Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 782
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Нямат мейл за съжаление. Миналата година имам една изгубена поръчка от тях, звънях 10 пъти и нищо. Разследване с Роял Мейл правиха ,щели да се обадят, искат и английски телефон за обратна връзка. Ни пари, ни поръчка видях тогава.
Аз звънях през скайп, зареждаш си сума и става, най-евтино е според мен, защото първоначално се свързваш с автоматична централа и поне 6-7 минути чакаш за оператор.

# 556
  • Варна
Здравейте
Искам да поръчам мъжки ботуши на  Trespass . Как са номерата, умалени , уголемени...10 -ти смятам да взема. Благодаря!

# 557
Някой поръчва ли от Теско и минават ли Бг карти или ползвате услуга на посредник за закупуване на стоки.Напълних кошницата, дадох адрес на КД, но не съм стигнала още доплащането.Доставка ми дава 3 Паунда до адреса им.
Благодаря предварително

# 558
  • София

Rolling Eyes Че има ли възможност за директна доставка до Б-я, бг приемат ли??

Преди време бях харесала няколко неща и исках да пусна до превозвач, не стана работата - не прие дебитната ми карта. Питах и 1-2ма превозвачи, те пък не искаха да правят поръчка от този сайт, че бил от т нар Проблемни...  newsm78 а сега дава директна доставка, така ли??

Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy аааа видях, доставка до Б-я 15 п...тия луди ли са  Crazy

Моята идея е да мина сумата и да е безплатна доставката, но не искам да ме боли глава заради тях ако решат, че не им харесвам. Докарах го до плащане с пейпал и  ме хвана шубе - отказах се. После ги видях пратили ми мейл да ме подканят да си валидирам поръчката  newsm78 Не видях да мога да си създам акаунт...... ooooh!
 С българска карта до английски адрес не става със сигурност! Говорих с 2 посредника отказаха ми да се занимават.  Една мила дама от 3-та транспортна фирма ми писа,че може да свършат работа. Най-голямия ми проблем,че почнат ли по-голямите  им намаления Mr. Green или поръчваш веднага или размера изчезва /т.е. няма как да тичам да превеждам пари на посредника и да пускам поръчка и да очаквам всичко да е налично - не, че и да е поръчано е сигурно /.  С досегашния посредник - звънях им пускаха поръчка а аз тичках до банката - т.е. в обратен ред и без да чакам 24 часа да я пуснат и пак на магия половината неща.

# 559
Ако може някой да ми даде сайта на Яна , които преди бяха заедно с Валерия в една варненска фирма.  Praynig

# 560
  • София
Здравейте, някой знае ли е-mail на който мога да пиша на асда относно проблем с поръчка ?

Вече месец под артикула пише sent , а като вляза на проследяване ми дава , че са върнати в разпределително депо и нито пари ми връщат, нито артикулите изпращат отново до адрес. Рових из сайт-а , но ми дава само телефон а не ми се иска да звъня, ще съм благодарна ако някой знае мейл на който мога да опиша проблема  Peace

Благодаря предварително !  Hug
   http://your.asda.com/contact-us  от тук опита ли синият надпис email our customer survices team изважда някаква форма за контакт, която аз не съм пробвала обаче

# 561
Ако може някой да ми даде сайта на Яна , които преди бяха заедно с Валерия в една варненска фирма.  Praynig

http://ukaddict.wordpress.com/

# 562

http://ukaddict.wordpress.com/

Благодаря, снощи в 00:50 и пратих имейл, а в 01:42 ми е отговорила, че поръчката вече е направена.  Party

# 563
Някой поръчва ли от Теско и минават ли Бг карти или ползвате услуга на посредник за закупуване на стоки.Напълних кошницата, дадох адрес на КД, но не съм стигнала още доплащането.Доставка ми дава 3 Паунда до адреса им.
Благодаря предварително
Преди малко пуснах поръчка, минават Бг карти, но понякога отказват. Аз лично плащам с Американ експрес и нямам отказ. Над 50 паунда има безплатна доставка до английски адрес. В момента има и код за 10% намаление на стоките от разпродажбата - GIFT  Peace

