Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
  • София
miss_74, миналата година Никол имаше такива флип флопки, същите цветове бяха дори, със същите цветя ... едно листенце не падна  Peace
Весело посрещане на Новата Година и от мен - дано ни донесе много здраве, късмет и разбира се успешни покупки на всички  Wink  Hug

# 586
От Маталан май може само с посредник.  Rolling Eyes
Трябва да се премести на първа страница в сайтовете, в които МОЖЕ да се плаща с бг карта. Получих три поръчки, още три са на път. Никакъв проблем с плащането.

# 587
miss_74, миналата година Никол имаше такива флип флопки, същите цветове бяха дори, със същите цветя ... едно листенце не падна  Peace
Весело посрещане на Новата Година и от мен - дано ни донесе много здраве, късмет и разбира се успешни покупки на всички  Wink  Hug

Благодаря ти мила,значи ще поръчам и тях и без това всяка година и поръчвам по 3 чифта сандали от Некст,значи тези ще са третия чифт  Laughing  Laughing

# 588
  • Някъде там...
От Маталан май може само с посредник.  Rolling Eyes
Трябва да се премести на първа страница в сайтовете, в които МОЖЕ да се плаща с бг карта. Получих три поръчки, още три са на път. Никакъв проблем с плащането.

Това е прекрасна новина.  Mr. Green Ще се пробвам и аз, винаги съм харесвала детските им дрешки, но не ми се занимаваше с посредник.

# 589
  • Sofia
Добре де, как пазарувате от английския некст?
Харесах си две неща, чета тук, че само с посредник става, влизам с сайта на габко и там пише, че не правят поръчки от некст?
Защо така? newsm78

# 590
Добре де, как пазарувате от английския некст?
Харесах си две неща, чета тук, че само с посредник става, влизам с сайта на габко и там пише, че не правят поръчки от некст?
Защо така? newsm78
www.nextdirect.com

# 591
  • Sofia
Мерси, но там няма намаление.
Аз искам да си купя от английския некст.

# 592
  • Варна

http://britanyserv.webs.com/

# 593

На първа страница има списък на повечето посредници. Избери си от там и ги попитай доставят ли до София. Има такива, които доставят, освен Гъбите, с които явно вече си запозната.

# 594
Честита Нова година!!!
Аз използвах Kdshoping за последната ми поръчка от Некст,и съм много доволна от тях. Изпратиха ми поръчката с Еконт,но имат и офис в София.Напоследък замених Габкото с тях.

# 595
ЧНГ момичета, да сме живи, здрави и много обичани!
Имам едно питане към тези които са си купували ботуши G-STAR RAW -  дали си отговарят на номерацията или са умалени.
Благодаря

# 596
Allby, брат ми си купи преди 20 дни обувки от тази марка и са му точни - уникално изпълнени и много красиви. Купи си неговия номер по английската номерация.

# 597
Благодаря, много paloma x.

# 598
аз ползвам the win, но имат минимална сума за пазаруване 50 паунда
КД също приемат поръчки от Некст
Имай в предвид, че има доставка до английския адрес - 4 паунда

# 599
  • Варна
Аз отскоро ползвам Бритс Варна, те приемат поръчки за next, a освен това правят и общи поръчки като делят доставката на участниците. Ако не се лъжа за next има почти всяка седмица.

Общи условия

Активация на акаунт