Любители на кучета-24

• 39 186
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
момичета относно моя проблем с коша - той е с капак,но е от тези които се въртят и общо взето все едно го няма този капак  Laughing много сме изобретателни и напоследък откривам,че сме и лакоми.Моят сладур днес го хванах да си хапва най-доволно парче кора от дърво/понеже сме с камина и е паднално на земята/.С мъжа ми се смяхме,че ще го пращаме към горските  Joy

# 361
Здравейте, моята териерка се разгони и сега навсякъде има капчици кръв. Вие какво правите вашите женски красавици в такъв момент??

# 362
  • София
Здравейте, моята териерка се разгони и сега навсякъде има капчици кръв. Вие какво правите вашите женски красавици в такъв момент??

Аз нищо. Първия път беше по-мръсно, защото не знаеше как да се поддържа самичка, втория път мина без да го усетим, само одеялцето го бях покрила с една стара кърпа, че после няма изпиране. Пазиш я от мъжки кучета, т.е. разходките само на повод, около месец  Peace

# 363
Да,нашата винаги я разхождаме на повод. Ние й слагаме едни гащички ама те  много я дразнят Sad

# 364
  • София
Това беше преди 6 месеца. Справяхме се криво-ляво с тези гащи.
Сега очаквам второто разгонване, нямам идея как ще е, но имам
приготвени нови гащи, защото старите бяха изядени.  Laughing

# 365
  • София
Ето ни и нас:  Бъди вече на 4 мес. във вихъра си на Боянското езеро:

# 366
  • София
Ехаааа...  Heart Eyes

# 367
mariyka прекрасен е  Heart Eyes
[imghttp://][/img]
Ето ни и нас  Laughing

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 14:05 от zuzka88

# 368
И моята госпожица е със същите гащи...Ама тя още не ги е изяла Simple Smile

# 369
Кога порасна толкова Бъди   Heart Eyes
На мен Тара ми малее нещо за трите си месеца.   newsm78  Иначе на кг. добре го дава. Посхемата на вета е съвсем в норма - 7кг.   Hug

# 370
Бъди....като малко мече в гората Hug
Гушкайте го докато можете.После ще се пазите да не ви отнесе като вихър Grinning

# 371
  • София
Кога порасна толкова Бъди   Heart Eyes
На мен Тара ми малее нещо за трите си месеца.   newsm78  Иначе на кг. добре го дава. Посхемата на вета е съвсем в норма - 7кг.   Hug

Нали е госпожица, затова е по фина.  Wink
И Бианка е маломерна.
Загубих надежда, че ще наедрее.

# 372
  • Варна
Прекрасен, прекрасен Бъди!

zuzka88, добре дошли. Много е напет!

Feeling и на мен ми се струва малко лекичка момата. В българските сайтове не дават таблица за препоръчителни мерки, но виж какво дават братята руснаци  Simple Smile

http://retriever.com.ua/stranici_site/poleznoe_promeri_1.htm

# 373
  • София
Според тази таблица моята кучка е с 10 кг. под нормата ...
Нещо леко е сбъркана.

# 374
  • София
Бъди....като малко мече в гората Hug
Гушкайте го докато можете.После ще се пазите да не ви отнесе като вихър Grinning

Вече ни отнася! Дава да се гушка само докато е сънен - типичен тийнейджър!

Общи условия

Активация на акаунт