Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 117

• 135 801
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Благодаря за коментарите на Rumi_T , ani_d, Mishoka, Леля Ог, ditsan, Ванилия Мадагаскарска, hrisiv, ИСКРА, van444eto, иглика333, Tatitt, Valeria, МаринаД  Hug
Rumi_T много ми хареса тортата ти, девойката е чудесна, роклята, прическата, лицето и сърцето са много красиви
ani_d зеленото е праховата боя на Змееборец/Кадемлия 6/, ползвам фондана от блога на Димитрана
Mishoka на всеки се случва да има проблеми  с някоя торта, пък и най- важното е рожденика да си я харесва. И на мен ми предстои да правя кола за братовчедка ми, та се притеснявам как ще стане
Mарая – много готини и свежи торти, особено ми харесаха чантата и джунглата. Голямо благодаря за линка, пуснах си поръчка, да видим какво ще стане. Тортата за годишнината на От извора е много добра, чешмата е чудна
Леля Ог уникални тортички, много ми харесват всичките ти далматински торти, а на тази много е готино как са оцветени етажите и нашийника с катарамата. Октопода е супер готин, един такъв пухкав. Лейката ми хареса страшно много, а за кексчетата и сладките думи нямам, толкова са пипнати и красиви
доня КОПРИВА много торти много хубави, най ме изкефи тортата с голфа и кошницата с маргаритките
fotka изключителна торта, много стилна и нежна, харесва ми борда, цветето, панделката, цветовата комбинация
tunata анимационни или не пуйките ти са много готини, както и цялата торта. Тиквите и панделката също много ми харесват, само подхода с лепилото е малко див  Mr. Green, аз размеквам малко фондан/да стане като каша/ и лепкам или бучвам по една клечка и в тортата  Wink.
Stefina много готина пеперуда, направо не си представям какво напасване и изрязване е паднало, а помошника ти е много усърден
betina33 много готина е пистата двойка, също и тортата Юнайтед
hrisiv Хриси  Hug рампата е направо страхотна, следващият път с един скейтър ще е върха. Бяло сивата ми е любима, прекрасни детайли, прекрасни цветове, шестицата от гердан, червилото, малките чепички, чантите, роклите, просто перфектна, сладките също са много идейни. Ще чакаме тортата с ледена епоха, фигурките са много добри
ИСКРА много стилна и интересна торта
Lux тортата страчиатела изглежда ужасно вкусно
juliaM да ти е жив и здрав сина, с тортата му определено си е струвало забавлението, страхотна е! Много ми харесват динозаврите и вулкана
Ванилия Мадагаскарска много идейна торта, колана е супер
иглика333 много хубав е станал замъка, страшно ми харесват кулите и принцесите. С какво е покрита подложката?
Valeria Колата ти е перфектна, много пипнати елементи, по- изпипана е от оригинала  Wink Прасчо определено ми е понапълнял, че даже мина и на лифтинг/поизрязах му част от гърба  Mr. Green/ явно е прекалил със сладкишите. Аз хубава тортена чиния си имам, но тази подложка ми е супер удобна, особено като трябва да нося някъде тортата  Flutter
Purple много идейна торта, надали някой е забелязал, че ключа е наопаки
МаринаД много красива и нежна торта, прекрасни цветове
Lille (CRLN) бравос за тортата на Алекс, супер е самолетчето
savina_33  аз не съм ползвала този марципан, но съм чувала, че го ползват и за покриване на торти, предполагам и върху бисквити ще стане, каква е консистенцията, може ли да се разточи?
От мен тортичка за един компютърен специалист. Голямо благодаря на Дитсан, че ме светна за молдовете  Hug Голям кеф ми беше да я правя, особено креслото и табуретката  Mr. Green

# 556
  • Sofia
Консистенцията е като на мек маджун, доколкото мога да преценя през опаковката. Не знам дали е трошлив, не съм го отворила.

# 557
Силве тортата е страхотна   bouquet  bouquet  bouquet Бързо казвай и на мен за тези молдове  Praynig От къде ги взе разправяй , за колко ??????????????   bouquet  bouquet  bouquet

# 558
Пепи, с малко закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Нека ти и семейството ти сте живи и здрави!
savina_33 , не мога да ти отговоря, тъй като не съм ползвала бадемов марципан
Lille (CRLN), за втори опит си се справила много добре
МаринаД, много нежна торта! И подложката е много хубава.
Purple, на мен ми харесва тортата. Буквите са много добри!
Valeria, на мен много повече ми харесва захарната кола от оригинала и направи открито заявявам, че завиждам на Свещичката за придобивката  Simple Smile
Марая, много хубаво си ги облякла в народни носии човечетата от танцовия състав!
иглика333, страхотна е тортата! Принцесите са много хубави и замъка е страшно готин! Кулите много ми харесват, кухи ли са?
betina33, много чиста и прецизна работа, страхотно се е получила Манчестърската торта! А пистата с болидите е много хубава!
Ванилия Мадагаскарска, хе, хе, много е готино това дупе, дънките са страхотни, а колана е супер!
juliaM, хубава динозавърска торта!
lux, страшно апетитно!
ИСКРА, изобщо не бледнее тортата, много е готина! Една такава нежна ми стои!
hrisiv, рампата е много готина, но модната торта ми е много на сърце! Толкова много детайли, а рокличките са един път! Очаквам Ледената епоха, добро начало по тортата, фигурите са много добри!
stefina, страхотен помощник си имаш! Пеперудата е много нежна и оригинално измислена!
tunata, честно казано не ми приличат на пуйки, но са си някакви екзотични птици в моите очи!
fotka, малеее, колко е готина тая торта! Толкова е стилна и изискана, подложката е много в тон с цялостното излъчване на тортата, а цветето и панделката са направо жестоки! Браво! Браво!
доня КОПРИВА, леле колко много торти! Добра работа! На мен фаворит си ми е Карлсон, много добре се е получил!
Леля Ог, сладките ти както винаги са страхотни, а тортите супер! Много ми харесва далматинската торта!
Марая, отлино представяне! Тортата с чанта много ми хареса!
Mishoka, смятам, че е трябвало да повдигнеш колата на подложка, че така малко сплескано ми стои.
metchopooh, първия ти сблъсък с Мечо и ко е много успешен! Справила си се отлично!
*MILADY*, стилно и изискано!