# 564
Здравейте, някой знае ли е-mail на който мога да пиша на асда относно проблем с поръчка ?

Вече месец под артикула пише sent , а като вляза на проследяване ми дава , че са върнати в разпределително депо и нито пари ми връщат, нито артикулите изпращат отново до адрес. Рових из сайт-а , но ми дава само телефон а не ми се иска да звъня, ще съм благодарна ако някой знае мейл на който мога да опиша проблема  Peace

Благодаря предварително !  Hug
   http://your.asda.com/contact-us  от тук опита ли синият надпис email our customer survices team изважда някаква форма за контакт, която аз не съм пробвала обаче

Благодаря, погледнах я, но и там няма как да им пиша, има отговори на въпроси и ако нещо го няма или точно както е моя проблем, изписва да се обадя по телефона ..... ужасна история .....

# 565
Aз пък имам проблем с New look. Втори път правя поръчка, блокират ми пари по картата, а не ми приемат поръчката. Говорила съм с банката - от тяхна страна няма проблем. Писах и на сайта мейли - "извиняваме се за причиненото неудобство" и гледай си работата. Приятелка си пазарува без проблем с карта на същата банка. Яд ме е и защото парите ми стоят блокирани по 2 седмици  Crossing Arms

# 566
Айде и аз с молба за съвет, помощ, мнение  Praynig Praynig Praynig

Похвалих се онзи ден, че поръчах яке от Боху https://www.boohoo.com  чакам си аз да стане в профила Доспачнато, ама вместо такъв надпис получавам "мило" писмо:
Dear Mrs A Бббб

Your returned/cancelled items for order 6346850 have now been refunded. This was either done at your request or due to there being no stock available.
A refund of Ј 11.99 has been credited to your account. Please allow at least 3-5 working days for your refund to appear.
If you cancelled or returned an order paid for with a Gift Certificate or Store Credit your refund has been credited to your boohoo.com account as Store Credit.
Thank you for shopping with us. In the meantime why not have another sneaky peak at what’s new on site. With hundreds of style treats arriving each week, there’s always something brand new set to enchant you.

#2gunfire Канселират ми поръчката, това ясно, но не схващам връщането на парите как става.
Платила съм с карта, поне така помня, не е с ПП, виждам в профила последните цифри на картата, с която съм платила.
Какво значи, че ще ми възстановят парите???
Ще ми ги върнат по картата или ще ми даваят някакъв ваучер, че да си пазаря пак от тях...това не го искам, не щЪ да им пазарувам, като не искат да ми пращат.
В профила виждам, че има някакъв баланс като надпис, все още стои там 0.00.
Искам си парите, простичко казано  Crossing Arms
Къде и трябва ли да им пиша ??

# 567
Your returned/cancelled items for order 6346850 have now been refunded. This was either done at your request or due to there being no stock available.
A refund of Ј 11.99 has been credited to your account. Please allow at least 3-5 working days for your refund to appear.
treats arriving each week, there’s always something brand new set to enchant you.[/size][/i]
 #2gunfire Канселират ми поръчката, това ясно, но не схващам връщането на парите как става.
Искам си парите, простичко казано  Crossing Arms
Къде и трябва ли да им пиша ??

Спокойно. Явно наистина са били изчерпани нещата. От Буху не отказват лесно поръчки. И ще ти върнат парите по картата. Не е нужно да им пишеш. Много са точни. Дай им време да върнат и сумата да се покаже. Всъщност, те вече са върнали 11.99 паунда.

# 568
Бубе, мерси за успокоението, виждам, че парите са изтеглени, ама те хората си казват, че до 3-5 дни ще ги видя по картата сигурно, което ще е седмица след НГ, но поне няма да е нещо във вид на ваучер, което тр да харча при тях.

...те това е, не ми върви на яке за щерката и толкова  ooooh!

# 569
И аз да се запиша най накрая в темата.   bouquet

В очакване съм на поръчка от новата колекция на Некст, част от нея днес трябва да е на адресът на Гив. Ще кача снимки като получа нещата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт