Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 729
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
http://secretsales.com
Koлко е доставката от този сайт?Приема ли бг карти?
Благодаря!

# 46
А сега де - "черният петък" не е ли в САЩ? Ако и английските магазини го "празнуват" наистина ще трябва отпуска за 25-ти, давайте да правим петиция да го обявят за неработен ден Joy

И един такъв въпрос ако мой близък прати с английска карта поръчка от Некст, но на мое име на адрес на посредник - ще стане ли или трябва да съвпадат билинг и шипинг?

# 47
  • Düsseldorf
Ейй, това звучии добре, аз откога пазарувам онлайн, пък да не съм го и чувала това за черния петък...
А сериозни намаления ли се очакват, и най-вече на всичко ли или на определени артикули, примерно само на стари колекции?

Черният петък важи за всички магазини.

# 48
инкс,
миналата година по това време Некст имаха опция "изпрати подарък" на, не помня точно, до 10, мисля, различни адреса. Провери, дали и сега са пуснали тази опция за коледни подаръци. Ако да, ще можеш да се възползваш от картата на твоя човек. Wink

# 49
http://secretsales.com
Koлко е доставката от този сайт?Приема ли бг карти?
Благодаря!
Варира, в зависимост от поръчаното, ако съдим по написаното тук:
http://secretsales.com/deliveries/
Delivery costs
Delivery to a UK address
Ordered from one sale: £4.50
Ordered from two sales: £5.50
Ordered from three or more sales: £6.50

Пише, че ако те покани приятел, получава 10 п  Peace

# 50
# 51
KD shoping изпращат ли и-мейл, когато пратката се получи на английския адрес?

# 52
Здравейте,момичета!Някой може ли да ми каже Boots дали имат доставака до България?

# 53
  • у дома
Някой може ли да ми помогне какво означават годините ,посочени на тези топлинки http://www.clothingattesco.com/shoes+boots/thomas-the-tank-engin … a0zIAJGWqlJSXkNl3 - в смисъл на кой номер отговарят  newsm78
Ами то отстрани до номера има size guide. Най-малкото е 33-34 (8-9 години).
Благодаря,но изобщо не съм сигурна,моят деветгодишен син носи 38 номер,а петгодишният носи 31-ви,та това с годините ми звучи несериозно и по-скоро питам има ли някой да е купувал обувки с такава номерация-по-години?

# 54
За Easy2Buy - аз си бях пуснала поръчката още преди да го свалят сайта за профилактика и те ми пратиха е-мейл като ми пристигна тук, така разбрах, че мога да отида да си взема нещата.
Малко е странно това с профилактиката - вече поне 1 седмица е така, иначе са много точни хората.
Малко имахме проблем с количката, т.к. кашона беше 17кг., а на техния сайт пише, че за пратки над 20кг се смята по друга тарифа и бяха написали на кашона с маркер 39кг обемно тегло и ни го смятаха като 39 кг. Така за количката платихме 65лв за доставка вместо 25...  и въпреки че го мерихме в офиса им кашона и се видя, че е 17 кг. те казаха - еми толкова са ни го написали, нищо не можем да направим....  ooooh!  Като изключим тази изцепка останалите неща са присигали без проблем досега.

А за този black Thursday трябва ли някакъв специален код за да се ползват отстъпките или всичко ще си е официално на по-ниски цени и ще може да си се поръчва директно?  newsm78

# 55
A_vagabоnd,
доста сериозна изцепка, бих казала. ooooh!

Този "черен петък" е наистина черен. Пресуших всички налични в mytoys и сега само ще се облизвам, като дете в сладкарница.  Laughing

# 56
Моята одисея с get the label май приключи. Получих и-мейл, че нещата ми са тръгнали, но сумата която е била натрупана от неосъществени транзакции не ми е възстановена. Всяка неуспешна транзакция ми е таксувана по 1, 95 и така след 10-на, сумичката е 20 лв. Според get the label са си дръпнали само стойността на поръчката. Другата седмица отивам в банката да питам каква е тази такса. Ясно ми е, че няма да ми възстановят парите, пиша, за да ви предупредя да внимавате. В крайна сметка се отказа, че когато сайта не ви приема картата, има такса. И май тази таксичка е от българската банка ...

# 57
  • София
мацки, дали може да ми кажете дали има някакъв код за безплатна доставка до английския адрес от АСДА?

а това за черния петък и аз ще го следя:-)

# 58
  • Варна
на easy2buy май това им е практика, и на мене ми се е случвало същото  ooooh!

# 59
Момичета,ако някой пуска поръчка от Некст,моля да ми пише на ЛС, искам да ме включи с един артикул  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт