Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ще пускам за първи път от Теско. Има ли хитринки, за да мине поръчката? На билинг адрес пиша адреса на превозвача, нали?

# 211
И на двата адреса - този на превозвача. Бяха дали код за първа поръчка, виж в темата с кодовете от английски сайтове.

Edit: 15% off for New Customers using eCoupon @ Tesco Clothing
 STYLES

# 212
  • София
Много ти благодаря Grinning Дано стане!

# 213
  • In The Middle Of Nowhere
Не знам тук ли подходящата тема да питам нещо за Габко?
Искам да попитам тези, които ползват за доставка Спиди с преференция в цената, спазват ли се цените на сайта на Г?
И получвате ли смс за доставка от Спиди/когато имате пратки с тези цени за доставка/?

# 214
Не знам тук ли подходящата тема да питам нещо за Габко?
Искам да попитам тези, които ползват за доставка Спиди с преференция в цената, спазват ли се цените на сайта на Г?
И получвате ли смс за доставка от Спиди/когато имате пратки с тези цени за доставка/?
Да, да.
СМС получавам, само акъ съм дала правилно номера си в системата на Спиди...по едно време спряха да идват СМСтата и установих, че вместо нормално да пиша номерът съм писала 00359 ххх, а то искало или + или 1 нула само, бе не знам какво искало, но не получавах СМСта, в офисах се разбрахме със служителката и жената ми звънеше при доставена пратка на мое име, докато не коригирах номера, сега вс е наред.
Мин ден за 2 пакета, видимо не тежащи повече от кг, платих общо 4.45 лв (с все наложен платеж).

# 215
Благодаря ти Ани,   bouquet Значи по-цената като гледам явно спазват тарифите за преференциални цени.
А телефона ми е в Габко, не знам те как са го писали в Спиди. И днеска мн ме ядосаха Г, нещо ми врънкат, че първо можело да задържа пратка, пък после не може, пък ми казват, че съм задържала, пък после, че съм нямала задържана пратка при тях, надявам се да не ми тропнат магазията от 5 лв.

# 216
  • Варна
Скоро беше станало на въпрос за Gap. Става ли да се поръчва с БГ карти или не, че в момента има хубав код от 30 %? Някой дали е пробвал, за Gap.eu е кода, от щатския мисля, че си имаше доставка до България.

# 217
А телефона ми е в Габко, не знам те как са го писали в Спиди. И днеска мн ме ядосаха Г, нещо ми врънкат, че първо можело да задържа пратка, пък после не може, пък ми казват, че съм задържала, пък после, че съм нямала задържана пратка при тях, надявам се да не ми тропнат магазията от 5 лв.
Аз имах пратка, която седя при тях повече от месец, но не ми начислиха нищо отгоре  Peace

# 218
Аз имах пратка, която седя при тях повече от месец, но не ми начислиха нищо отгоре  Peace

Ясно, значи аз съм се вързала. Сега ще получвам всеки ден по 1 пратка. Не знам защо им е тая опция за задържане, като не я разрешават.

# 219
Момичета,
Може ли някоя от вас да ми каже, понеже досега не съм ползвала посредник, ако поръчам на английския адрес на Габко няколко пакета, те всеки отделен пакет ли ще ми го таксуват на 2.20, или като пристигне поръчката общо се калкулира спрямо килограмите /искам да си поръчам едни силиконови калъфчета за телефона, а те тежат сигурно 10 грама, но са от различни продавачи/

# 220
... въобще, ако са няколко отделни поръчки в разстояние на ден, два как ги смятат транспортните?

# 221
... въобще, ако са няколко отделни поръчки в разстояние на ден, два как ги смятат транспортните?

От Габко специално получих в една и съща пратка пакет в кашон и още един пакет отделно и ми ги начислиха като два отделни пакета. Съответно Спиди ми ги сметнаха също като два пакета, и още по-зле, единия - кашона - тежеше 4.300, и габко и спиди го бяха закръглили на 5кг, а от спиди го таксуваха като пратка над 5кг  #2gunfire

И двата пакета бяха от спортсдирект, просто забравих някои неща и ги пуснах след ден-два. И в двата пакета имах и каталог от спортса по 1.400кг. В крайна сметка платих общо към 35лв след едномесечно чакане  Crazy Да ги бях пуснала директно.

# 222
Цитат
От Габко специално получих в една и съща пратка пакет в кашон и още един пакет отделно и ми ги начислиха като два отделни пакета. Съответно Спиди ми ги сметнаха също като два пакета, и още по-зле, единия - кашона - тежеше 4.300, и габко и спиди го бяха закръглили на 5кг, а от спиди го таксуваха като пратка над 5кг  #2gunfire

И двата пакета бяха от спортсдирект, просто забравих някои неща и ги пуснах след ден-два. И в двата пакета имах и каталог от спортса по 1.400кг. В крайна сметка платих общо към 35лв след едномесечно чакане  Crazy Да ги бях пуснала директно.
Благодаря, ти scarly
Предлагам да атакуваме чуждестранните сайтове с предложения за директна доставка до България, много ми е сложно с тия посредници...

# 223
По отделно ги таксуват в отделните курсове. И аз питах наскоро същото и ми казаха, че по- отделно ги теглят. Предполагам, че тези от един курс са заедно.

# 224
Няма да атакувам никакви чуждестранни сайтове с директна доставка, защото не си получавам нещата заради крадливите ръчички на БГ пощи. По-евтино и по-спокойно ми е да си ги чакам с посредника. Поне нищо не ми се губи.
И освен споменаваните на последните 10 страници Г., има и много други коректни фирми!

Общи условия

Активация на акаунт