SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 30 334
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
На милото яко му хлопа, добре, че е толкова красив, та всичко му е простено.
Joy
Taка си е, не ни остава друго освен да го обичаме Wink .

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 20:17 от Impala

# 586
  • # супернатурална #
Ама не е ли така? Аз се чудя как да изляза мааалко по-хубава на снимки (едно време за първия паспорт ходех да се снимам 3 пъти, щото "магаре седяло, магаре изляло") , а те се чудят как да се загрозят  Crossing Arms

# 587

Погледнете Мат  Joy

Supernatural Kids episode 1 това е видео с деца, играещи Сам и Дийн

А за видеото с Джаред нямам какво да кажа  Joy

# 588
Е, има си и предимства: знаеш ли колко набързо минавам през границите hahaha ...

А сега, де Mr. Green .

Мат ми прилича на някакъв див мексиканец, макар че синеоки такива няма.

# 589
  • # супернатурална #
Е, има си и предимства: знаеш ли колко набързо минавам през границите hahaha ...

За теб не знам, ама аз нали съм умна  Flutter на едно летище минах два пъти през контрола. Те хората направили за улеснение две гишета за проверки, аз минах и през двете, а Сашо умря да се хили  Crossing Arms Ох, там видях и най-хубавите униформени, високи, въоръжени с големи...сигурно картечници... мъже  Heart Eyes Чак ме хвана яд, че не съм скрила някоя чикийка (малък нож  Laughing ) в багажа.
Като заговорихме за високи и красиви...

Олелеее, имамло Господ!!! И той е жена, а  молитвите ни бяха чути. Не че има нужда да го казвам, но на края си отваряйте очите на четири!  Shocked
 Laughing

# 590

Олелеее, имамло Господ!!! И той е жена, а  молитвите ни бяха чути. Не че има нужда да го казвам, но на края си отваряйте очите на четири!  Shocked
 Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=baQeFS29Wqg&feature=player_embedded
О, не, просто не е истина Joy От най-правите криви крака на света, не можах да обърна никакво внимание на дългите и красивите, защото просто краката на Дженсън са толкова впечатляващи Joy Joy Joy

# 591
 Joy Joy Joy
Благодаря, Галче Heart Eyes . Вече мога да умра.

Ей ся ше го гифчосам Flutter .

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 23:21 от Impala

# 592
  • гр. София
Олеле, Галче, откъде го изнамери това видео? Съсипах се от смях  Joy Joy Joy Joy

# 593
  • # супернатурална #
Joy Joy Joy

Аа, сакън, това ще го кажеш едва като изправиш кривите и изкривиш правите  Joy

Ето и снимка за допълнителна наслада

Розе,  във ФБ гръмна преди малко, заедно с призив да се гласува
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp

# 594
Хаха, аз това го видях още от туитъра. И наистина чак сега се загледах и видях, че Джен наистина има най-прекрасните прави криви крака.  Laughing Laughing Laughing

Чудесно продължение на епизода. Не мога да повярвам, че Хербьорг, наистина послуша Сам. Боже, той какво си мислеше, че прави? Това да не е Дивият запад или праисторическата ера - Скъпа, аз отивам да убия мамута, а ти чакай тук, да го донеса, за да го сготвиш - казано накратко чрез няколко изсумтявания и удар по задника на мацката. И опитът на Джон беше много сладък, въпреки, че точно той отлично знае на какво е способна Алекс.
Ех, Бьооооооооорн.... newsm51 newsm51 newsm51

Трябва да споделя това - прясно изровена от туита на Джар

Последна редакция: пт, 02 дек 2011, 23:30 от Diana Sunrise

# 595
Joy Joy Joy
Аа, сакън, това ще го кажеш едва като изправиш кривите и изкривиш правите  Joy
Oттеглям се с тази не лека Whistling задача до 4 часа.
 Hug за всички

# 596
Добра нощ на всички,
Галче изпреварила си ме с видеото, точно се напикавах от смях гледайки го във ФБ-то.

Импалка прекрасна  Hug, само едно ще те помоля  Praynig Praynig Praynig пиши без да спираш, пост след пост, ... просто тази гледка ... тези крака, в тези чорапи  Blush Blush Blush, толкова невероятно криви и същевременно толкова сексииииии. А тези на Джаред, прекалено дълги та чорапчетата му идват 3/4 .... и тези мускули!!! Ех размечтах се  Flutter

Апропо: Къде се загуби Бела ????? Липсват ми нейните гифчета  Sad и не само.

Аз определено няма да ви правя компания за среднощното гледане, за мое голямо съжаление, че утре, рано, рано ще посрещам моето майче  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 00:39 от bichito

# 597
Господи, ти наистина си жена. Mr. Green Отивам да спя съвсем спокойно.

# 598
Добър вечер с нещо, което ме събори под масата от смях:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Xqk7H_KyL7U (Различно е от чорапеното видео, така че цъкайте). Даже го намирам за по-смешно.

MAD TV са царе!

П.С. Редактирам се. Чак сега виждам клипчето, което сте пуснали. Край! Цяла нощ ще сънувам отдалечаващи се черни чорапи... два чифта. Mr. Green

Направо се срутих да се смея и определено беше неочаквано. Grinning И аз като Импалка вече мога да умра спокойно - видяла съм всичко, сиреч. Grinning

Последна редакция: сб, 03 дек 2011, 01:37 от Dana_Scully

# 599

Олелеее, имамло Господ!!! И той е жена, а  молитвите ни бяха чути. Не че има нужда да го казвам, но на края си отваряйте очите на четири!  Shocked
 Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=baQeFS29Wqg&feature=player_embedded
О, не, просто не е истина Joy От най-правите криви крака на света, не можах да обърна никакво внимание на дългите и красивите, защото просто краката на Дженсън са толкова впечатляващи Joy Joy Joy

Стич, взела си ми думите от устата! 10 пъти го гледах и не мога да се събера от смях. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт