10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 452
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, в този сезон на падания, някой да може да услужи с детски патерици за момче 130 см високо? Детето е едно от 8-те деца в семейството, хората си ги гледат много хубаво, но съвсем излишно е да купуват патерици.

# 496
Ani_neli
къде учи момчето ти и каква паралелка е
питам защото спомена за биология
моята е биология и химия в природоматематическата в търново
пишат ли теми  по биология в училище
ходите ли на частни уроци

Мами да питам децата ви имат ли таблет
ние взехме на нашата за Коледа
и сме доволни
стои си на него чати си но и учението не загърбва

# 497
  • България
 Моята има лаптоп и таблет не й се полага!  smile3513
 Девойката от днес е на курс по испански. Каза, че в училище не й е достатъчно. Сега чакам отзиви.
 Малкият снощи ми каза, че много обича да мрънка. Това отдавна го подозирах, но самопризнанието е важно нещо  Joy Joy Joy
 Мен ме мързи ужасно, но се появиха бдителни клиенти и ме ръчкат, може пък и пари да дадат Wink. В нашата къща контузената бях аз  newsm61. Ударих си кутрето на крака, ама ако знаете как боли, а и с обувките беше сложно - ставаха ми само ски-обувките и едни маратонки  Joy Joy Joy
 Ние няма ли да се гледаме? Само не ми споменавайте Сурва, че това хич не ме влече!

# 498
  • София и там където не се пуши
Момичета, в този сезон на падания, някой да може да услужи с детски патерици за момче 130 см високо? Детето е едно от 8-те деца в семейството, хората си ги гледат много хубаво, но съвсем излишно е да купуват патерици.
Имам и такива.

# 499
децата ви пушат ли
моята не
поне не ми е казвала и не съм я усещала

# 500
  • България
Dorothy за пореден път казвам, че животът ми в отглеждането на децата и тяхното образование се дели до срещата ми с теб и след това!  Hug

# 501
 SofiaV, защото съм плюшкин  Joy . Все събирам, да не му потрябва нещо на  някой.

# 502
  • България
Да, но поне знаеш къде какво можеш да намериш Simple Smile.

# 503
Еее, разчиствам лека полека. Сега супер ни дойде един съсед с бус, който ни изчисти от дървета събирани с години в мазето на родителите на съпругът ми, а в момента сме подпукали и общите мазета при нас - махаме дървенариите и ги кара на чичо му, който гори печка . Ама това нещо като спорт, защото един бус като напълни максимум седмица изкарва чичото. Абе прецакахме циганите отвсякъде. Ако бяха ангажирани мъжете с работа, нямаше да чистят, а и нямаше да се набоде моят мъж с пирон. Сега се боря със строителни материали по общите части, отдавна станали на камък.

# 504
  • През девет земи в десета
Аз имам патерици, но са за ръст 170.

Не иска да лежи в болница моя мъж и това е, не дава да се издума, мъчим се у дома, но то пък иначе щях да тичам на свиждане всеки ден, сега поне тичам към къщи.

Дадка 95, синът ми си има лаптоп, даже два, един нетбук и един 15,4-инчов и не му се полагат повече екстри. Не прекалява, затова не го контролирам, сам си налага контрол. Не пуши със сигурност, тъй като моите деца никога не са се страхували да ми казват каквото и да било. Не ходи по купони, не му е интересно, ние не го спираме.
Учи в природо-математическата гимназия, но честно казано какво пише и учи нито знам, нито ме интересува Embarassed, аз гледам само крайния резултат. Ходи на училище с желание, значи му е интересно.

# 505
  • София
dadka95, добре дошла!  Hug
За биологията - не ходи на уроци, пише теми в края на всеки срок, които са по-скоро като презентации - с картинки и текст. Темите са най-разнообразни, вкл. и медицински проблеми. Моят син си пада по зоологията и си избира все в тази област. Основно ги натскат в билогия и химия (часовете са повече отколкото в нормално училище, макар че той е в паралелка "биология", но те двете науки си вървят комплект). Има само компютър, но ползва и лаптоп. За друго не е имал желание. Дори отхвърли предложението на баща си за ай-фон, нещо което мен безкрайно ме учуди. Не пуши, тъй като аз съм отвратила децата си от този гаден порок, поне на този етап. Като ме гледат миризлива и зависима, въобще не проявят желание.
Искам среща, момичета!  smile3513 newsm44 Какво ще правите през уйкенда?

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 13:56 от Ani_neli

# 506
  • София
Момичета, моля да ми прошепнете някое име на добър офталмолог. Нашият замина за чужбина, а синът ми трябва да ходи на профилактичен преглед и да сменя лещи. Много мразя така. Тъкмо свикнеш с някой, ходиш при него години наред и сега изведнъж - изненада! Моля тези, които имат подобни проблеми, да споделят. То и аз съм си за преглед, ама...

# 507
neli ani
az имах предвид дали пише уроците от учебниците по биология като теми
имам предвид темите от конспекта по биология за кандидатстване в медицински университет
и всущност той с това ли ще кандидатства

# 508
  • София
dadka95, сега те разбрах  Embarassed Със сигурност не развива теми по уроците от учебника. Няма никаква идея какво би учил след 2,5 години. Практиката показва, че подготовката за изпита за медицина трае около 2 години, т.е. основно в 11 и 12 клас. 10-ти не е ли малко раничко? Знам ли.  newsm78 В класа на сина ми има деца, които вече са заявили, че ще кандидастват медицина, но никое от тях не учи допълнително на този етап. Това поне си говорихме родителите на последната родителска среща.

# 509
при нас се подготвят за кандидатстване и пишат теми още от 8 клас
вашите деца ще ходят ли  на олимпиадите по химия физика и биология
моята странно но утре след часовете е на физика
а в събота сутринта на химия
на 4 февруари на биология

Общи условия

Активация на акаунт