# 559
Ооо, metchopooh, ама много е красив тоя младеж! Много хубава е станала тортата с тези дъски!

А сега и аз да пусна тортата Немо, която правих за подарък за кръщелника на мъжа ми. Детенцето много харесва филмчето за Немо и майката беше поръчала за детски клуб торта с картинка от анимацията. За вечерта, когато се събирахме възрастните да отпразнуваме РД, реших да ги изненадаме с моя торта. Всички много я харесаха, снимаха и си я прибраха и направо се шашнах, че не дадоха да се разреже, а днеска щели да я показват на близки и приятели и искали да си я пазят колкото се може по-дълго.  Shocked Та това все пак е храна де, незнам как така не искат да я ядат  Laughing

А тук има още снимки http://www.flickr.com/photos/63560066@N08/

# 560
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Консистенцията е като на мек маджун, доколкото мога да преценя през опаковката. Не знам дали е трошлив, не съм го отворила.

Ето едно клипче по въпроса, но ми се струва, че този не е съвсем като бадемовия марципан по магазините  Rolling Eyes

# 561
  • някъде тук
Някой да знае нещо за тези боички,странно ми се вижда на тая цена Rolling Eyes http://groceries.asda.com/asda-estore/search/searchcontainer.jsp … p;_requestid=1105

# 562
Здравейте Вълшебници   bouquet  Наричам Ви така, защото това, което видях в тази тема е нещо наистина вълшебно! Уникални красоти правите.  newsm20
Аз случайно попаднах тук, тъй като бях решила да се пробвам да направя торта за първия РД на малкия, но....като гледам вашите чудеса ми се струва непосилно. А иначе имам огромно желание, но съм толкова "боса", че....

Вал, (познаваме се от друга тема)  newsm20  Страшна си жено, просто с каквото и да се захванеш нямаш равна. Един път...  bouquet

# 563
  • София
Хриси, ето линк http://hitrini.com/product/294/moldove-na-hora-4-broya.html ако не се лъжа  Blush беше го пуснала Gambozola за което благодаря, аз отдавна си ги търсех.
r.i.angelova напълно ги разбирам хората и аз бих си прибрала такава торта, не е за ядене  Mr. Green изключително ми харесва, прекрасни фигурки, дизайна е страхотен
maria_m  давай смело, ще помагаме, и аз се вдъхнових за първия рожден ден на дребка и не е страшно  Wink

# 564
  • Кукуландия
Някой да знае нещо за тези боички,странно ми се вижда на тая цена Rolling Eyes http://groceries.asda.com/asda-estore/search/searchcontainer.jsp … p;_requestid=1105
За тези в шишенцата ли говориш? (защото се отварят много неща) Ако става дума за тях аз го имам и не са лоши, но трябва да сложиш доста, за да се получи наситен червен цвят, например. Като съответно фондана се размеква, т.к. са течни. Зеленото е светло. Иначе в БГ ги продават по 6,50 шишенцето.  НО сега бих си купила от тези геловите, които се препоръчват тук Simple Smile Въпреки че като ми е твърд фондана като сложа боя и го омачкам и омеква  Laughing Розовото е супер, зеленото е светло, жълтото е хубав цвят, черното само съм рисувала с него, оранжевото и то е хубаво, синьото го изгубих и така  Laughing

И друго нещо - на Sugarflair в ибей, ако се поръчат отделни цветове не е по-евтино от тук, но ако се купят комплекти от по няколко цвята излизат по-евтино - цък /комплектите от по 5 цвята/ Peace

# 565
Отново големи красоти виждам тук Simple Smile Страшни сте момичета !!!!
Ето и моето творение

# 566
Не мога да не се похваля с това, което пристигна днес

# 567
  • София
Вал, твоята кола е по-хубава от модела-макет. Невероятно точни детайли и перфектно оцветяване!!!!

МечоПух, прекрасен е този младеж, особено лицето - то ли е молд?

Руми, истинско удоволствие. Много красива интерпретация на морска/Немо тематика - и моделирането и оцветяването!!!

# 568
  • някъде тук
Uinen,да ,точно за шишенцата питах,благодаря за изчерпателния отговор Hug

За колко време пристигат поръчките от Ибей?

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 13:41 от Бела*

# 569
Здравейте феи и от мен.От няколко дни само чета и се запалих много,та реших и  да се пробвам.Естествено нищо не се получи,но се успокоявам,че ми е за 1-ви път  ooooh!  Laughing
Аз всъщност (срам не срам) я снимах,но заради дефектите и въпросите,които произлизат оттам. Правих покритието с Руска мастика 2,но явно някъде съм объркала,та ви моля да ми кажете къде ми е грешката - то на снимките ясно личи какъв е проблема. http://almostangel.snimka.bg/cooking/opiti.637127
Иначе блатове пандишпанови и малинов мус за пълнеж.Направих и маслен крем за под чаршафо,но забравих да го лсожа от мерак да точа и украсявам  Embarassed
Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт