Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 524
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ани, мислиш ли че Естер ще се яви в сериала?  newsm78
Би било интересно... все пак била е историческа личност, служила на Хюрем и на Сафие султан, преживяла е доста била посредник в много тъмни тайни...  newsm78

# 556
От това, което знам е била активна фигура и не виждам причина да не я включат. Сигурна съм, че Мерал няма да я пренебрегне.

# 557
Хм... дано... ще видим де...  Mr. Green

# 558
Скоро четох в страницата на феновете на Филиз Ахмет, че е имала операция, заради която през 2 сезон тоалетите и са все около врата.

# 559
Така ли било... Е може и след време да я изкарат от сериала, ще ми е жал... но много предателски постъпи в последна серия.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 17:16 от Kordelia

# 560
И аз мисля, че със снощната серия подготвиха излизането на Нигяр калфа от сериала. Хатидже я изгони, а предателството и няма да остане неразкрито от Хюррем. Така, че за нея вече няма място никъде.

# 561
petkana ,благодаря за изчерпателната информация. Peace
Всеизвестен факт е,че има такъв синдром,даже мисля,че по онова време % на засегнатите бебета е бил по-голям.
Помня,че една вечер по времето,което дъщеря ми имаше колики,бях заспала,а тя в/у мен.Беше около едномесечна.Ужасно много се стерснах като се събудих.Господ ни е пазил...Не ми се мислеше ако бях мръднала съвсем малко,пода е теракот. ooooh!

# 562
Колко е хубаво, когато човек е влюбен. Радостта струи от цялото ти тяло.

# 563

A little gift and my hugs for all of you. Have a nice evening !     Hug Hug

# 564
# 565
И аз мисля, че със снощната серия подготвиха излизането на Нигяр калфа от сериала. Хатидже я изгони, а предателството и няма да остане неразкрито от Хюррем. Така, че за нея вече няма място никъде.
Много ми харесваше Нигяр, но това снощното е непростимо... Никой не я дърпа за езика...  Crossing Arms
но поне снощна серия имаше екшън, живец който да ти държи пред екрана... отдавна не се случва...

# 566
Нигяр не можеше да реагира по друг начин -  спасява човека когото обича.  Тя се появи много рано и много силно във филма и за мен още не си е намерила мястото в сценария. Първоначално предвидената й роля вероятно е по-малка, но се оказа, че има много силно присъствие, много запомняща се актриса е, с много висок рейтинг и това не може да не се използва от създателите на филма. Има такива случаи във филмовата история и много ми се иска нейната роля сега да  започва.

# 567
Искам да пусна клип с приспивната песен на Хатидже. Имам и текста на турски. Ако някой иска да го преведе мога да му го пусна на лични.

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 22:18 от anna3com

# 568
Сега виждам,че Хатидже е заспала,не бебето както си мислех първоначално...
Думите на Ибрахим в последната сцена"Искам да ви покажа нещо.Това е било на художника Лео.Мисля,че е нещо като дневник.Хюррем султан,вие знаете руски.Бихте ли го превели?!"

# 569
Емели, благодаря ти   bouquet  Hug И аз така разбрах, че това е дневник на Лео.

Общи условия

Активация на акаунт