SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 814
  • 722
  •   1
Отговори
# 210
  • В средата на времето

bouquet

Все едно ми казва "Ооо, jaaa"...не знам що така Grinning

# 211
Ииии за Галчето, 'щото тя е на ред. Аз свърших, той обърна очи, значи също Joy .

PS. Русата ми перука да не ви заблуждава - аз съм. Друг път ще ви обясня защо Mr. Green .

# 212
  • # супернатурална #
Поемам-к'во да е, но да кажем щафетата Цък И...заслужен отдих

# 213
Здравейте.Малко черно-бели красоти. Laughing Heart Eyes.Много пластичен език има Джаред Laughing

цък за всички

Ей, внимавайте да не преуморите момчето Laughing
Ще го разкъсате направо.

# 214
  • # супернатурална #
.Много пластичен език има Джаред Laughing

Ахх  Heart Eyes Как да не му седнеш на главата  Blush И след като счупих простометъра днес, мога да си лягам  Joy

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 21:44 от Г. Краули

# 215
Хахахаха Люс колко сладко понасяш сърцебума от градинаря  Hug Hug Hug Ама гофчетата са супер, особено второто. Ама тоз Джаред е голям плезльо  Crazy

Импалка ех как ме стопли поздрава ти. Тази вдигната вежда в напрежение, как ми харесва само! Много красив Миша, много!  Heart Eyes

Бе и аз и се зачудих на Бекито. К'ви значки, к'ви карти, к'ви пет лева. Залостваш врати и прозорци и к'вото добараш твое си е  Joy

# 216

Бе и аз и се зачудих на Бекито. К'ви значки, к'ви карти, к'ви пет лева. Залостваш врати и прозорци и к'вото добараш твое си е  Joy

Нали? И аз тъй разправям, че се процедира и с двамата Уинчестърови, ама кой да ме слуша. Бекито от простотия неизконсумирана си остана - нека й! Не вярвам на някоя от нас ако й се удаде подобен шанс да допусне такава грешка. Ловуването си е ловуване - консумацията си е с консумация (и винаги е с предимство!) Питайте батко ви Дийн от началните сезони, ако не ми вярвате.

# 217
'- Толкова рано ?! Заби ми нож в сърцето. Бях готов да... Но като не искаш - не искаш . Отивам при Импала .'

Mирка Hug
Разбирам колко може да ти е мъчно за това, че не е ясна съдбата на любимия ти герой. Ще чакаме Peace . И за да не е само моето *гуш* ето ти още една прекрасна - според мен - снимка, на която Миша-та много ми хареса, може би заради слънцето в косите, морето. Доколкото схванах е от разходка с корабче на конвенцията във Ванкувър.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 23:58 от Impala

# 218
Хахахах Дейна, Бекито от много умуване и рисуване в тез розови тефтери, сега само с тях си остана вярно. Ами защото е неорентирана фенка, при нас първо се консумира, после се процедира с брак и с ловуване.  Hug  Аз не, че се вра за братята, ама се наредждам на края на опашката, квото е останало ще го взема, като няма ангелско, какво да правя Sad Рая е форбидън вече  Cry

Импалка ти се опитваш да ме убиеш с красота и сексапил с тези снимки! Благодаря, да не само разходка с лодка + бонус Миша, ами после ги е развеждал някъде, и после бях набарала някакви снимки в корабчето. А покрай него само жени, жени, жени...ужас!  Laughing

Момичета сори ако ви досаждам с мрънкането си и с тъжните си излияния, изливам си душата пред вас. Просто това чакане и очевидно задгърбване на всичко ангелско и райско ми тежи.  Hug

# 219
Мирка, дишай.
Сера Гембъл на 80% потвърди, че до края на сезона пак ще видим Кас. Simple Smile Мислех да го пазя за изненада, но ти го казвам предварително. Търся линка, където се споменаваше в момента.

A междувременно да се почерпим с промото на следващия епизод: The Jersey Devil: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CfI3rskM6n8

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 00:50 от Dana_Scully

# 220
Ау как се излагате.Почти на втора страница.Малко да побутна с една нова снимка на Джаред от туитъра му.
Shocked Просто нямам какво да кажа. Shocked
Това пише под снимката  Spoiler Alert! Screen cap from Episode 713: "Sam Gets Electrocuted"... Не знам дали е вярно.Thinking

# 221
  • гр. София
Олеле! На това му се вика Саскуоч!  Laughing

# 222
Да не е Градинарят след снощи  Rolling Eyes Grinning 

# 223
Да не е Градинарят след снощи  Rolling Eyes Grinning  

Ако ще е снощен ... направо сте му взели тока  Joy

Здравейте  Hug

# 224
A междувременно да се почерпим с промото на следващия епизод: The Jersey Devil: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CfI3rskM6n8
you don't shoot Bambi, jackass, you shoot Bambi's mother

Тц, тц, тц, бива ли така, Боби!  Crossing Arms

Все едно ми казва "Ооо, jaaa"...не знам що така Grinning
Я виж тука какво казва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт