SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 798
  • 722
  •   1
Отговори
# 225
По-добре така:
Laughing

Я да поспамя Laughing . В една от паузите на последния епизод видях реклама на сериала 'Grimm' - на свръхестествена тематика и пряк конкурент на 'Supernatural', излъчван по същото време по NBC и с доста по-висок рейтинг Confused . Реших да го проверя и не е лош, но не е и супер интересен щом винаги знам какво ще се случи. Във втория епизод видях освен една прекрасна къща с градина (ех.... Sad ) и актрисата, която играе младата Мери Уинчестър. В трети епизод пък имаше сцени с пчели Tired . Главният персонаж (известен като "главния мъжки актьор" Joy , Розе) обаче не е и 10% красив колкото коя да е част, Галче, част от братята.

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 17:30 от Impala

# 226
Мирка, за теб  Hug

# 227
  • # супернатурална #
Добър вечер  Grinning
На Джаред верно снощи Импалка  му е спряла тока  (или по-скоро пуснала) ако съдим по снимката от туитъра му  Laughing

И аз, да не остана по-назад  Laughing Този 'Grimm', щом е конкуренция, пък и с по-висок рейтинг, за сега ще го бойкотирам  Crossing Arms И без това вече изневерявам с "American horror story". Усилено  Blush Добре, че няма един мъж зАсвета, та с чиста съвест да кажа, че е само заради историята. Е, има един лЬош та даже луд, но е твърде млад (да не повярваш) и преди всичко твърде рус.

Ох, ама и на Данийл не и е лесно  Whistling Много красива тази, бее!

И отново за Мирка, да спре вече да се извинява  Grinning  Кас си е част от семейството и всички си го обичаме и чакаме

# 228
  • В средата на времето
Ох, ама и на Данийл не и е лесно  Whistling Много красива тази, бее!

A коя е тази?

...направо ми иде да си оставя прозореца отворен в този студ Whistling Grinning

# 229
  • # супернатурална #

И представа си нямам  newsm78 Ама на мен ми изглежда доста изкусителна  Laughing

# 230
  • София

И представа си нямам  newsm78 Ама на мен ми изглежда доста изкусителна  Laughing

Т'ва е Мила Кунис. Снимката е много сполучлив манип - на оригиналната Тренера е с женичката си. Whistling  Mr. Green

# 231
Oх, защитничката на здравото семейство без дори мисловна изневяра в мен си отдъхна.

На Джаред верно снощи Импалка  му е спряла тока  (или по-скоро пуснала) ако съдим по снимката от туитъра му  Laughing
Аз не исках, той ме принуди:

# 232
Ванче, тъкмо да пиша, че е Мила в лице, според мен  Grinning  Много си наблюдателна за останалото  Simple Smile

Импалке, Грим-ът вече го мятаме и става да ви споделя  Grinning  И като съм започнала със спама, да си кажа докрай. Има един приказен сериал "Имало едно време", който е много сладък. Цвети каза, че са набъркани сценаристите на Изгубени, та може да му хвърлите един поглед.

ООО, Градинар по китарка, при това малка  Grinning  Това чудо свири ли  newsm78   Впечатлена съм от катарамата на Миша, как я е скрил само  Grinning

Мараканки, дават минусови нощни температури, Фнимателно моля  Grinning

# 233
  • # супернатурална #
И на мен ми олекна, поне Данийл да не мисля, щото вижте за какво става въпрос

Люс, "Имало..." и аз го гледам, още един глас "за"  Peace

Аз не исках, той ме принуди

М-хъъ..

После се завърза за таблата на леглото и какъв избор ти остави, какъъъв?!

# 234
Аз не исках, той ме принуди
М-хъъ..

После се завърза за таблата на леглото и какъв избор ти остави, какъъъв?!
Горката Импалка, сърцето ми прокърви за нея  hahaha Joy

Чакйте да ви покажа бате ви Джим къф пич е бил на младини

# 235
Злате, откъде ги изкопа тези фотки  Grinning  В златните си години е бил симпатяга. 

# 236
  • # супернатурална #
Ох, да ме прощава, ама на и на младини има сексапил в него колкото и сега  Laughing

Горката Импалка, сърцето ми прокърви за нея  hahaha Joy

Така, така  Laughing Обаче забележи как добре си кореспондират:

# 237
   Joy  кореспондират си   Като й гледам гръдния кош, добре че само с въпросната прическа се е разминал на сутринта  Grinning

# 238
Горката Импалка, сърцето ми прокърви за нея  hahaha Joy
Така, така  Laughing Обаче забележи как добре си кореспондират:
   Joy  кореспондират си   Като й гледам гръдния кош, добре че само с въпросната прическа се е разминал на сутринта  Grinning
Абе и гръдния кош на Джаред си го бива и то много даже  LaughingСега няма нужда да прилагам доказателства Laughing

Една снимка на татко Джон.Забравихме го тоя човек нещо.Пише, че тук бил на премиерата на Здрач,която май е тия дни.

# 239
Много обеля татко Джон.

Злате, откъде ги изкопа тези фотки  Grinning  В златните си години е бил симпатяга. 
От един чужбински форум

Общи условия

Активация на акаунт