10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 495
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Класните вече са направени. Оформените са малко, просто моят синковец има еднотипни оценки и не е отсъствал, той е по-скоро изключение.

# 541
Имаме ли дами в темата, чиито деца посещават курсовете по немски език в Гьоте институт?
Интересува ме дали Гьоте институт почиват по време на ученическите ваканции или децата си имат редовни занятия по немски език?

# 542
  • През девет земи в десета
Веси, при нас класните минаха още декември месец, преди ваканцията. Моя син също е оформен почти по всичко, успеха се очертава да е почти отличен. Ще го изпитват още един път по физика. Математиката сме 5, въпреки отличните знания Whistling, ще видим.....

Тези дни се бях сетила за детето, което пребиха пред строителния техникум, някой има ли информация как е?

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 14:22 от Пиги®

# 543
Ами днес например имаха класно по руски език. Кога ще го проверят пък евентуално ако оценката не е удовлетворяваща да я поправи .Тези учители понякога не съзнават как допълнително обременяват децата ни .

# 544
  • София и там където не се пуши
Аз мисля, че обременените сме ние. Старая се да не мисля за училище. Искам да се изнеса някъде.  Joy

# 545
  • На село
Днес събирам честитки и пожелания! То си е редно и да почерпя, но така и не се научих да вмъквам вкусни и пивки images  Wink. Поводът е, че Маги днес става на 16.

Успехът на девойката за срока няма да е отличен, но поне ще е мн.добър (множко й е даже, предвид времето, което отделя за учене). Някак през последните 2 години нивото на амбициите й взе да спада, което се приема сравнително спокойно от родителското тяло. Има намерения и планове за "след като завърши", които не са особено амбициозни, но поне ни радва това, че си има някаква нейна си картинка за живота. 

Макар и да съм на бебешка вълна през последните три месеца, това си остава темата, която чета с най-голямо удоволствие - и не само заради атмосферата и интелигентно написаните постове на съфорумките. 

# 546
  • България
Маринова честита ти 16-годишна девойка!
Да е здрава и щастлива, желая й любов и късмет!   bouquet

# 547
  • София
Маринова, много здраве, много щастие и късмет на девойката!  Hug
Дано "нейна си картинка на живота" бъде точно такава, каквато си я представя!

# 548
  • Там, където ме обичат
Маринова, поздрави и от мен, с най-добри пожелания за детенце.
Колкото до успеха на моя десетокласник, аз не съм много запозната и се опитвам да не влизам в детайлите. Смятам, че полага много усилич и првкарва много време в четене, а за мен това е достатъчно. Важно е да не се занимава с глупости и да се труди. Ако има нужда от помощ, той си казва. Засега се е наложила само една консултация по немски.

# 549
Маринова, честит рожден ден на детето!
Весело празнуване!!!
  bouquet

# 550
  • България
 Предполагам, че аз съм най-незаинтересованата майка. Не знам какво учи. Единствената ми индикация беше преди седмица, когато я водих на очен лекар. Лекарката каза, че детето чете много. И аз й повярвах Simple Smile. Паралелно с това забелязвам, че няма пропуснат купон. Например РД на съквартирантката й празнуваха 3 пъти; този уикенд се задава РД на друг от компанията, а после следва и нейния /надявам се празненствата да се отложат след изпитите Wink/

# 551
  • София
Маринова, да е жива и здрава госпожицата!
София, нали ти самата казваш, че ще кандидатствате с часовете по извънкласна дейност. Ми,те и купоните се числят към това. Вие сте отличници и по купоните.  Laughing

# 552
  • Sofia
Честит Празник  Hug  Маринова!!!
На  слънчевата Маги и пожелавам много здраве, щастие, любов , сбъднати мечти и винаги да намира време за важните неща в живота.

# 553
  • София и там където не се пуши
Мариновааааа  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Да ти е жива и здрава единствената щерка, много да я слушате.

# 554
  • Sofia
Маринова, поздравления за рожденичката и прекрасното й семейство!
Много здраве, много късмет и все отлични оценки в живота!   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт