10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 508
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Маринова, честито за празника на щерката. Да сте живи и здрави цялото семейство.
При нас приключиха с контролни и класни, но има неясноти около крайните устни оценки, а оттам и за срочните такива.
Моето жуже  взе да се втелясва по облеклото си, в което няма лошо, ама ме досмешава като си помисля, че само до миналата година се сърдеше на подарък дреха и не го считаше изобщо за подарък.

# 556
Честит Рожден Ден и от мен на щерката на Маринова. Да е жива, здрава и да стигне там на където е тръгнала.

Единствения, който се интересува как ще приключи срока съм аз. На младежа хич не му пука. Пунтира ми някаква заинтересованост и толкоз. За него в момента е важно да издържи тестовете във футбола. Започна зверската зимна подготовка. Тичане, като за маратон, слизане и качване на стълби, занимания с медицински топки и т.н.. А утре най-накрая ще поиграят и футбол. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.   

# 557
  • Там, където ме обичат
Предполагам, че аз съм най-незаинтересованата майка. Не знам какво учи.
SofiaV,  ако не си ти, да ни информираш, не знам какво бихме правили  Hug newsm20
А такива като мен, направо трябва да си посипят главата с пепел. Embarassed

# 558
  • На село
Благодаря ви за хубавите пожелания към Маги, момичета!
Здрава да ми е... пък все някога ще излезе от пубертета  Joy

# 559
Ехааа, имаме си тинейджърка Маринова с рожденичка тинейджърка. Grinning
Да ти е жива и здрава и много щастлива.  bouquet Да има повече мечти и да ги сбъдва една по една.

Аз продължавам да сънувам този "кошмар"...че съм бременна с четвърто. ooooh!

Иначе се възхищавам искрено на Маринова и Кабо Алма, дръзнали да имат по-пълна къща от моята!  bouquet

# 560
  • През девет земи в десета
Маринова, да ти е жива и здрава госпожицата!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Аз нещо леко взех да се сбърквам покрай контузията на мъжО, уж се оправям, но започнах да пропускам важни неща, което не е добре Whistling

За срещата в Перник нищо категорично не мога да кажа, засега сме ден да мине, друг да дойде.

Госпожата ни по математика казала, че и 4-ка може да остави на синковеца, въпреки че има само една, другото са 5-ци. Не виждам смисъл, това не е стимул да учат повече и дори да научат какво от това, като на финала няма да има равен старт с децата от някое обикновено училище, които ще имат 6-ци в дипломата. Откъдето и да го погледнеш, трябва да изкара 7-ци на приемните изпити  след това,за да изравни резултата Laughing

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 23:32 от Пиги®

# 561
Момичета, не виждам особен интерес към срещата. Чудя се дали да се обидя! newsm78 Аз идвам почти всеки път, а пътят от Перник до София е точно толкова, колкото от София до Перник.
Ще изчакам до понеделник и във вторник ще резервирам.

Среща - 28.01.2012 г. в Перник

Дороти - 3 майки с 1 тийнейджър
Нощна птица - с две тийнейджърки
и моя милост

Засега сме осем. Ако бъркам, поправете ме.
Ще направя резервация за 15:30 часа. Сутринта на 28.01.12 съм в София и ще пътувам с влака в 13:20 часа.  Предлагам да се срещнем на Централна гара в 13:00 часа.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:35 от Душко Добродушков

# 562
Аз имам интерес, но в събота съм на работа. А точно в тази неделя, която ми остава свободна, ще имам гости.
Вече втора година мисля сериозно да посетя Кукерския празник, но не успявам, естествено.
Кажете, как мина?
Съботното работене е лоша работа Sad .

# 563
  • София

Момичета, приемете това като почерпка за вече не съвсем радостния повод - "помъдрях" с още една година. Тортата я избрах тематично - пожелавам си малка спретната къщурка......... Мечтите са безплатни.

ЧРД на дъщерята на SofiaV. Да бъде много щастлива и все така добра  (особено в извънкласните занимания - според мен е важно и това). Нали сме астрални близначки и я запомних.

# 564
  • София
prekrasna, все така прекрасна! И сбъдване на мечтите!   bouquet
ЧРД на хубавицата на SofiaV. Много здраве и много щастлива и доволна от живота!   bouquet

# 565
  • България
 prekrasna Честит Рожден Ден!  Hug
Да си здрава, щастлива и винаги желана! Помъдряването винаги е за предпочитане пред оглупяването Wink

Да ви почерпя и за моята 17-годишна девойка.

# 566
  • гр. София
Поднасям най-искрените си пожелания на прекрасните рожденички!

# 567
  • Sofia
Честит Рожден ден на Прекрасна с пожелания за здраве и много любов!!!
Софи, Честита ти 17 годишна девойка, да ти е жива и здрава!Пожелавам и много любов, щастие и късмет!!!

# 568
  • София
Софи, да ти е жива и здрава девойката! Все така умна, хубава и сърдечна!  bouquet
Прекрасна, честит рожден ден! Бъди жива и здрава и мечтите да се превърнат в реалност!

# 569
Прекрасна, честит рожден ден! Дано мечтите ти станат реалност!   bouquet
София, много здраве и късмет на девойката!  bouquet

Дороти, Нощна птица, да резервирам ли?

Общи условия

Активация на акаунт