Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 812
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Влизам и аз да следя темата. Започвам вече активен  офф БГ шопинг.
Само едно нещо не ми е ясно (за сега поне) тези кодове за намаления как точно се получават  Hug

# 151

Само едно нещо не ми е ясно (за сега поне) тези кодове за намаления как точно се получават  Hug

Ами аз имам абонамент към някои сайтове да ми пращат, други( от които съм пазарувала) сами ме заливат на мейла с предложения и оферти. Друг вариант е като напишеш промо кодове в търсачката и ти излизат сайтове с кодове и намаления, от които можеш да се информираш за конкретен магазин. Има и специална тема за кодове от UK тук  Peace

# 152
  • Пловдив
Самоцитирам се:
 Rolling Eyes
"Някой поръчвал ли от английската версия на сайта на GAP?! Приемат ли БГ карти за плащане?!
Няма инфо на първа страница, но мисля че преди доста време се обсъждаше сайта."

# 153
  • София
Проблемът е, че те искат не само легитимация на името ми, тоест лична карта, ами и на адреса ми - какво общо има адреса с банковата карта? И не мога да разбера как за амазон няма проблем да плащам с тази карта, а при тях има?! Както и да е, отговориха ми, че скоро ще ми върнат парите за поръчката.
scarlett_moi, аз водих такава кореспонденция с 3 англ. сайта, вкл и с неприемащи карти, издадени извън УК. Накратко: пратих им IBAN и потвърдих билинг и шипинг адреса си, като им писах, че винаги ползвам тази карта, и този англ адрес на доставка. Само с тегавците, неприемащи бг карти и отказали поръчка с ук карта, водихме по-дълга кореспонденция, но накрая им пратих копиран мейла за моя изпратена поръчка от амазон и веднага ми изпратиха нещата. Винаги пробвай с добро, колкото и да ги псуваш  Peace

# 154
  • Около Костинброд
Проблемът е, че те искат не само легитимация на името ми, тоест лична карта, ами и на адреса ми - какво общо има адреса с банковата карта? И не мога да разбера как за амазон няма проблем да плащам с тази карта, а при тях има?! Както и да е, отговориха ми, че скоро ще ми върнат парите за поръчката.
scarlett_moi, аз водих такава кореспонденция с 3 англ. сайта, вкл и с неприемащи карти, издадени извън УК. Накратко: пратих им IBAN и потвърдих билинг и шипинг адреса си, като им писах, че винаги ползвам тази карта, и този англ адрес на доставка. Само с тегавците, неприемащи бг карти и отказали поръчка с ук карта, водихме по-дълга кореспонденция, но накрая им пратих копиран мейла за моя изпратена поръчка от амазон и веднага ми изпратиха нещата. Винаги пробвай с добро, колкото и да ги псуваш  Peace

Aganka, как си потвърди билинг и шипинг адресите?

# 155
  • София
Aganka, как си потвърди билинг и шипинг адресите?
Пратих им IBAN си с адреса на регистрация на картата и линк към банката ми на англ (в моя случай РББ (не # на картата) и написах отново адреса на посредника в ук. А от амазон им копирах 2та мейла - потвърдителния, в който пише, че нещото ще бъде доставено на моето име и има и 2 та адреса и следващия мейл за това, че е изпратена същата поръчка.  Peace

Един друг сайт пък искаха лично да се подпиша при получаването на праткатаж - уверих ги, че ще бъде подписана лино от мен  Laughing
Сега като се върна назад във времето установявам, че си е интересно да има понякога такива забавяния - хората явно исккат и да комуникират с нас, не само да бързат да ни вземат паричките Joy

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 14:30 от Aganka

# 156
момичета, знам че не е тук мястото да питам, но някой има ли някаква връзка с kalina_kyoseva?

Поръча си едни неща с мен, поръчката вече и пристигна , тя ме мотае цяла седмица и не ми внася сумата която дължи. Не ми вдига телефона си, а преди малко си го и изключи. Твърди, че ги е пуснала, но аз пари от нея не съм получавала .....
та ако някой има някакви нейни координати, моля да ми пише на лични, че сумата хич не е малка 200 лв.

# 157
Здравейте!
Поръчах на дъщеря ми ето тези ботушки от некст  http://www.next.co.uk/g474478s3

Някой знае ли как се почистват?  bouquet

# 158
Здравейте!
Поръчах на дъщеря ми ето тези ботушки от некст  http://www.next.co.uk/g474478s3

Някой знае ли как се почистват?  bouquet
имам подобни, но не на Некст, моите са овча кожа отвън и вълна отвътре
още преди първото обуване кожата трябва да се обработи с препарат за предпазване от петна и влага, после се чистят много по-лесно
моите са светло-бежови и макар, че ги бях оклепала с кал се почистиха само с вода
ползвам такъв препарат на Саламандър
отделно имам пак на Саламандър пяна за почистване, от нея обаче не съм особено доволна, не съхне равномерно и оставя петна, за почистване препоръчвам нещо под формата на спрей, преди ползвах подобен на Казабланка - мирише много гадно, но чисти добре  Peace

# 159
  • Варна
ice, защо си поръчала преди да получиш парите Confused Много кофти ситуация. Дано всичко да се оправи  Peace

# 160
ice, защо си поръчала преди да получиш парите Confused Много кофти ситуация. Дано всичко да се оправи  Peace

ами защо ...... защото вярвам на думата на хората, но това ще ми е като обеца на ухото и втори път няма да се случи  ooooh!

# 161
  • Отвъд алеята зад шкафа
Извинявам се, че задавам глупав въпрос, но рядко следя темата и досега не съм обръщала внимание - разбирам, че http://direct.asda.com приемат бг карти, но се ползва адрес в Англия на посредник, нали така? Мога ли да ползвам адреса на Емпреса?

# 162
Здравейте! Имам един въпрос към пазаруващите от Асда. Днес за първи път си поръчах някои неща от там с дебитната ми карта и получих и-мейл, че поръчката ми е placed, и че ще получа още един и-мейл, когато удържат парите. Въпросът ми е колко време отнема това, тоест кога да очаквам потвърдителния и-мейл, защото започнах да се притеснявам, че не са ми приели картата, а парите ми ще си стоят седмици наред блокирани  Sad Имам горчив опит със спортсдирект, които ми държаха 200 лв. блокирани 2 месеца и сумати и-мейли изписах, докато ми ги отблокират, а вината беше тяхна - стоката се беше изчерпала. Сега за поръчката от Асда съм посочила новия адрес на Габко, ако има някакво значение.

# 163
Обикновено на следващия ден, най-много на по-следващия съм получавала мейл. Но пращат мейл и при неуспешна транзакция - преди два дни за пръв път ми отказаха, със същата карта, с която съм платила поне 5-6 пъти вече, предполагам, че защото смених адреса и са се усъмнили нещо, не знам. Но получих мейл, че плащането е неуспешно.

# 164
Инкс, благодаря за отговора   bouquet Току що получих потвърждение, че плащането ми е успешно   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт