Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 715
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Моята одисея с get the label май приключи. Получих и-мейл, че нещата ми са тръгнали, но сумата която е била натрупана от неосъществени транзакции не ми е възстановена. Всяка неуспешна транзакция ми е таксувана по 1, 95 и така след 10-на, сумичката е 20 лв. Според get the label са си дръпнали само стойността на поръчката. Другата седмица отивам в банката да питам каква е тази такса. Ясно ми е, че няма да ми възстановят парите, пиша, за да ви предупредя да внимавате. В крайна сметка се отказа, че когато сайта не ви приема картата, има такса. И май тази таксичка е от българската банка ...

Тази такса е за проверка на картата и ще ти ги върнат,спокойно.Само са блокирани,не са изтеглени.Ще ти ги възстановят,а това зависи от банката,срокът е между 15 и 45 дни.

# 61
Обемните поръчки се смятат на обем, а не на тегло. Т.е. смята се по-голямата сума от обем и тегло. За дрехи и леки предмети е нормално да се смятат на тегло.

Ние сме си поръчвали доста тежка ограда от амазон и я поръчахме директно, по-изгодно е, особено ако предмета е по-скъп. Ако има проблеми с поръчката може да го върнеш, а с посредник е голяма разправия.

# 62
http://www.matalan.co.uk/fcp/product/fashion-to-buy-online/Young … trList=Dept,brand

момичета получих тази рокля прекрасна е-само се чудя дали да не пусна по-малък р-р
та  ако някой се  интересува аз имам р-р 2-3год

# 63
  • София
някой да е поръчвал това яке и да има размери за 6-7 г?
http://www.clothingattesco.com/coats+jackets/f+f-padded-jacket/i … coats-and-jackets

# 64
Моята одисея с get the label май приключи. Получих и-мейл, че нещата ми са тръгнали, но сумата която е била натрупана от неосъществени транзакции не ми е възстановена. Всяка неуспешна транзакция ми е таксувана по 1, 95 и така след 10-на, сумичката е 20 лв. Според get the label са си дръпнали само стойността на поръчката. Другата седмица отивам в банката да питам каква е тази такса. Ясно ми е, че няма да ми възстановят парите, пиша, за да ви предупредя да внимавате. В крайна сметка се отказа, че когато сайта не ви приема картата, има такса. И май тази таксичка е от българската банка ...
Благодаря ти за информацията !   bouquet
Тази такса е за проверка на картата и ще ти ги върнат,спокойно.Само са блокирани,не са изтеглени.Ще ти ги възстановят,а това зависи от банката,срокът е между 15 и 45 дни.

# 65
  • София
Малко късничко да се включа и аз в една от любимите ми темички
Да видим този черен петък какво ще ни донесе

# 66
Здравейте!
Значи "черният петък" е на 25.11, доколкото разбирам, така ли?

Искам да попитам на ZARA кога са намаленията, и как става регистрацията? Като не приемат БГ карти, да напиша адреса на превозвача ли?

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 09:32 от nikita_m

# 67
инкс,
миналата година по това време Некст имаха опция "изпрати подарък" на, не помня точно, до 10, мисля, различни адреса. Провери, дали и сега са пуснали тази опция за коледни подаръци. Ако да, ще можеш да се възползваш от картата на твоя човек. Wink
Това как може да се провери? Като си регистриран, така ли?

# 68
  • Пловдив
Черният петък е от 21 до 25 ноември,така пише в амазон.

# 69
  • София
Виждам, че тук обсъждате пазаруване от различни английски сайтове и бих ви помолила да споделите, ако сте поръчвали от Shadestation.co.uk - сайтът предлага очила и часовници предимно  Rolling Eyes Притеснявам се да направя поръчка на сляпо, тъй като не става дума за малка сума съвсем.  bouquet

# 70
  • Софето
Здравейте!
Значи "черният петък" е на 25.11, доколкото разбирам, така ли?

Искам да попитам на ZARA кога са намаленията, и как става регистрацията? Като не приемат БГ карти, да напиша адреса на превозвача ли?

Не съм много сигурна, но имам спомен че Зара пускат доста късно намаленията, може би след НГ  Thinking. А за поръчка не мисля че има смисъл, цените са еднакви и тук, ако не приема БГ карта само с посредник се поръчва.
А за този "черен петък" не знам колко е известен в Европа, от миналата година в Мадъркер намаленията почнаха около 8-9.12 а в М&С 25.12. Ако поръчвате за Коледни подаръци най-добре до края на ноември, че след това са големи нерви дали ще пристигне. Удължават се доставките до 2-3 седмици, плюс седмица две до БГ и ..... ooooh!.

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 14:02 от *MALENA

# 71
Да,и аз се записвам да следя с интерес "черния петък"
Да попитам момичетата с повече опит в пазаруването от къде купувате екипи за ски,трябват ми за момче и за момиче.

# 72
  • София
Момичета, искам да поръчам часовник за мъжа ми и бих искала да ви попитам освен от този сайт http://www.watchshop.com/  друг по-популярен има ли?
Предварително ви благодаря   bouquet

# 73
в амазон скоро имаше някакви намаления на часовници...  Rolling Eyes

# 74
  • София
Момичета, искам да поръчам часовник за мъжа ми и бих искала да ви попитам освен от този сайт http://www.watchshop.com/  друг по-популярен има ли?
Предварително ви благодаря   bouquet
Можеш да погледнеш и в Амазон там даже са и по евтини.Ето примерно този модел  http://www.watchshop.com/mens-police-navy-mf-watch-12777jsbs-02ma-p99939493.html

Общи условия

Активация на акаунт