БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 87

• 111 002
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
  • Балчик
Аз не виждам нито една от снимките ти.

# 106
Аз също.

# 107
  • София
Здравейте!
Минавам да покажа последен етап от моето езерце.Много малко ми остана но за съжаление по-рано от сряда няма да мога да го приключа поради липса на светлина
http://goblenitesofia.multiply.com/photos/album/62/62#photo=13

# 108
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в новата тема.
Polinabg много голяма и хубава колекция шмаш.
Лили Проданова много хубаво се полумчава гоблена, а и ти доста бързо го уши.

# 109
  • Все на втория етаж
Охх, аз пък съм писала донсита, като исках да кажа на полина за колекцията. Извинявам се.
Полина , чудесна колекция имаш.

# 110
  • Севлиево
Айде малко етапчета от мен:
Виолетовия здрач

Двойката в кафяво

И едно Пано с диня полуготово

# 111
Ехааа виолетовия здрач и аз го имам комплектован,но още не съм го започнала.Добре че го показа,Доци, да го видя как изглежда ушит.Много е хубав,както и другите ти модели.

# 112
Три гоблена шиеш и ти вървят.Аз с един не мога да се преборя  Hug

# 113
  • Севлиево
Първото което е и водещо е мерака да ги видя готови. Другото е системата на шиене с която не ми омръзват. Ако ти кажа датите на които съм ги започнала  ooooh!

# 114
Сподели системата,моля те.Защото и на мен понякога ми омръзва да шия едно и също.

# 115
  • Атлантис, Галактика Пегас
Иваничка, твоето произведение е най прекрасно чудо!!! Да ти е жива и здрава принцеската.

Хвърлила съм поглед и мерак на гобленче от Мирабила... Някой да има поглед на нещата???
За този става въпрос.

# 116
  • Севлиево
Системата е следната - ушивам един лист от схемата на единия гоблен, после на другия и тъй редувам. А двойката в кафяво си ми стои в магазина и там си боцкам като ми омръзнат плетивата  Crazy

# 117
Да покажа измислените ми ириси, които прибавих в колекцията. На снимката са бледи, в действителност цветовете са много по- ярки.

# 118
meri1966 много са хубави, ама как страхотно си ги съчетаваш с цветовете на рамките супер са:peace:

# 119
Здравейте,
темата ви е направо прекрасна - вече почти цял ден разглеждам нещата които сте направили - чудесни са.
В една от темите видях ръстомер - мога ли да помоля за схема.

Общи условия

Активация на акаунт