10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 620
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • През девет земи в десета
Ние също ще сме компания у дома, тийна  каза, че ще му е по-забавно с нашите приятели и няма да се наложи да го мисля Laughing Всеки ще приготви по нещо, така че няма цялата подготовка да падне на моите плещи. Обмисляхме вариант заведение, но от 60 до 90 лв. на човек ми се струват много за една вечер, като в куверта влиза само чаша шампанско и 100гр. твърд алкохол. Не че аз пия, нито пък Станислав е голям пияч, но пак е много Thinking и се отказахме.

Гого няма проблеми с лягането, до 10,30ч. е загасил лаптопа и в повечето случаи е заспал. Нали цял срок ляга в 8-9ч. и гледа да не си разваля режима.

# 451
Весело посрещане на Новата година!
Много топлина и светлина в домовете ви. Hug

# 452
  • София/Осло
Весело посрещане на новата година, момичета !
Бъдете здрави, вие и вашите семейства !  Hug

# 453
  • София и там където не се пуши
Честита ви НГ, да сте живи и здрави и много щастливи.

# 454
Честита да е на всички!
Здраве, светлина и хармония, сбъдване на мечтите... и по-дребните желания  Simple Smile   !

# 455
  • Sofia
Снежна, красива,
влюбена, щастлива,
успешна, доволна
и много ползотворна
НОВА 2012 ГОДИНА
да бъде за всички! ♥

# 456
# 457
Честита Нова Година, момичета!
Да сме здрави и късметлии, да се сбъднат всички мечти - наши и на децата!
Ние отново стягаме трапезата - днес за имения ден на Васко. Наздраве на всички! cheers

# 458
Честита Нова Година !!!
Много здраве и късмет на всички ,
 Нека новата година бъде
Една  нова година – за много мечти !
Една цяла година – за много успехи !
Целувки от мен  !

# 459
За много години!

Здраве, щастие и късмет ви желая през тая година!

# 460
# 461
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Пожелавам на вас и близките ви много здраве и късмет! Бъдете заобиколени от доброта, топлина и любов! Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!

# 462
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, МОМИЧЕТА!!! НЕКА ВСИЧКИ НИЕ, НАШИТЕ ДЕСЕТОКЛАСНИЦИ И ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВАТА НИ БЪДЕМ ЗДРАВИ, УСПЕШНИ И ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ 2012!!!

# 463
  • София
Честити да сме през новата 2012! Кой каквото иска- това да получи! Спокойна и благодатна! И здраве, много здраве на всички! Hug
На Васильовците - здраве и късмет!   bouquet
Нашият син отказа да дойде с нес на площада, остана си пред ТВ-то. Преди това беше в голяма дилема дали да ходи с негови приятели на купон, но баща му го разсърди, че не бил го уведомил за намеренията си по-рано. И така остана с нашия купон. Беше му безкрайно тъпо, на дъщеря ми - също, въпреки че не го изразиха гласно, но аз си ги познавам. Имаше раздвижване само когато се упражняваха в разни пироефекти.  Simple SmileТова в резюме за новогодишната нощ. Аз се чувствах много добре  Laughing

# 464
  • There I was on a July morning
Честита новата 2012 година!  newsm24

Да е спорна и благодатна! 
И нека доброто настроение бъде с вас!

Честит имен ден на именяците! Да им е живо и здраво името!

Общи условия

Активация на акаунт