го познае, защото е играл в Досиетата, но на мен ми е напълно неизвестен.

Източник

Злате, ако знаеш само как ме зарадва с тази новина! Тройно салто правя от радост направо. Никълъс ми беше (и още е) един от любимите актьори и то не само от Досиетата! Wink И как да не е, вижте го само:
Е, така (като на първата снимка) изглеждаше преди 10 години, де, но да се надяваме, че няма да играе ролята на някой застарял дядка сега, а поне като на втората снимка да е. Simple Smile

Цитат

А пък тези, които са гледали внимателно Dark angel, а не са точили само лиги по агнешкия Дженсън (не съм от тях  Mr. Green) ще познаят мацката, в която беше влюбен в The Berrisford Agenda в някой от следващите епизоди. Meghan Ory will appear on a three-part episode of Supernatural “She couldn’t tell us much about the episode except to say that it’s ‘really spooky.’

Доста любим епизод от въпросния сериал и да не кажа единствения (епизод), който съм запомнила от край до край за какво се разказваше (ех, пиано.... ех, очилат агнешки Дженсън... ех, басейн... Дженсън по бански и т.н.). Иначе и аз не съм гледала сериала само заради Дженсън, неее, да не вземете да си помислите подобно нещо. Mr. Green

Импалка и Галче - диалогът ви кърти за пореден път, а за Розето специални поздрави за изнамерената картинка - като я видях в първия момент въобще не си и помислих, че е антилопа импала - направо се зачудих "Е туй момиче как успя да намери и картинка и то пък точно според снощните писания в темата!" Simple Smile  

# 152
Добро утро в този дъждовен за мен ден.
По едно кафенце за отскок и рицарят от отминалата ми нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лек ден ви желая прекрасни момичета  

# 153
Сънувала си Диййн или Rolling Eyes ?
PS. Диййн от Faith - мммм, прекрасен Heart Eyes .

Инфо за 7.10 'Death’s Door' (източник): Supernatural midseason finale is big on Bobby. More details: BOBBY REVISITS HIS PAST — As Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) race the clock on a high-stakes mission, Bobby (Jim Beaver) seeks the help of an unlikely old friend to solve one of the most personal cases of his life.
Robert Singer directed the episode written by Sera Gamblе

# 154
Аууууу, ама как може??????? Вие да не би да сте в отпуска всички или на някой кънвекшън??????????
Я давидим дали ще ви примамя в тази студена нощ ...
снимка спойлер ... внимание!!!  Mr. Green

ммммммммм дааааааааа  Blush Blush Blush и то как ...  Rolling Eyes  ох още ми потреперват коленцата като се сетя  Embarassed

# 155
Добър вечер  Hug

Момичета аз уж избягвам да се спойлирам ама вече не издържам, някой знае ли коя серия се предвижда за връщането на Кас? Tова което чета из нета е че е потвърдено, че  го връщат, но когаааа  Cry не мога повече, едвам трая  Cry Stop

И за да не се впусна в тъжно-носталгични мисли за Кастиел, да ви поздравя с :

from tumblr

# 156
ммммммммм дааааааааа  Blush Blush Blush и то как ...  Rolling Eyes  ох още ми потреперват коленцата като се сетя  Embarassed
Hug Прекрасно, много се радвам на такива сънища, особено на моите Laughing . Универсалната рецепта за треперещи коленца е да се полегне бързо и в качествена компания Flutter .

Снимки от сета - караваните на J2, т.е. мечтаното местожителство на Галчето, ако си спомням правилно.

# 157
Здравейте!

Инфо за 7.10 'Death’s Door' ......
Ехааа! Нов Боби-епизод! Обичам! Сигурно в тази серия ще покажат пак жена му, а и баща му.

Известно е вече заглавието на епизод 16 - Another Man's Treasure.

Още кастинг-спойлери:

Първи - Мацката от The Berrisford Agenda Meghan Ory ще играе ролята а работещо момиче в 11ти епизод - Adventures In Babysitting, което се обръща към Сам за помощ. Естествено! Към кой друг да се обърне? Откак Дийн се задоми все на Сами налитат труженичките. За сега не е известно дали ще имат съвместни сцени с Дженсън. Източник

Втори - Шериф Милс ще се завърне, вероятно в 12ти епизод. Източник

Мирка, не знам каго ще се завърне Миша в СПН, но можеш да го гледаш като гост-звезда в Ringer. Collins, best-known for playing Castiel on The CW series, will play Dylan, someone from Bridget and Siobhan (Sarah Michelle Gellar)'s past when they were in Tahoe. Dylan was part of the reason there was a wedge driven between the sisters. Източник

# 158
Злате много, много благодаря! Страхотна си! Изтеглих всички серии и почвам да го гледам, изглежда интересен. А щом и Миша ще играе няма начин да го пропусна Simple Smile  Two Hearts

# 159
Мирка,  Hug!

Рингъра и на мен ми се видя гледаем, но ще почакам да излязат повечко серии.

# 160
Първи - Мацката от The Berrisford Agenda Meghan Ory ще играе ролята а работещо момиче в 11ти епизод - Adventures In Babysitting, което се обръща към Сам за помощ. Естествено! Към кой друг да се обърне? Откак Дийн се задоми все на Сами налитат труженичките. За сега не е известно дали ще имат съвместни сцени с Дженсън.
Ето я и нея - цък. Аааа, значи тя е от 'Dark Аngel' Peace !
Злате,
Aма по-скоро Сам Бездушний ги кацаше нощните пеперуди, вероятно когато е нямал време да си играе с пачули-хипита, пък му е било зорно Mr. Green . Те нали не отказват, на мъж като него - хептен. Даже прИмоцийки му предлагат Laughing . А Диййн... Ех, Диййн... Крайно време ми Whistling му е за романтична сцена, но не виждам как може да бъде естествена, в логиката на сезона. 'Щото като нацупи тъжно сочни греховни устни и направи колибката с веждичките, то да ти е жал да го 'праснеш' Joy . Във връзка с това ме подразни как се нахъсваше за срещата с барманката в 7.04 Crazy .

# 161
Импалка, ще го прасна аз и за още ще питам, ама пустите сценаристи нарочно са го турили на строги пости момчето - да е по-драматичен.  Laughing

# 162
Знам, знам Joy . И аз, разбира се, но ако вземе да се разциври под мен: 'Оооо, от толкова много време не съм... Уаааа *два реда сълзи, един сополи* Cry ', ще ме осакати психически доживот.
Interview Julian Riching:

# 163
Moмичета исках да ви покажа един много хубав клип за трансформацията на Кас. От време на време ще ви досаждам, за да не го забравяме  Hug

# 164
Знам, знам Joy . И аз, разбира се, но ако вземе да се разциври под мен: 'Оооо, от толкова много време не съм... Уаааа *два реда сълзи, един сополи* Cry ', ще ме осакати психически доживот.
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

И ти вика Please be gentle  hahaha hahaha hahaha hahaha Е, аз и това ще преживея  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт